savahna Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='Roszpunka']Kolejny psiak zaliczy punkt przerzutowy w ogródku Savahny ;)[/QUOTE] O , dobrze,ze jesteś. Jest problem.Ja tego psiaka od Ciebie nie znalazłam w ogródku, ani nigdzie indziej....:roll: Quote
Roszpunka Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='savahna']O , dobrze,ze jesteś. Jest problem.Ja tego psiaka od Ciebie nie znalazłam w ogródku, ani nigdzie indziej....:roll:[/QUOTE] Bo na razie go nie wrzuciłam... ale Ty się nie martw, mam jeszcze jednego tymczasika w zapasie :cool3: Quote
wegielkowa Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='savahna']Już się problem rozwiązał. Agniesia Maksia przywozi do Kielc,wegielkowa go podrzuci do mnie a ja go przewaletuję przez dobę i jakoś go w piątek przekażę młodej wegielkowej.:p Przeczytałam "przelewituję" i zastanawiałam się, czy piesa zawiesić nad ziemią:) Quote
savahna Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='wegielkowa']Przeczytałam "przelewituję":) Jestes pewna,że wszystko oki??:shock: TOBI...:eviltong: z łańcucha, brat Timura na Kraków... http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-TOBI-mlody-przyjacielski-sredni-pies-ADOPCJA-W0QQAdIdZ380522916 Quote
agniesia Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Savahna,a jak by tak nie Timur,tylko na przykład Aron,albo cuś innego;).A Tobi świetnie pasuje do tego brata,bo jest łagodny,spokojny i taki przyjacielski:Dog_run: Tylko tak se głośno myślę. Quote
savahna Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Agniesia, mnie tam wsio ryba, ale w tym ogłoszeniu co poszło to już zmieniać nie będę, dobrze? Więcej im nie robię, dopiero jak(mam nadzieje u mag.dy się znajda), bo na razie to niewiele o nich wiadomo i wysyłać je gdzieś daleko to moim zdaniem ryzyko. A czemu się nie pytasz o Maksia, co?:evil_lol: O tego małego bandytę co mi chciał zeżreć ukochana suczynke.:diabloti: Hęęę Niech centrala decyduje z imionami, bo v-ce to boję się proponować.:roll: Quote
erka Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Ja się pytam o Maksia, co taki spokojny , grzeczny misiu, u Ciebie savahnko taki przerażony i musi się bronić wszystkimi łapkami???:diabloti: Quote
savahna Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='erka']Ja się pytam o Maksia, co taki spokojny , grzeczny misiu, u Ciebie savahnko taki przerażony i musi się bronić wszystkimi łapkami???:diabloti:[/QUOTE] Każdy widzi to co chce.:eviltong:...Ja tam widzę cios karate w jego wykonaniu.Sekundę później fotograf leżał na podłodze.:shake: Quote
wegielkowa Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='agniesia']Savahna,a jak by tak nie Timur,tylko na przykład Aron,albo cuś innego;).A Tobi świetnie pasuje do tego brata,bo jest łagodny,spokojny i taki przyjacielski:Dog_run: Tylko tak se głośno myślę.[/QUOTE] No coś Ty, Tobi to imię niewolnika. Prawdziwe imię Tobiego to było Kunta Kinte. Quote
savahna Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 (edited) [quote name='wegielkowa']No coś Ty, Tobi to imię niewolnika. Prawdziwe imię Tobiego to było Kunta Kinte. Dziękuje,że mnie wyręczyłaś.Zaoszczędziłam na tuszu.:lol: Tylko,że agniesi wtedy na świecie nie było jak serial "Korzenie" leciał....:p Idę ogłaszać. Maksiu TOMBA Andrjiu DIABLO był w toalecie przed chwilą...:happy1: NORA na Kraków.Czy można jej rejony rozszerzyć? Bo coś ma mało wejść. http://www.morusek.pl/ogloszenie/106277/NORA-sterylizowanaduza-lagodnarodzinna-suczkaADOPCJA/ Edited May 18, 2012 by savahna Quote
