Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ja Gucia i Filipka ogłaszałam i niestety szczęscie jak widać marne.:shake:
Ale moge im powtórzyć jakos na dniach i Malince tez moge zrobić. Jakos sobie to rozłożę w czasie.;)

Posted

A ja wróciłam właśnie po pracy do domu po długim przebiegu i nie widziałam żadnego biednego zwierzaka.
HUUURRRRRAAAA:multi:
Jak niewiele potrzeba człowiekowi do szczęścia. Trzymajcie kciuki może jutro też będę miała szczęście.

Posted

Przypominam jeszcze kiciusia, , ktorego wsatwiałam jakis czas temu, nadal bez domku, bardzo prosze o ogłoszenia:).
Kopiuję:

"Eli44 jechała samochodem i zatrzymała sie na siusiu przy lesie, w miejscu, gdzie nie było żadnego parkingu, a tylko błoto okrutne, weszła do lasu i usłyszała przeraźliwe miauczenie, znalazła zamkniete pudełko, a w nim wycieńczonego kotka, szkielecika.
Teraz kicius juz odkarmiony, bardzo miły, kontaktowy, wesoły przytulak, umie korzystac z kuwety. Ma na imie Lolek. Miał niesamowite szczęście, gdyby nie Eli44, , skonałby w męczarniach.

Posted

[quote name='savahna']No ja Gucia i Filipka ogłaszałam i niestety szczęscie jak widać marne.:shake:
Ale moge im powtórzyć jakos na dniach i Malince tez moge zrobić. Jakos sobie to rozłożę w czasie.;)[/QUOTE]

Widocznie ich przyszli pańciowie akurat nie mieli możliwości przeczytać ogłoszeń. Pewnie jutro zajrzą do netu. Chłopaki muszą znaleźć domki, bo kojec u mag.dy blokują:razz:

Posted

podhalanka śliczna,taka do przytulania :loveu: uwielbiam takie psice ,a co z tym imieniem dla niej ?dalej psinka bezimienna:cool3: proponuje Anabel :roll: może być w skrócie Bella

Z ogłoszeniami pomogę tylko konkretnie mi trza jak krowie na rowie ten i ten pies + tekst nie ogarniam już które psiaki mają świeże ogłoszenia a które wcale lub nie aktualne.
I wydaje mi się ,że warto inwestować w wyr. ogloszenia bo np. Lena miała wyr. allegro na Kraków i miała ponad 200wejść w tym 3 obserwatorów (na wa-we połowę mniej i 1 obserwatora -też wyróżnione)
a zwykłe allegro na kraków miała 28 wejść,na wa-we kilkanaście -różnica ogromna.Nie wiem jak jest na innych serwisach ,bo tam nie robiłam wyróznionych ale pewnie podobnie.

Posted

[quote name='wegielkowa']A ja wróciłam właśnie po pracy do domu po długim przebiegu i nie widziałam żadnego biednego zwierzaka.
HUUURRRRRAAAA:multi:
Jak niewiele potrzeba człowiekowi do szczęścia. Trzymajcie kciuki może jutro też będę miała szczęście.[/QUOTE]

Też się zawsze cieszę jak nic błąkającego się po ulicy nie spotkam ...
Trzymam kciuki za jutro ;) dziś znaczy się ;)

Posted

[quote name='Agata P']podhalanka śliczna,taka do przytulania :loveu: uwielbiam takie psice ,a co z tym imieniem dla niej ?dalej psinka bezimienna:cool3: proponuje Anabel :roll: może być w skrócie Bella

.[/QUOTE]
Agata, ja też zaproponowałam bella, ale erka powiedziała, że za dużo tych Belllll (język se można połamac). Z trzech propozycji Wendy bella Nela trzeba złozyc jedno Bewena, Neva,Wela (język se mozna połamać, ech):lol:
A może Paloma, bo to taka biała gołebica. Una paloma blanca lalala,,

Posted

[QUOTE = erka ;17424185QUOTE]]
Suni troche powycinałyśmy filców,

Przepraszam bardzo, erka wycinała (ja patrzyłam) i tym samym erka dołaczyła wedl€g Divi-gg do Grupy Najlepszych Operatorów Nożyczek w miesiącu sierpniu-
przypominam, na 1 miejscu prowadzi ewelinka w opercji "kule piask-gó...e", potem skromnie na 2 miejscu wymienię wegielkową w operacji "kule tylko piaskowe", i na miejscu 3 czyli szarym końcu erka w operacji "tylko kołtuny lightowe").
Kto dołaczy do elitarnej grupy GNON?

Posted

[quote name='Linssi']A Gucio i Filip potrzebuja allegro?

Eliza im robiła, ale jeśli nie usuwają za duble, to może mogłabyś im zrobić wyróżnione?
Może na małopolskie?
Zwrócę kasę.

[quote name='wegielkowa']Mag.do jak podhalanka zniosła noc?

Dobrze - nie szczekała, nie wyła, nie znalazłam też śladów kombinacji w celu wydostania się z kojca :)
Dzisiaj też jest grzeczna, odrobaczyłam ją, byłyśmy na spacerku i śpi teraz na trawce na swoim wybiegu.

Mam pierwsze fotki, ale sunia jest jeszcze trochę oszołomiona nowym miejscem i nie jest zainteresowana pozowaniem, tylko węszeniem ;)

Posted

[quote name='wegielkowa']
Przepraszam bardzo, erka wycinała (ja patrzyłam) i tym samym erka dołaczyła wedl€g Divi-gg do Grupy Najlepszych Operatorów Nożyczek w miesiącu sierpniu-
przypominam, na 1 miejscu prowadzi ewelinka w opercji "kule piask-gó...e", potem skromnie na 2 miejscu wymienię wegielkową w operacji "kule tylko piaskowe", i na miejscu 3 czyli szarym końcu erka w operacji "tylko kołtuny lightowe").
Kto dołaczy do elitarnej grupy GNON?
noo w czymś czasem trzeba wygrywać :evil_lol:

podhalanka jest przecudna!! :hmmmm: to może Ginger, Betty, Jessy, Layla,Nadia weny dziś nie mam :shake:

znalazłam też 2 fundacje zajmujące się pomocą podhalanom:
http://www.fundacjabono.pl/
http://www.pasterze.com.pl/

Posted

Kiedys był taki film.Mlodzież to nie ma prawa znac, a starsi pewnie tez nie kojarza "Bella i Sebastian" o przyjaźni chłopca z owczarkiem podhalańskim.
Chłopiec mi sie podobał (no w moim wieku był), psa uwielbiałam...a co tam,ze duzo Bellek.
Mnie sie Bella podoba przez sentyment do pięknych, beztroskich lat, kiedy zima była zimą, lato latem a dzieci bawiły się na podwórkach.:jumpie:
Obstawiam Bellę(twórcy innych propozycji-bez urazy, bo i tak erka z wegielkowa ostatnie słowo mają;))