Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='erka']Ania102, może byc i Frajda, choc ona dopiero dzisiaj ciachana, to jeszcze trochę musi dojść do siebie, a inne juz gotowce. A może Filipek?
Savahno, czy możesz Ani102 podrzucic jakis tekścik z fotkami :roll:?

Jeszcze niespodzianka dzisiaj, Pychol idzie do domu:).

Węgielkowa zawozi do mag.dy Frajdę, a zabiera Pycholka i zawozi do domku:).[/QUOTE]
Nooo... zrobiłam sobie dzisiaj z wielkich nuuudów wielkie show:evil_lol: i porobiłam roszady z psami u mag.dy. frajda zachowywała się w aucie, jakby nie była po operacji, a Pychol wylizał mi cała twarz. Świetne te psy.
A wieczorem poshowuję na bazarku z Szuszem:diabloti:

Posted

[quote name='ang']i niech mnie ktoś zapyta, czemu mam kota:)[/QUOTE]

[quote name='ang']chciałam odpowiedzieć, ale boję się narazić :cool3:[/QUOTE]
Bo jesteś zbyt wygodna by mieć psa, a tym bardziej kilka psów:diabloti:

Posted

[quote name='ewab']Bo jesteś zbyt wygodna by mieć psa, a tym bardziej kilka psów:diabloti:[/QUOTE]
o wygodę tu raczej nie chodzi... istnieją takie psy, które przez kilka dni w tygodniu pod rząd (zdarzają się takie tygodnie, nawet dość często) będą same w mieszkaniu w bloku od 7 rano do 22? unieszczęśliwiłabyś tak jakiegoś psa?

Posted

[quote name='ang']i niech mnie ktoś zapyta, czemu mam kota:)[/QUOTE]

[quote name='ang']chciałam odpowiedzieć, ale boję się narazić :cool3:[/QUOTE]

[quote name='ang']o wygodę tu raczej nie chodzi... istnieją takie psy, które przez kilka dni w tygodniu pod rząd (zdarzają się takie tygodnie, nawet dość często) będą same w mieszkaniu w bloku od 7 rano do 22? unieszczęśliwiłabyś tak jakiegoś psa?[/QUOTE]
No co Ty, o innej odpowiedzi myślałaś;). Tu nie ma czym się narazić:razz:.

Posted

[quote name='ewab']No co Ty, o innej odpowiedzi myślałaś;). Tu nie ma czym się narazić:razz:.[/QUOTE]
pewnie, że o innej, bo złośliwość jest ponoć przejawem inteligencji:diabloti: a że przypadkiem wpisuję się w profil posiadacza kota i nieposiadacza psa, postanowiłam choć raz (bo ileż razy będzie mi to dane na dogo? :eviltong:) wykorzystać to na swoją korzyść:)
a o wygodzie napisałam już trochę poważniej, bo dla niektórych może to być dziwne - niby taka psiolubna, a psa nie ma:cool3:

Posted

Proszę jaką dyskusję wywołałam swoja niewinną uwagą. Ja tak z przyzwyczajenia socjologicznie do tego podeszłam, bo mnie zaintrygowało, dlaczego tak dennych telefonów nie mam odnośnie kotów.

Posted

[quote name='Jaaga']Proszę jaką dyskusję wywołałam swoja niewinną uwagą. Ja tak z przyzwyczajenia socjologicznie do tego podeszłam, bo mnie zaintrygowało, dlaczego tak dennych telefonów nie mam odnośnie kotów.[/QUOTE]
hehe...jak to mówi klasyk:cool3: : warto rozmawiać:)

Posted (edited)

Czyli odwieczna dyskusja nad wyższością Świąt Bożego Narodzenia na Wielkanocą:evil_lol:.

Ang, mnie sie nie narazisz:razz:, bo oprócz 3 psów, kota również mam:diabloti:.

Na jutro niespodziewanie na cito musiałysmy załatwiać sterylkę Salmy, żeby zdążyć przed cieczką, bo psy zaczynają sie nią troche interesować.

Edited by erka
Posted

[quote name='Jaaga']Proszę jaką dyskusję wywołałam swoja niewinną uwagą. Ja tak z przyzwyczajenia socjologicznie do tego podeszłam, bo mnie zaintrygowało, dlaczego tak dennych telefonów nie mam odnośnie kotów.[/QUOTE]
Od razu dyskusja:razz:. My tylko wprawki ćwiczymy, zaraz wegielkowa przyjdzie i nam wszystkim pokaże inteligencję:eviltong:.

Posted

jakby kto miał jakieś domy dla kotów (tak a propo wyższości kotów nad psami i odwrotnie;)) to zaczynamy się zakacać:( oprócz debilnego telefonu z pogróżkami, ze pan chce oddać 6!!! kotów, bo jakaś starsza pani sobie nie radzi z nimi (pewnie rodzina szykuje się na przejęcie majątku!) i ze po to jest schronisko, by je zabierać!!! to dzisiaj doszły nam 2 po zmarłej pani...

to nasze obecnie przebywające w schronie koty:

Lenka-8 miesieczna kocica - sliczna!

Duszka-2 letni kocica - po zmarłej pani, wysterylizowana

Pusia-12 letnia kocica - po zmarłej pani,wysterylizowana

Lesiu-8 miesieczny kocurek:

Wungielkowa - to na pocieszenie twoich oków - możesz pokazać komu trzeba;):)

Perła w domu na kanapach - wieści z domku są na naszym schronowym wątku:

Posted

[quote name='erka']Bo w tym nudnym zajęciu ratowania psiaków czasami adrenalinkę trzeba podnieść:diabloti:.
adrenaliny to macie raczej dostatek:) to ja siedząc przed kompem muszę ją sobie jakoś sztucznie podkręcać, a że jeszcze mam z tyłu głowy hasło "jest ryzyko, jest zabawa" to cierpię okrutnie:(

Posted

dwie Gracje :lol::

A to z dedykacją dla Węgielkowej - styl dołkowy rozszerzony (czyli zakopujemy również główkę pieska, co zapobiega nadmiernemu szczekaniu :p):

Posted

[quote name='andzia69']

Wungielkowa - to na pocieszenie twoich oków - możesz pokazać komu trzeba;):)

Perła w domu na kanapach - wieści z domku są na naszym schronowym wątku:

Dzięki andziu96! To dla Joli naszej. Bardzo przeżywała, a teraz będzie spokojna. super.

Posted

[quote name='mag.da']

A to z dedykacją dla Węgielkowej - styl dołkowy rozszerzony (czyli zakopujemy również główkę pieska, co zapobiega nadmiernemu szczekaniu :p):

Po prostu piękne! Wracam do domu z roboty, zaglądam na dogo, na wątek kielecki, a tu takie fajne wiadomości. Człowiekowi się gęba śmieje.

Te gracje też kapitalne, mag.da.