wegielkowa Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 (edited) Jola otrzymała informację od pani Basi, która dokarmia psy w Św.Katarzynie, że ktoś porzucił młodego brunatnego niedźwiadka w lesie. Dziś jakiś elegancik wyrzucił malutkiego biało-czarnego psa w Św.K. Kupił karmę rozrzucił przy sklepie, wyrzucił psa i zwiał. Ani p.Basia ani sklepowa nie zdążyły zobaczyć nr rej. Edited May 18, 2012 by wegielkowa Quote
malagos Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Dlaczego ta miejscowość nazywa się Św. Katarzyna, a nie Św. Franciszek? Quote
wegielkowa Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='malagos']Dlaczego ta miejscowość nazywa się Św. Katarzyna, a nie Św. Franciszek?[/QUOTE] W Św. Katarzynie jest żródełko i kapliczka z figurką Św. Franciszka:) Quote
ang Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 ZAPRASZAM NA BAZAREK AQUA SLIM - SCHUDNIJ PRZED WAKACJAMI NA KIELCE Quote
jkp Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 " W związku z tym na przyszły miesiąc będziemy potrzebowali ok. 3000 zł na utrzymanie psiaków. Troche to kiepsko wygląda:shake:." W związku z powyższym komunikatem Centrali ( wszyscy gadu gadu na wątku a Centrala liczy biedna te długi :( ) i ewentualnym trochę kiepskim wyglądem ( tejże Centrali :eviltong: ? !) postanowiłam się udzielić ( finansowo jak zawsze bo innej możliwości brak ) To długi macie z głowy:evil_lol: Pozdrawiam-zawsze czytająca i obecna choć milcząca J. Quote
Roszpunka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='jkp']" W związku z tym na przyszły miesiąc będziemy potrzebowali ok. 3000 zł na utrzymanie psiaków. Troche to kiepsko wygląda:shake:." W związku z powyższym komunikatem Centrali ( wszyscy gadu gadu na wątku a Centrala liczy biedna te długi :( ) i ewentualnym trochę kiepskim wyglądem ( tejże Centrali :eviltong: ? !) postanowiłam się udzielić ( finansowo jak zawsze bo innej możliwości brak ) To długi macie z głowy:evil_lol: Pozdrawiam-zawsze czytająca i obecna choć milcząca J. :multi::multi::multi: DZIĘKUJEMY!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
ang Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 przepraszam, bo ja nie wiem, kim jest jkp:oops: a bardzo bym się chciała dowiedzieć:diabloti: Quote
wegielkowa Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='ang']przepraszam, bo ja nie wiem, kim jest jkp:oops: a bardzo bym się chciała dowiedzieć:diabloti:[/QUOTE] A ja poznałam jkp, a Ty nie:eviltong:. angu, jkp to Janioł:loveu: jkp jest niegadudu, tylko czytutu i płacupłacu za szaleństwa i wybryki świętokrzyskich skorumpowanych działaczek:evil_lol: jkp :Rose::iloveyou: Quote
ang Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='wegielkowa']A ja poznałam jkp, a Ty nie:eviltong:. angu, jkp to Janioł:loveu: jkp jest niegadudu, tylko czytutu i płacupłacu za szaleństwa i wybryki świętokrzyskich skorumpowanych działaczek:evil_lol: jkp :Rose::iloveyou:[/QUOTE] milczący sponsor, rozumiem;) nie to co my, węgielkowa, tylko dużo gadamy:diabloti: Quote
erka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='jkp']" W związku z tym na przyszły miesiąc będziemy potrzebowali ok. 3000 zł na utrzymanie psiaków. Troche to kiepsko wygląda:shake:." W związku z powyższym komunikatem Centrali ( wszyscy gadu gadu na wątku a Centrala liczy biedna te długi :( ) i ewentualnym trochę kiepskim wyglądem ( tejże Centrali :eviltong: ? !) postanowiłam się udzielić ( finansowo jak zawsze bo innej możliwości brak ) To długi macie z głowy:evil_lol: Pozdrawiam-zawsze czytająca i obecna choć milcząca J., Joasiu, ogromnie Ci dziękujmy:modla::iloveyou::buzi:. Nie dość, że jesteś stałym sponsorem naszych psiaków, to jeszcze teraz ratujesz nas z opresji:loveu:. Jak tylko dojdzie wpłata, potwierdzę na wątku:). Dzisiaj Maksiu pojechał do Warszawy, dziękujemy młodej węgielkowej , która zawioza go pociągiem:loveu:. A savahnie za przewaletowanie misia:loveu:. Quote
Recommended Posts