Linssi Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ewelinka ma chyba teraz sesje na uczelni, wiec nie wiem czy da rade podskoczyc do p.Ani. Trzymajmy kciuki, zeby egzaminy jak najszybciej jej minely i z jak najlepszymi wynikami ;) Quote
divia_gg Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ciotki, macie gotowy wygladzony tekst Szarki? Bo wegielkowa mi zlecila wyroznienie gada:) wegielkowa aktualne? Na ile? tydzien za 7 zł, a miesiac za 20 zł. Daj znac bo bede dzis dzialac;) Quote
wegielkowa Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Na miesiąc oczywiście. Savanna dodałaś te nówki sztuki zdjęcia z chusteczkami? A nie wiecie co z Erosławą się dzieje? Quote
divia_gg Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) wegielkowa napisał(a):Na miesiąc oczywiście. Savanna dodałaś te nówki sztuki zdjęcia z chusteczkami? A nie wiecie co z Erosławą się dzieje? wąglikowa a na jaki rejon rzucać gada? Szarunia wyrozniona na miesiac, jak znajdzie dom to podmienie zwierzaka. Rejon mozna zmienic, wiec nie powinno byc problemu:) Zobaczylam ze na Krakow Szarka byla juz wyrozniona, kto je robil? Zmienilam narazie na Katowice, zeby sie nie dublowalo wyroznienie. Edited January 19, 2012 by divia_gg Quote
erka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Nie wiem, zupełnie co sie dzieje, ale nie ma chętnych na te piękne przecież Marianki. Może jeszcze raz je ogłosić w duecie? Savahna, dasz radę , czy poprosić Ziutkę o pakiecik? Był jeden tel z Mazur, ale nie dość,że tak daleko , to mają obiekcje , co do sterylki . Wstawiam na wszelki wypadek fotki w duecie. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I to trzeba dać do ogłoszeń, bo widac ,że szczylki malutkie, a nie jakieś mixy beniowate. Uploaded with ImageShack.us Quote
erka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Incia napisał(a):Na rogu Ściegiennego i Husarskiej jest jakaś opuszczona posesja z tablicą DO WYNAJĘCIA. Koczuje tam pies. Ponoć ktoś go dokarmia, ale nie ma żadnego schronienia. Kobieta, która go widziała tam już kilka razy, ma jutro zawiadomić policję. Pies podobno ma właścicielkę, która pojawia sie od czasu do czasu. Incia, czy to tam, gdzie jest też skup złomu? Jak tam, to dom kobiety , która kiedyś przed wielu laty była prezesem TOZ. Niestety nie jest teraz zupełnie sprawna umysłowo, w domu trzymała kilkanaście psów. TOZ tam kiedys chciał zrobic porządek,bo sytuacja tragiczna, te psy nigdy nie wychodzą z domu , w domu syf i mlaria, ale ona nie chciała żadnego psa oddać. Jakims podstępem chyba wydobyto kilka suk na sterylki. Niestety zawiadomiony wtedy Pow. Lekarz Wet. był tam i nie widział wskazań do odebrania psów. Co sie teraz dzieje,czy kobieta jesczce żyje, nie wiem. Quote
Incia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 erka napisał(a):Incia, czy to tam, gdzie jest też skup złomu? Jak tam, to dom kobiety , która kiedyś przed wielu laty była prezesem TOZ. Niestety nie jest teraz zupełnie sprawna umysłowo, w domu trzymała kilkanaście psów. TOZ tam kiedys chciał zrobic porządek,bo sytuacja tragiczna, te psy nigdy nie wychodzą z domu , w domu syf i mlaria, ale ona nie chciała żadnego psa oddać. Jakims podstępem chyba wydobyto kilka suk na sterylki. Niestety zawiadomiony wtedy Pow. Lekarz Wet. był tam i nie widział wskazań do odebrania psów. Co sie teraz dzieje,czy kobieta jesczce żyje, nie wiem. Chyba o ten dom chodzi. Ja tam nie byłam, nie widziałam, ale podobno pies jest jeden. Jak sie zobaczę z kobietą, która tamtędy przejeżdża wracając z pracy, i daje temu psu jeść, to się może więcej dowiem. Kibitka miała zgłosić na policję. sąsiadów pytała, nikt nic nie wie, jakiś starszy pan tylko powiedział, że właścicielka przychodzi. Quote
erka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Może jakiś psiak uciekł jej z domu. Jeżeli żyje, to na pewno tam mieszka, tylko ona nigdy nikogo nie wpuszczała do domu. Quote
savahna Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Erka, mam zamiar ogłaszać jutro Irge. Chciałam Cię tez pytać czy szczylki znowu trzeba, ale jak chesz to poproś Ziutkę. Ona robi mega pakiet. Może cos to pomoże. Napisz jaka decyzja,żebym wiedziała co jutro robic.;) Quote
erka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Savahna, jak dasz radę, to bardzo proszę o szczylki:). Ziutka ostatnio chyba zawalona, więc nie wiem, czy by zrobiła. Quote
savahna Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Dla Ciebie Dyrekcjo...wszystko.:p Za te ciężkie chwile których z nami doświadczasz.:evil_lol: Quote
wegielkowa Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ale fajne szczylówki. Wesołki głupolki. Quote
Ziutka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 erka napisał(a):Savahna, jak dasz radę, to bardzo proszę o szczylki:). Ziutka ostatnio chyba zawalona, więc nie wiem, czy by zrobiła. Kurka...pewnie, że zrobię, słać mi na maila ino migiem :mad: Quote
