wegielkowa Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Coś takiego przylazło do Teściów na działkę: Quote
andzia69 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 no piękne przylazło:):) i chyba młodziutkie!:) Quote
wegielkowa Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 andzia69 napisał(a):no piękne przylazło:):) i chyba młodziutkie!:) to teraz powiedz mądralo, co to jest? Quote
malagos Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Mnie to na latrelka wygląda, tylko z "tych większych"......... Quote
wegielkowa Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 malagos napisał(a):Mnie to na latrelka wygląda, tylko z "tych większych"......... pies 2-3letni malagos weź go na tymczas Quote
savahna Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Kurna, Andzia...chleb mi odbierasz, ale i tak se wkleje, a co... To jest bardziel ELGHUND:eviltong: http://www.animalinelmondo.com/animali/cani/99/norsk-elghund.html to moze niech będzie AGAT co????:p Quote
KasiaT Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Jestem ,bo zobaczyła przepiękne cudo -wegielkowa ten misiosław u Twoich teściów jest nietuzinkowej urody-normalnie można zakochać się i umrzeć-przepiękny Pan Pies(no albo Pani)-żeby nie to,że nie mam teraz możliwości stałabym w kolejce po niego,bo idealnie pasował by mi do mojej kanapy i moich czortów berneńskich.Jeżeli będzie mu zakładany oddzielny wątek,lub trafi do DT to proszę o info. Quote
savahna Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Wegielkowo ogłaszamy tego Tarzana od teściów.Cudny!:p Quote
erka Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 (edited) Rzeczywiście Tarzan piękny:), a co suńka teściów na to? Agat straszny biedulek:(, dziewczyny mówią,że b.ładny, ale na razie tego nie widać . Może , jak dojdzie do siebie, oby tylko tą łapę udało sie uratować . Wczoraj do dt we Wrocławiu pojechała kolaczka z Mójczy:). Będzie pod opieką Fundacji Pasterze, której bardzo dziękujemy za pomoc, a szczególnie Camarze:loveu:. Dziekujemy również pati851, która wiozła sunię:loveu:. Nie obyło sie bez niespodzianek, które zostawiły ślad na tapicerce:cool3:. Nie ma żadnych telefonów o psiaki:(. Savahna, czy Misio i Kuba sa już ogłaszane? Tylko nie bij , jak są;). Edited June 24, 2012 by erka Quote
andzia69 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 [quote name='savahna']Kurna, Andzia...chleb mi odbierasz, ale i tak se wkleje, a co... To jest bardziel ELGHUND:eviltong: http://www.animalinelmondo.com/animali/cani/99/norsk-elghund.html to moze niech będzie AGAT co????:p przeca to to samo:eviltong: nawet zdjęcie to samo:diabloti: ino ja po polsku nazwę wkleilam, a ty po jakiemuś:evil_lol: Quote
wegielkowa Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 (edited) [quote name='savahna']Kurna, Andzia...chleb mi odbierasz, ale i tak se wkleje, a co... To jest bardziel ELGHUND:eviltong: http://www.animalinelmondo.com/animali/cani/99/norsk-elghund.html to moze niech będzie AGAT co????:p Wariatka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Savahna, ogłaszamy Tarzana(dziękuję) i zapytam erkę (to nasza Centrala) czy zgodzi się przyjmować na swą klatę telefony w tym temacie od buraków, nie-buraków i ode mnie:) To zmieniam na elghund:razz: Erka nie czyta:eviltong: AgatoPe, mix elgund ma na imię Agat(Pe)-tak postanowiła Prezes ds Pozyskiwania Potencjalnych Odbiorców Inwentarza Żywego Przebywającego Pod Tymczasową Opieką Centrali. A andzia69, pytałam, co to za rasa, ten Tarzan u moich teściów? Edited June 24, 2012 by wegielkowa Quote
savahna Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 (edited) [quote name='andzia69']przeca to to samo:eviltong: Wiem, i....???:razz: nawet zdjęcie to samo:diabloti: Tak???:cool3: ino ja po polsku nazwę wkleilam, a ty po jakiemuś:evil_lol: Było się uczyć języków ...:eviltong::eviltong: Jak zobaczyłam fotkę pomyślałam ELGHUND :multi:, patrzę...no tak...Morska Bryza już wkleiła:watpliwy: Przecież mogło mi umknąć, nie?:diabloti: Erko pytasz o ogłoszenia Misia mix seter wyżeł St.German?!:cool3: Raz jako Timur czy Tobi i pięc(już) razy jako Misio.:pI jeszcze chyba ktoś mu robił.... Dzisiaj na Kraków: http://tablica.pl/oferta/misio-lagodny-rodzinny-sredniej-wielkosci-pies-mix-ID1f8AF.html#50e0ac2c;r:;s: I radzę (wszystkim) uważać na ortografię i styl, bo korektora mamy na pokładzie Edited June 25, 2012 by savahna Quote
wegielkowa Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='savahna']J I radzę (wszystkim) uważać na ortografię i styl, bo korektora mamy na pokładzie Co to jest-pytam się ja-wegielkowa:-o. Kto robi zdjęcia w moim pokoiku, bez mojego pozwolenia-pytam się ja:mad: Quote
ewab Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='wegielkowa']Co to jest-pytam się ja-wegielkowa:-o. Kto robi zdjęcia w moim pokoiku, bez mojego pozwolenia-pytam się ja:mad: Dobrze zaczynać dzień od porannej kawy i humoru lepszego niż w niejednym kabarecie. (O qrcze - czy dobrze napisałam?:smhair2:) Quote
