Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='savahna']Noooooo!
Amstaffffo, co?:p:loveu::p
anetaks4 jak zwykle niezwodna, cioteczka google:evil_lol:
Mój pies właśnie dostał w szczękę od tymczasowego kota, z grzbietu mu przyłożył.:lol:

Koty to dranie:shake: mój też regularnie dostaje po pysku od kota:cool3:

Posted

Dziewczyny w sobotę jedzie pierwszy transport do Kłaja zorganizowany przez Mortes. Jak ktoś chce przekazać dary podrzucie je jutro do schroniska ze wskazaniem "dla Kłaja".

Posted

Wolność, ale taka nie do końca, bo psiaki bardzo by chciały mieć swojego pana:).
Bardzo prosimy o ogłoszenia dla Misia i Kuby, może beda miały więcej szczęścia niz Nora i Bridges, którymi nikt się nie interesuje.

Posted

[quote name='erka']Wolność, ale taka nie do końca, bo psiaki bardzo by chciały mieć swojego pana:).
Bardzo prosimy o ogłoszenia dla Misia i Kuby, może beda miały więcej szczęścia niz Nora i Bridges, którymi nikt się nie interesuje.
Centrala polemizuje, jaka jasność i lotność umysłu o tej dnia:cool1:

Mag.da, dzięki za zdjęcie "w typie"

Posted

[quote name='ewab']Dziewczyny w sobotę jedzie pierwszy transport do Kłaja zorganizowany przez Mortes. Jak ktoś chce przekazać dary podrzucie je jutro do schroniska ze wskazaniem "dla Kłaja".Dziewczyny w sobotę jedzie pierwszy transport do Kłaja zorganizowany przez Mortes. Jak ktoś chce przekazać dary podrzucie je jutro do schroniska ze wskazaniem "dla Kłaja

Posted (edited)

[quote name='emilia2280']a tu znowu rozbierane fotki :OOOO gacie mu w photo shopie zróbcie ;p

Nie w photo shopie i nie gacie, a u weta skalpelem przydałoby się:razz:

Karmelek przepiękny, trzeba zapytać Państwa, czy ktoś ze znajomych nie zainteresowany mamuńką Norą.

Edited by wegielkowa
Posted (edited)

[quote name='ewab']Albo jakimiś perwersyjnymi stringami:eviltong:. Musiałabym pożyczyć od Savahny lub wulgarnej emilii....
Savahna "dzień dobry mocno:diabloti:, aż się przewrócisz:diabloti:"

Jeśli ktoś może, to proszę ogłosić Norę, Bridża lub Misio-Kubasa i kota na KRAKÓW. W niedzielę Paweł Joli jedzie do Krakowa.

Edited by wegielkowa
Posted

ang napisał(a):
kurcze, dziwię się, że tyle ogłoszeń (i pakiet wielki z bazarku był przecie kupiony) a Nora nadal bez Ludzi...

To się dziwimy razem...:shake:
Ale już dawno zauważyłam,że tego typu psy nie mają powoidzenia, krótkowłose typu:Lenka,Nora,Bridż...
Ja będę ogłaszać na Warszawe. Agato Pe czy może jeszcze ktoś zrobisz Kraków?:oops:

Posted

właśnie miałam pisać ,że wieczorem będę miała trochę luzu to mogę ze 2-3 psiaki ogłosić
może być Kraków mnie tam wsio rybka
tylko które ,bo ja już dawno nie ogarniam tego :oops:

Posted

[quote name='wegielkowa']

Jeśli ktoś może, to proszę ogłosić Norę, Bridża lub Misio-Kubasa i kota na KRAKÓW. W niedzielę Paweł Joli jedzie do Krakowa.

[quote name='Agata P']właśnie miałam pisać ,że wieczorem będę miała trochę luzu to mogę ze 2-3 psiaki ogłosić
może być Kraków mnie tam wsio rybka
tylko które ,bo ja już dawno nie ogarniam tego :oops:
Dawno to u Ciebie dzisiaj???:evil_lol:
Łoj aż dziwnie się robi jak sie pojawiasz...:ghost_2: