Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wegielkowa napisał(a):
Dobry pomysł:razz:. Nie wpadłam na to, dobrze, że mi go podsunęłaś:multi:.

Jak to majster mówił "kombinuj Jasiu, kombinuj". Dołączą bidy do tych 80 co mamy teraz w schronie i kolejnych 80, które szef GK UM nakazał przywieść "do obiektu" w terminie do 31.12.2011. Schron będzie wpisany do rejestru więc kolejne 80 zbierzemy bez problemu. I tylko grilla już nie ma:cool3:.

Posted

[quote name='Roszpunka']Wąglikowa - jeszcze raz znajdę w rowie Twojego podrzutka, to zobaczysz :mad:
Heh, no to wiemy skąd się Szanti wzięła...:evil_lol:A ponoć koleżanka Wiaderkowa też na Nią polowała...

Posted

erka napisał(a):
Agatko, jak takie dostałaś zlecenie, a wegielkowa będzie rozwozić po całej Polsce, to ogłaszaj , gdzie się da;).

Ok to jutro Opole a potem .......Gdańsk,Gdynia Sopot :roll::eviltong:
Węgielkowa jak z rowami w tamtych stronach ???:evil_lol:

Posted

Incia napisał(a):
Heh, no to wiemy skąd się Szanti wzięła...:evil_lol:A ponoć koleżanka Wiaderkowa też na Nią polowała...

Tiaaaa, polowała - udawała tylko, bo przecież sama w Górnie do rowu wpakowała.

A Lilu z Ameliówkowego parkingu też wywaliła... Rozrzutna kobitka:diabloti:

Posted

[quote name='Agata P']Ok to jutro Opole a potem .......Gdańsk,Gdynia Sopot :roll::eviltong:
Węgielkowa jak z rowami w tamtych stronach ???:evil_lol:

Morze blisko- topić będę hurtowo:p.
A Rowy są koło Łeby....

Erosław- to Soniulka od menela biedronkowego, co zżerał suce puszki:diabloti: Jaka szczęśliwa z dziewczynkami. Super.

Posted

Wegielkowa,to fajnie,że nawet z tym jednym niełańcuchowym:evil_lol: zdjęciem i tym "wiekiem średnim" jak to napisałam w ogłoszeniach:evil_lol:o Wilka ktoś pyta:-)I to z regionu:crazyeye:
Ja napisałam,że on ma ok.6-8lat:eviltong:ale tak naprawdę to nie mam pojęcia jak w końcu zdiagnozowany:evil_lol:Nie wiem też czy będzie kastrowany przed wydaniem,więc napisałam,że jest to warunek adopcji.

Z tym kojcem w naszym regionie to trzeba być czujnym,bo mogą ludzie ściemniać.Ja zawsze piszę,że nie wydaję psów na łańcuch ani do kojca,więc mogą kombinować:cool3:
W Dębskiej Woli widuję psa biedaka w kojcu nieco większym może niż klatka na świnie,ale i tak za małym.W dodatku pies jest nieduży-ok.18kg,więc typowo domowy a nie kojcowy.A żeby było śmieszniej wpakowali mu do kojca w celach dekoracyjnych wielki kwiatek doniczkowy-przypomina Yukę:stupid:Więc w kojcu ciasnota,a z kojca nie wychodzi,bo na podwórku krasnale,extra roślinki itd.Strasznie go żal.Pies w totalnej depresji.Nigdy nie widziałam u niego podniesionego ogona,radości na widok ludzi,dzieci biegających po podwórku.Najczęściej tylko zwisa mu mordka wysunięta z budy.Bardzo smutny pies.Oczywiście bywają bardziej ekstremalne akcje pt.pies i kojec,czyli klatka na świnie po drobnych przeróbkach:shake:

Posted

Macie coś dużego i dzieciolubnego ? Mam dom w ok. Mińska Mazowieckiego, mieli mixa wilczarza adoptowanego z Palucha, dzwonili ws. mojej beni Gapy. Pies wyłącznie do solidnej ocieplanej budy, żaden kojec, ale też nie dom. Brzmią bardzo dobrze. Saba nadawałaby się czy ją chcecie do domu ? Tosca ?