savahna Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 (edited) [quote name='wegielkowa']Co to jest-pytam się ja-wegielkowa:-o. Kto robi zdjęcia w moim pokoiku, bez mojego pozwolenia-pytam się ja:mad: A co Ty się tu wcinasz? O co Ci chodzi?? To jest maszynownia pod pokładem!!!:cool3: [quote name='ewab'] (O qrcze - czy dobrze napisałam?:smhair2:) Uważaj, następny etap to ortograficzne koszmary senne i drżenie rąk przy stukaniu w klawiaturę:diabloti: (mam, to wiem) Erka, proponuję Misia i Kube ogłaszać już też na dalsze rejony, bo skoro nikt w ogóle nie pyta, na taka serie ogłoszeń... Będę im tez poznanie różne robić. Edited June 25, 2012 by savahna Quote
Agata P Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 (edited) [quote name='wegielkowa'] To zmieniam na elghund:razz: Erka nie czyta:eviltong: AgatoPe, mix elgund ma na imię Agat(Pe)-tak postanowiła Prezes ds Pozyskiwania Potencjalnych Odbiorców Inwentarza Żywego Przebywającego Pod Tymczasową Opieką Centrali. elghund Agat dziś na 17 mam go dostarczyć do weta, zrobi mu prześwietlenie i co tam jeszcze będzie trzeba. Operacja by była jutro rano,wet jednak mówi że jest szansa że ta łapina mu się zacznie jednak zrastać i nie trzeba będzie operować. więc dziewczyny trzymajmy mocno kciuki .......... I przy okazji za mojego Benka, o 13 pozbędzie się jajec,strasznie się boję....... Edited June 25, 2012 by Agata P Quote
savahna Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='Agata P']elgund Agat dziś na 17 mam go dostarczyć do weta, zrobi mu prześwietlenie i co tam jeszcze będzie trzeba. Operacja by była jutro rano,wet jednak mówi że jest szansa że ta łapina mu się zacznie jednak zrastać i nie trzeba będzie operować. więc dziewczyny trzymajmy mocno kciuki .......... I przy okazji za mojego Benka, o 13 pozbędzie się jajec,strasznie się boję....... Agatka, popraw szybko zanim wegielkowa znowu tu zajrzy: ELGHUND Kastracja to bździna pod warunkiem ,że dobry wet robi.Mam porównanie bo kastrowałam kocura, gdzie nawet nie miał szwów zakładanych i psa, którego musiałam opiekować przez jakis czas i ranę przemywać...Masz zaufanie do weta, to się nie martw, ale kciuki czymam za Agata i Benka;) Quote
erka Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Wydaje mi się,że Misio ma jeszcze parę ładnych fotek . Czy moge prosić na jednym portalu z moim zestawem;)? Quote
Agata P Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 poprawione :p zaufanie do weta mam 100 % ,ale i tak się martwię ,bardziej Agatem:-( Benek straci tylko jajca ,a on może stracić łapkę (tfu,tfu,tfu przez lewe ramię) do tego jeszcze przy jego wychudzeniu narkoza to też jest ryzyko, ewelinka_m czy założysz naszemu połamańcowi wątek ?? daj znać jeśli nie dasz rady to może jakoś sama założę choć nigdy nie zakładałam to może dam radę ...... postaram się też w tym tygodniu zmontować jakiś bazarek Fantów (głównie ciuchy) mam cały worek,sama tego nie dam rady obrobić Czy któraś z dziewczyn dysponuje nadmiarem czasu ? i mogłaby pomóż przy bazarku ,to bym część rzeczy przekazała ?? BARDZO PROSZĘ O POMOC !!! Quote
wegielkowa Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 (edited) Bernardyn + teściowa+ Mania(niereformowalna terierka z dogo, z zeszłorocznej akcji Tomaszów-Katowice-Warszawa) Więcej zdjęć na wątku Mani, którą teściowie zaadoptowali w zeszłym roku z "dogo" http://www.dogomania.pl/forum/threads/211885-Śliczna-terierrkowata-sunia-ma-cudowny-domek-)/page10 Edited June 26, 2012 by wegielkowa Quote
Agata P Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 ok, to trzymamy kciuki też za Ewelinkowy egzamin bernardynek cudny:loveu: (uwielbiam takie wielkopsy) Quote
ewab Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 (edited) Agata co ty o jakichś stratach łap piszesz? Mam nadzieję, że wet nic takiego nie sugerował? Edited June 25, 2012 by ewab uwagi polonistki Quote
savahna Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='erka']Wydaje mi się,że Misio ma jeszcze parę ładnych fotek . Czy moge prosić na jednym portalu z moim zestawem;)? .....:roflt:Gdyby nie Twoje sławne dredy, to bym napisała,że znamy się jak łyse konie.Miałam pisać, żebys nie pisała, tak jak ostanio napisałaś Agacie Pe ,że piesek ma dużo ladniejszych zdjęć. No a chyba powinnam byłam.:diabloti: Podkreslenia dla korektora specjalnie, bo nie wiem czy stylem też się zajmuje.... Zrobi się może erciu, tylko nie wiem czy któregoś zdjatka już nie wykorzystywałam, a wtedy lipa niestety.:eviltong: [quote name='Agata P'] bernardynek cudny:loveu: (uwielbiam takie wielkopsy) To weźć go sobie.Tz wegielkowej Ci pod klatkę dostarczy.:p Quote
wegielkowa Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 savahna napisał(a): To weźć go sobie.Tz wegielkowej Ci pod klatkę dostarczy.:p Poważnie. Pies może być w Kielcach już w najbliższą niedzielę:) Quote
jaanka Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='wegielkowa']) Ale rozkoszniak , tylko niech on tak się nie tarza po jedzeniu bo mu się żołądek skręci i będzie kicha :( Quote
Recommended Posts