Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czytałam gdzieś,że poszukiwany jest nivalin. dziś dowiedziałam się od pacjenta,że kupił go w aptece na paderewskioego róg solnej. obok dawnego sklepu sportowego.

Posted

Do oddania jest ok.4-letnia czarna labradorka. Sunia nie moze zostac u swoich wlascicieli, poniewaz sami znalezli sie w trudnej sytuacji zyciowo-lokalowej, a sunia przebywa na dzialce gdzies niedaleko jakiejs szkoly. problem w tym, ze dziaciaki caly czas ja dokarmiaja i sunia ma duza nadwage. wlasciciele nie sa w stanie tak zabezpieczyc terenu, aby pies nie mial w ogole kontaktu z dziecmi. wkrotce bede miala wiecej informacji i zdjecia.

Posted

agasz napisał(a):
czytałam gdzieś,że poszukiwany jest nivalin. dziś dowiedziałam się od pacjenta,że kupił go w aptece na paderewskioego róg solnej. obok dawnego sklepu sportowego.

Dziękuje za info. Dziś Niuniek dla którego poszukiwaliśmy leku odszedł za TM:(.

Posted

[quote name='wegielkowa']Zaglądam i zaglądam bo czekam na foty Taszuńki, a zaraz muszę wyjść. Magdo, gdzie jesteś?

Jak to gdzie? Gadziny doglądam :painting:

Posted

[quote name='erka']Taka, że normalne niedźwiedzie w zimie śpią, a świętokrzyskie wybierają się w podróż;).[/QUOTE]
aaaaaaaaaaaa, Brunon sie spakował juz? Siedzi już na walizkach? A ciotki fanki tez spakowane? Bo chyba wszystkie go beda odwozic, no nie?:) Ło rany...A gdzie gdzie?

Posted

[quote name='erka']Taka, że normalne niedźwiedzie w zimie śpią, a świętokrzyskie wybierają się w podróż;).[/QUOTE]
Berneńczyk miks leonberger ,owczarek,labek i cos tam?!:evil_lol:
...:cunao::knajpa::cunao:.....
Domek oczywiście z kominkiem? Bo jak nie to nie ma akceptacji!
Brunio jest cuuuudny! Najlepszego!

Posted

Eeee, pojazd pewnie będzie węgielkowy, bo ciotka nie odmówi sobie zawiezienia ukochanego Brunka:). Ale jeszcze z dwie osoby się dodatkowo zmieści pewnie:).

Posted (edited)

[quote name='erka']Eeee, pojazd pewnie będzie węgielkowy, bo ciotka nie odmówi sobie zawiezienia ukochanego Brunka:). Ale jeszcze z dwie osoby się dodatkowo zmieści pewnie:).[/QUOTE]

To ja się piszę na wycieczkę :) Już mi się płakać chce... ze szczęścia i z rozpaczy, że on już nie MÓJ...

Edited by Roszpunka