Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze jedno

Uploaded with ImageShack.us

Ogłosiłam go juz w Anonsach, dzisiaj dzwonił facet z Kielc , powiedziałam mu ,że pies koczuje w Chęcinach,że może jechac go zobaczyć, a on na to,ze jak ja go wezme , to on go weźmie ode mnie:cool3:.

Posted

A jak sie nie spodoba, to moze nie weźmie;) No Ci ludzie to jednak maja pomysly...A psiak piekny, taki naprawde budzacy respekt. Wedlug mnie moglby isc do jakiejs sesnownej firmy, bo naprawde robi psiak wrazenie. Oczywiscie dom to szczyt marzen, ale wiadomo - nie znamy gada wiec i ryzyko wieksze;) Ale moze a nuz sie cos trafi:)

Posted

Jaaga napisał(a):
Jaki piękny! Dobrze, ze go podkarmiaja, a nie wyganiają.

Narazie tam sie kumpluje z tymi robotnikami, jakies kobitki mu jakies karmy daja. Ja jak przywiozlam sucha karme to nawet nie spojrzal. Schronic sie narazie tez gdzie ma, wiec nie ma jakiej tragedii, ale podobno goni dzieci czasem czy kogos na rowerze, wiec pewnie niebawem zacznie komus przeszkadzac;)

Posted

nie wszyscy tutaj zagladają na kielecki wiec wkleję i tutaj sunię z Ameliówki, która miała złamaną miednicę:(

Kimi - nie ma jej chyba na stroni schroniska, jest już ponad 2 miesiace w hoteliku , przyjechała ze złamaną miednice, na 1 oko jest ślepa,obecnie całkiem wyzdrowiała biega,szaleje i bawi się , jest przyjacielska, zachowuje się jak szczeniak. Z innymi psami dogaduje się rewelacyjnie, praktycznie z każdym się dogaduje. Kocha ludzi , przytula się cały czas.

u Edyty w hoteliku jest jak widać na zdjęciach piękny colie...gdyby ktoś chciał...

Posted

Andzia69, w jakim wieku ten collie? Czy ma ogłoszenia, bo przeceiz chyba szybko by znalazł dom. Może dziewczyny pomoga, ale trzeba cos więcej o nim wiedzieć.

Jutro wielki dzień Belli, przyjeżdząja po nią państwo z Krakowa:).

To jeszcze u mag.dy zostały Filip i Gucio, a Nala u eweliniki_m . Same fajne psiaki, a odzew mały:(.
O Nalę dzisiaj pytała pani, ale do budy.
No i kicius Juki , ale nie wiem, czy juz go ogłaszać, czy jeszcze trzeba zdiagnozowac.
A u mamy Jaagi Albinka i Teri, one też potrzebuja ogłoszen i wiary ,ze znajdą dom, bo już chyba nam jej brakuje:( .
Zenuś ogłaszany, to na razie nie trzeba.
Wstawię na wątek Albinki zdjęcia , które można by teraz umieścic, bo te ktore były w ogłoszeniach nie wszystkie ładne były;).

Posted

Erko musimy wierzyć. Jest szansa, że Szopen pojedzie do domu, a on przecież też w hotelach ponad półtora roku. Kollaczek nie jest pod naszą opieką. Pewnie któraś z gmin go tak umieściła. Faktem jest, że ładny i powinien szybko znaleźć dom.

Posted

Ewab,że ładny to widać,ale sama dobrze wiesz,że coś w ogłoszeniach napisać trzeba..a i przez tel takie informacje dla potencjalnych chętnych to za mało.. :shake:

do budy to lepiej niech to babsko wlezie :mad:
bardzo trzymam kciuki za Bellusie! a ja Wam coś pokażę-dostałam foty z ds ciekawe czy ktoś zgadnie od jakiego psiaka :eviltong: proszę więc odświeżyć pamięć :razz:

z pozdrowieniami z nad morza:

Posted

Ło matko, matko....tez jej nie poznałam....
Ale Ewelinka jaka sprytna....jakby ją z przodka i z bliska pokazała to moze komus drogą eliminacji by się udało. Pysiorek charakterystyczny, szczególnie nochalek...;)
Takiego domku dla Nali szukamy.

Posted

jestem totalnie załamana :-(
Simba prawdopodobnie wróci z adopcji...suka rezydentka go nie toleruje ..ciągle go gryzie..nie wiem co będzie dalej.
ja teraz pracuje, dotychczas zostawała z nimi moja siostra mimo skręconej nogi, ale właśnie jedzie do szpitala bo dodatkowo coś ma z pęcherzykiem żółciowym..jak ją zostawią na oddziale to totalnie nie mam pomysłu co ja zrobię z Nalą i teraz Simbą :placz:
już nawet nie mam siły cieszyć się z domku Belli :-(

Posted

Tak,rzeczywiście Bella w ekspresowym tempie poszła do domku, gdyby tak było ze wszystkimi psiakami, ech...

Przyjechała cała rodzinka, wszyscy Bellą zachwyceni, wracałam z nimi do Kielc, to po drodze zawiadomili już całą dalszą rodzinę chyba, jaką piękna i miłą sunię mają i wszyscy byli zaproszeni na zapoznanie :).

A mag.da w zamian za Bellę dostała kocią rodzinkę, kociczkę z 4 kociakami, chyba 1,5 mies.
Kociczka młodziutka, malutka, to z pewnością jej pierwsze dzieci, została wyrzucona ciężarna.

Posted

savahna napisał(a):

Edit: Tak szczerze mowiac jak zobaczyłam Twój wpis to pomyslałam,że moze któryś Guciowaty do domku poszedł....

Ano niestety, nikt nadal się nimi nie zainteresował.
Właśnie wysłałam ich zdjęcia na kontakt od Ewelinki, może któryś się spodoba.

Posted

Ja wczoraj to chyba miala juz jakis radar w oczach. Najpierw w poludnie pojechalam na zakupy na Nowiny i ze 3 sztuki potencjalnie bezdomnych widzialam, potem jechalam kawalek przez Mojcze i biegl tam taki chudziutki duzy pies ze sznurkiem przy szyi. Niestety nie mialam mozliwosci sie zatrzymac, bo jechalam z tata na motorze i nawet pol okruszka kamy nie mialam. A potem na Krakowskiej na wysokosci Kadzielni po drodze latal taki kolako podobny czarny z biala krawatka;( No tak to jeszcze nie mialam.
Zaraz jade znow do Nowin to im rzuce cos do jedzenia. Chociaz widzialam za kioskiem ze jest miska z woda i jakies jedzenie, wiec chociaz tyle...

A przy okazji zapraszam do oddania glosu na metamorfoze Mocarta na bazarku:
http://www.dogomania.pl/threads/213431-Metamorfoza-roku-!!!!-Poka%C5%BC-nam-jak-zmieni%C5%82-si%C4%99-tw%C3%B3j-psiak!!!Do-02.09-!!!?p=17507054&posted=1#post17507054

Jak sie uda nam wygrac to bedziemy miec pakiety ogloszen;) .

No wiec spinamy sie i glosujemy:)