Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):

Ewelinka - czy ty aby masz aktualne podpisy?

Andzia ! :mad: Ty mi lepiej powiedz czy masz gdzieś na allegro zdjęcia wszystkich szczeniaków +opisy..albo coś do bloku potrzebuje niewielkiego :roll:

Savahna , ogłaszałaś Korgiego na kraków? może ja bym go zrobiła na wawę...albo katowicę :roll:

Posted

[quote name='ewelinka_m']Andzia ! :mad: Ty mi lepiej powiedz czy masz gdzieś na allegro zdjęcia wszystkich szczeniaków +opisy..albo coś do bloku potrzebuje niewielkiego :roll:

małe powiadasz? no to proszę:

piesek

piesek

sunia

piesek

nie za ładnie wyszły na zdjęciach, bo nie dosć, ze z pękatymi brzucholkami od jedzenia, to i naciapciane...no ale jakbyśmy je wykąpali to by były mokre i byłyby jeszcze gorsze...

Posted

Fendi od edyty:)

i opis dla psiaka:

Fendi jedne psiaki lubi i toleruje, a innych nie lubi dokuczajac im na kazdym kroku. Co do ludzi jest bardzo przyjacielski.Potrafi bardzo przywiązać się do opiekuna i nie odstępuje go na krok. Na spacerze pilnuje swojego stada, chodzi przy nodze i nigdzie się nie oddala.Szybko się uczy. Będzie dobrym towarzyszem dla osob dorosłych. Ma nawyk podszczypywania czym może wystraszyć dzieci.Ma ok. 3-4 lat.

Posted

chciałam wam pokazać jakie sliczne psiaki sa u edyty...tak, gdyby ktoś szukał :(

Jenny - sunia troszkę w typie labka/posokowca, bardzo przyjacielska:

tu robi piękną stojkę:)

szczylki chyba białogońskie, których nie mozna na razie adoptować...

biała ala labka bez ogonka i jej koleżanka - prawie jak albinki:)

a i taki ładny psiaczek:

Heros -mlody psiak, ktory urwał się z grubego łańcucha:( bardzo przyjacielski do ludzi, niestety nie toleruje innych psiaków i suniek:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Andzia a coś więcej o tej małej albinkowatej? cudna jest, szkoda jej w kojcu coraz gorsza pogoda się zbliża:-(

Albinkowa..wiem, że mlodziutka, chyba nawet nie ma roku - ale sie dowiem jutro kochaniutka, jutro:) U Edyty generalnie wszystkie psiaki są super nastawione do ludzi...nawet bialogońskie strachulce już nie sa strachulcami.

Posted

andzia69 napisał(a):
Albinkowa..wiem, że mlodziutka, chyba nawet nie ma roku - ale sie dowiem jutro kochaniutka, jutro:) U Edyty generalnie wszystkie psiaki są super nastawione do ludzi...nawet bialogońskie strachulce już nie sa strachulcami.

A może to siostra naszych Albinek Ameliówek?

Posted

erka napisał(a):
Wylicytowane piękne zakładeczki na Rudzinym bazarku u mnie do odebrania:).
Zainteresowane osoby proszę o kontakt:).

Ja sie moze jutro zglosze. Bo mam tez orzechy i probki z bazarku do przekazania;)

Posted

Fajna sunieczka:). Bardzo prosimy o ogłaszanie jej, niedługo bedzie miała zdejmowane szwy i może iść do adopcji.
Aksa miała pierwotnie zostać w hotelu tylko do zdjęcia szwów/ ze względu na brak kasy/, a potem wrócić na ulicę. Ale ona nie może tam wrócic!!! Aksa jest na razie w domu, w kociarni, mag.da mówi,że po króciutkim spacerku, szybkim siusiu, ona natychmiast biegnie pod drzwi i chce wracać do domu, na swój ulubiony kocyk, w którym się zagrzebuje.
Nie mamy sumienia teraz jej odwieźć na ulice , na poniewierkę:(. Tym bardziej,że sunia była chyba psiakiem domowym, jak z tego wynika, zachowuje czystośc, nigdy nie zdażyła się jej wpadka.
Jest bardzo sympatyczną sunią, przyjazną, bardzo uległą, często wywraca się na plecki w poddańczym geście.
Mam nadzieję,ze uda sie nam zebrać kasę na utrzymanie jej w hotelu do czasu adopcji:).

Posted

Tak, to prawda, Aksa nawet niechętnie oddala się od domu na spacerku - pobiegnie kawałek na siku i zaraz tańczy wokół mnie, popiskuje i "prowadzi" mnie pod drzwi.
Muszę ją zachęcać, żeby choć trochę pospacerowała.

Może po przeprowadzce do hoteliku, przy innych psach się rozrusza, ale na razie tak jej najlepiej:

Posted

ta sunia od Edyty z hoteliku podobna do albinek to Figa - ma 8 mies. jest strasznym łakomczuchem i pasibrzuchem:) Kocha ludzi, uwielbia zabawy z psiakami.jest wysterylizowana...

chciałam zdjęcia przyciąć a tu mi wyszły jakieś czarne plamy:( może ktoś coś z tym zrobic?