savahna Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 (edited) IRGA na śląsk http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-IRGA-mloda-nieduza-lagodna-suczka-o-krepej-budowie-korgi-W0QQAdIdZ347693355 SZARKA równiez na śląsk http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SZARKA-mala-mloda-sterylizowana-lagodna-gladkowlosa-suczka-z-gor-W0QQAdIdZ347713295 Mag.da jeśli juz tak nas rozpusciłaś tymi sesjami foto to czy ja mogłabym sobie przy słonecznej pogodzie zażyczyć takie trochę portreciki an face psiurów. W tym ogłoszeniu Szarki mam takie właśnie jedno zdjątko i powiem jak bym szukała psa, to kto wie..pewnie by mnie oczarowała tym spojrzeniem... Szczeniaki w takim razie zostawiam Ziutce:lol:, może ten duży pakiet coś pomoże.:roll: Jesli komus potrzebna rozwijana smycz to tutaj jest ogłoszonko. Do smyczy dodają gratisa. Cena jedynie 900,- złociszy http://www.wstawaj.pl/ogloszenia.html?page=show_ad&adid=207490&catid=26&Itemid=11 Edited January 20, 2012 by savahna Quote
wegielkowa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 (edited) savahna napisał(a): Jesli komus potrzebna rozwijana smycz to tutaj jest ogłoszonko. Do smyczy dodają gratisa. Cena jedynie 900,- złociszy http://www.wstawaj.pl/ogloszenia.html?page=show_ad&adid=207490&catid=26&Itemid=11 Napisałam do aministratora i natychmiast to ogłoszenie usunęli:lol: Administrator admin@wstawaj.pl (0 min temu) do mnie Usunięte. Pozdrawiam, Norbert www.wstawaj.pl Po prostu trzeba zgłaszać nadużycie, bo okazuje się, że jest to skuteczne. Edited January 20, 2012 by wegielkowa Quote
eliza_sk Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Linssi, odnośnie allegro. Mam pewność, że aukcje usuwane są na skutek doniesienia - tak jak w przypadku aukcji z drastycznymi zdjęciami, które mi niejednokrotnie usuwali, tłumaczyli, że oni tego nie weryfikują, a robią to na skutek zgłoszenia przez użytkownika. Tak jest i tym razem, bo nie usunęli mi wszystkich aukcji, tylko coś tam wisi, a komunikat o usunięciu kilku przychodził już 3 krotnie ws. kilku aukcji, więc zwyczajnie ktoś zgłaszał aukcję i usuwali, bo inaczej wywaliliby mi wszystko z automatu na raz, a tak nie jest. Quote
savahna Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 wegielkowa napisał(a):Napisałam do aministratora i natychmiast to ogłoszenie usunęli:lol: Chciałam, ale patrzyłam ,patrzyłam no i nie wiedziałam gdzie kliknąc.:roll: Moze bym jeszcze patrzyła....:evil_lol: Quote
Linssi Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Eliza, zapomnialam Ci odpisac na maila, przepraszam. Ciekawe, kto taki gorliwy jest, ze kosi wszystko jak leci :/ Quote
ewelinka_m Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Linssi napisał(a):Ewelinka ma chyba teraz sesje na uczelni, wiec nie wiem czy da rade podskoczyc do p.Ani. Trzymajmy kciuki, zeby egzaminy jak najszybciej jej minely i z jak najlepszymi wynikami ;) a tak sesja mi trochę przeszkadzać zaczęła w funkcjonowaniu :mad:... ale jeszcze z 1,5 tyg i wracam do normalnej bytności ;) dostaję też meile o poprzednie kociaki i szczeniaki więc stale podsyłam te które obecnie są do adopcji :) Quote
Owieczka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Zaglądam do Was cioteczki a przy okazji i zapraszę na bazarki w moim podpisie. Jest w czym wybierać :) Quote
erka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Bura kociczka pojechała do bardzo fajnego domku w Ostrowcu:). Natomiast jej whiskasowy braciszek został bez domu:(. Miał jechać do Krakowa, ale nie było transportu, a jak pojawiła się na wątku transportowym jutro taka możliwość, to okazało się, że pan już kotka ma. Savahna, jakbyś mogła mu powtórzyć ogłoszenia, byłabym wdzięczna:). Może go też ogłosić na Kielce, może tu by się ktoś znalazł. Quote
andzia69 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 widziałyście nasze szczylki? min. taka cudna sunia: 6 mies. onkowata Koka: mamy 28 szczyli i 3 podrostki po 6 mies....:( Quote
mag.da Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 savahna napisał(a): Mag.da jeśli juz tak nas rozpusciłaś tymi sesjami foto to czy ja mogłabym sobie przy słonecznej pogodzie zażyczyć takie trochę portreciki an face psiurów. Słoneczko nie chciało dzisiaj współpracować :watpliwy: Tylko troszkę przez chmury przebijało :roll: Quote
divia_gg Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Ciotki ja w temacie kotowym dzis pytam... Jak wyglada ogolnie zapotrzebowanie na mlodego nieznanej plci kotka, czarny z biala krawatka, z cudnymi bialymi lapkami i tulacego sie do wszytskich? U moich rodzicow jakims cudem sie znalazl pod drzwiami drąc swoja cudna mordke, zeby go wpuscic. Niestety moja Zuza lekko mowiac kotow nie lubie wiec kot spedzi noc w drewnianym domku, mam nadzieje, ze na lóżku, bo juz sie tam zainstalowal. Pytam narazie rozeznawczo, bo jutro bede robila wywiad sasiedzki czy sie komus nie zgubil. A jak nie to bede dla niego szukala domu. Nawet nie wiem jaka plec, nie umiem sprawdzic. Hubert moj mysle jutro to ustali. Jak cos to zdjecia jutro porobie. Zuzka, Ty siedzisz w kotach, jak? Są chetni na takie koty czy raczej inne barwy sa w "modzie":) Quote
Recommended Posts