Posted

Zuzka2 napisał(a):
Wegielkowa,to fajnie,że nawet z tym jednym niełańcuchowym:evil_lol: zdjęciem i tym "wiekiem średnim" jak to napisałam w ogłoszeniach:evil_lol:o Wilka ktoś pyta:-)I to z regionu:crazyeye:

O Ramzesa nikt nie pytał z ogłoszenia, chciałysmy go tylko zproponowac ludziom pytającym o Toscę. O niego ani jednego telefonu nie było.

Eliza_sk, a możesz podać namiary na nich.

Posted

[quote name='erka']O Ramzesa nikt nie pytał z ogłoszenia, chciałysmy go tylko zproponowac ludziom pytającym o Toscę. O niego ani jednego telefonu nie było.

Aha,czyli ma tylko oglądalność;-)Ja ogłaszałam na nr Wegielkowej.

Gdyby byli chętni na koty o niepospolitym wyglądzie to jest w Kielcach kotka szylkretka: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-JULA-7mies-SZYLKRETOWA-PRZYTULA-NA-KOTKA-W0QQAdIdZ341703066

Posted

Andzia, wielkie ukłony i podziękowania za wczoraj:) miałam też okazję usłyszeć się pierwszy raz telefonicznie z PasjąHerą:) moja latorośl nagrała sobie ten reportażyk do szkoły:) mam nadzieję, że nie zrobiła wielkiego kłopotu, ja bardzo chciałam być u Was, ale dopiero dziś z łóżka się zwlokłam po chorobie. Tak więc jeszcze raz dziękujemy:)

Posted

tv była wczoraj, Twoja corka - normalnie jesteśmy rozchwytywani:):) dzisiaj Agata P:) (i nie wiem kto jeszcze:oops: bom zakręcona była:oops:)

a jutro...powiatowy:roll:

szukajcie ogłoszeń o zaginiętej labradorce:( płacze i nie chce wejsć do budy:(:(

Posted

przede wszystkim dzięki, że potraktowałaś ją poważnie, a nie w stylu "weź się dziecko", tzn. pomogłaś jej tym bardzo, bo miała taki materiał "samograj" dzięki Tobie:)

a labradorka to skąd i kiedy się pojawiła? są jakieś ogłoszenia w necie ale z listopada

Posted

[quote name='andzia69']tv była wczoraj, Twoja corka - normalnie jesteśmy rozchwytywani:):) dzisiaj Agata P:) (i nie wiem kto jeszcze:oops: bom zakręcona była:oops:)
Savahna była ;) (rzeczywiście młyn był dziś straszny)
Wizyta w schronisku super ,psiaczki kochane:loveu:,obsługa i wolontariusze bardzo mili i sympatyczni.
moje dziecię już pyta kiedy jeszcze pojedziemy.:roll:
Z jednej rzeczy zdałam sobie dziś sprawe a mianowicie już nie będę się dziwić ,że niektóre psiaki mają mało zdjęć .Po prostu zrobić zdjęcia np. takiej Lili graniczy z cudem.Sunia wesołek z ADHD:loveu:.W ogóle wszystkie psiaczki są super:loveu::loveu:
No i w końcu poznałam andzię69 -super kobitka.:-)

Powodzenia jutro ,mam nadzieję że w końcu dadzą wam spokój i schronisko ruszy.

Posted

Zadzwoniłam do Echa, żeby dali ogłoszenie o labradorce, ale dopiero po Nowym Roku sie ukaże.

Wczoraj ukazało się w Echu ogłoszenie o Sabie, było kilka tel. ale raczej nie odpowiednie, zobaczymy , czy Ramzesa by sie nie wydało na jeden tel.
Dzisiaj było ogłoszenie o Koni i był jeden tel, zobaczymy co z tego wyniknie.
Następna ma byc Szarunia.