Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Roszpunka']Kolejny psiak zaliczy punkt przerzutowy w ogródku Savahny ;)[/QUOTE]
O , dobrze,ze jesteś. Jest problem.Ja tego psiaka od Ciebie nie znalazłam w ogródku, ani nigdzie indziej....:roll:

Posted

[quote name='savahna']O , dobrze,ze jesteś. Jest problem.Ja tego psiaka od Ciebie nie znalazłam w ogródku, ani nigdzie indziej....:roll:[/QUOTE]

Bo na razie go nie wrzuciłam... ale Ty się nie martw, mam jeszcze jednego tymczasika w zapasie :cool3:

Posted

[quote name='savahna']Już się problem rozwiązał. Agniesia Maksia przywozi do Kielc,wegielkowa go podrzuci do mnie a ja go przewaletuję przez dobę i jakoś go w piątek przekażę młodej wegielkowej.:p Przeczytałam "przelewituję" i zastanawiałam się, czy piesa zawiesić nad ziemią:)

Posted

Savahna,a jak by tak nie Timur,tylko na przykład Aron,albo cuś innego;).A Tobi świetnie pasuje do tego brata,bo jest łagodny,spokojny i taki przyjacielski:Dog_run:
Tylko tak se głośno myślę.

Posted

Agniesia, mnie tam wsio ryba, ale w tym ogłoszeniu co poszło to już zmieniać nie będę, dobrze?
Więcej im nie robię, dopiero jak(mam nadzieje u mag.dy się znajda), bo na razie to niewiele o nich wiadomo i wysyłać je gdzieś daleko to moim zdaniem ryzyko.

A czemu się nie pytasz o Maksia, co?:evil_lol:

O tego małego bandytę co mi chciał zeżreć ukochana suczynke.:diabloti: Hęęę
Niech centrala decyduje z imionami, bo v-ce to boję się proponować.:roll:

Posted

Ja się pytam o Maksia, co taki spokojny , grzeczny misiu, u Ciebie savahnko taki przerażony i musi się bronić wszystkimi łapkami???:diabloti:

Posted

[quote name='erka']Ja się pytam o Maksia, co taki spokojny , grzeczny misiu, u Ciebie savahnko taki przerażony i musi się bronić wszystkimi łapkami???:diabloti:[/QUOTE]
Każdy widzi to co chce.:eviltong:...Ja tam widzę cios karate w jego wykonaniu.Sekundę później fotograf leżał na podłodze.:shake:

Posted

[quote name='agniesia']Savahna,a jak by tak nie Timur,tylko na przykład Aron,albo cuś innego;).A Tobi świetnie pasuje do tego brata,bo jest łagodny,spokojny i taki przyjacielski:Dog_run:
Tylko tak se głośno myślę.[/QUOTE] No coś Ty, Tobi to imię niewolnika. Prawdziwe imię Tobiego to było Kunta Kinte.

Posted (edited)

[quote name='wegielkowa']No coś Ty, Tobi to imię niewolnika. Prawdziwe imię Tobiego to było Kunta Kinte.
Dziękuje,że mnie wyręczyłaś.Zaoszczędziłam na tuszu.:lol: Tylko,że agniesi wtedy na świecie nie było jak serial "Korzenie" leciał....:p
Idę ogłaszać.
Maksiu TOMBA Andrjiu DIABLO był w toalecie przed chwilą...:happy1:
NORA na Kraków.Czy można jej rejony rozszerzyć? Bo coś ma mało wejść.
http://www.morusek.pl/ogloszenie/106277/NORA-sterylizowanaduza-lagodnarodzinna-suczkaADOPCJA/

Edited by savahna
Posted (edited)

Jola otrzymała informację od pani Basi, która dokarmia psy w Św.Katarzynie, że ktoś porzucił młodego brunatnego niedźwiadka w lesie.

Dziś jakiś elegancik wyrzucił malutkiego biało-czarnego psa w Św.K. Kupił karmę rozrzucił przy sklepie, wyrzucił psa i zwiał. Ani p.Basia ani sklepowa nie zdążyły zobaczyć nr rej.

Edited by wegielkowa
Posted

" W związku z tym na przyszły miesiąc będziemy potrzebowali ok. 3000 zł na utrzymanie psiaków. Troche to kiepsko wygląda:shake:."

W związku z powyższym komunikatem Centrali ( wszyscy gadu gadu na wątku a Centrala liczy biedna te długi :( ) i ewentualnym trochę kiepskim wyglądem ( tejże Centrali :eviltong: ? !) postanowiłam się udzielić ( finansowo jak zawsze bo innej możliwości brak ) To długi macie z głowy:evil_lol:
Pozdrawiam-zawsze czytająca i obecna choć milcząca J.

Posted

[quote name='jkp']" W związku z tym na przyszły miesiąc będziemy potrzebowali ok. 3000 zł na utrzymanie psiaków. Troche to kiepsko wygląda:shake:."

W związku z powyższym komunikatem Centrali ( wszyscy gadu gadu na wątku a Centrala liczy biedna te długi :( ) i ewentualnym trochę kiepskim wyglądem ( tejże Centrali :eviltong: ? !) postanowiłam się udzielić ( finansowo jak zawsze bo innej możliwości brak ) To długi macie z głowy:evil_lol:
Pozdrawiam-zawsze czytająca i obecna choć milcząca J.

:multi::multi::multi:

DZIĘKUJEMY!!!

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ang']przepraszam, bo ja nie wiem, kim jest jkp:oops: a bardzo bym się chciała dowiedzieć:diabloti:[/QUOTE] A ja poznałam jkp, a Ty nie:eviltong:.
angu, jkp to Janioł:loveu:
jkp jest niegadudu, tylko czytutu i płacupłacu za szaleństwa i wybryki świętokrzyskich skorumpowanych działaczek:evil_lol:
jkp :Rose::iloveyou:

Posted

[quote name='wegielkowa']A ja poznałam jkp, a Ty nie:eviltong:.
angu, jkp to Janioł:loveu:
jkp jest niegadudu, tylko czytutu i płacupłacu za szaleństwa i wybryki świętokrzyskich skorumpowanych działaczek:evil_lol:
jkp :Rose::iloveyou:[/QUOTE]
milczący sponsor, rozumiem;) nie to co my, węgielkowa, tylko dużo gadamy:diabloti:

Posted

[quote name='jkp']" W związku z tym na przyszły miesiąc będziemy potrzebowali ok. 3000 zł na utrzymanie psiaków. Troche to kiepsko wygląda:shake:."

Pozdrawiam-zawsze czytająca i obecna choć milcząca J.,

Joasiu, ogromnie Ci dziękujmy:modla::iloveyou::buzi:. Nie dość, że jesteś stałym sponsorem naszych psiaków, to jeszcze teraz ratujesz nas z opresji:loveu:.
Jak tylko dojdzie wpłata, potwierdzę na wątku:).

Dzisiaj Maksiu pojechał do Warszawy, dziękujemy młodej węgielkowej , która zawioza go pociągiem:loveu:. A savahnie za przewaletowanie misia:loveu:.