savahna Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 No ja Gucia i Filipka ogłaszałam i niestety szczęscie jak widać marne.:shake: Ale moge im powtórzyć jakos na dniach i Malince tez moge zrobić. Jakos sobie to rozłożę w czasie.;) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Erko na pocieszenie - wieści od Pusieńka -wielki pies z niego wyrasta ;) i już nie boi się pana - spacerują sobie razem dumnie po Myślenicach :) boi się jeszcze dziadka ale to pewnie też kwestia czasu :) Quote
erka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Dzięki Rudzia:), strasznie jestem ciekawa jak teraz wygląda:razz:. Quote
savahna Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Rudzia, fotki byś po znajomości załatwiła.:razz: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 No kiepsko mi z tymi fotami idzie , nic nie obiecuję ;) Quote
wegielkowa Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 A ja wróciłam właśnie po pracy do domu po długim przebiegu i nie widziałam żadnego biednego zwierzaka. HUUURRRRRAAAA:multi: Jak niewiele potrzeba człowiekowi do szczęścia. Trzymajcie kciuki może jutro też będę miała szczęście. Quote
erka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Przypominam jeszcze kiciusia, , ktorego wsatwiałam jakis czas temu, nadal bez domku, bardzo prosze o ogłoszenia:). Kopiuję: "Eli44 jechała samochodem i zatrzymała sie na siusiu przy lesie, w miejscu, gdzie nie było żadnego parkingu, a tylko błoto okrutne, weszła do lasu i usłyszała przeraźliwe miauczenie, znalazła zamkniete pudełko, a w nim wycieńczonego kotka, szkielecika. Teraz kicius juz odkarmiony, bardzo miły, kontaktowy, wesoły przytulak, umie korzystac z kuwety. Ma na imie Lolek. Miał niesamowite szczęście, gdyby nie Eli44, , skonałby w męczarniach. Quote
wegielkowa Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='savahna']No ja Gucia i Filipka ogłaszałam i niestety szczęscie jak widać marne.:shake: Ale moge im powtórzyć jakos na dniach i Malince tez moge zrobić. Jakos sobie to rozłożę w czasie.;)[/QUOTE] Widocznie ich przyszli pańciowie akurat nie mieli możliwości przeczytać ogłoszeń. Pewnie jutro zajrzą do netu. Chłopaki muszą znaleźć domki, bo kojec u mag.dy blokują:razz: Quote
Linssi Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Piekna ta podhalanka!! :loveu::loveu::loveu: Pomysl na imie...hmmm... moze Wendy? Kto ma inne propozyszyn? Quote
divia_gg Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Nie wiem czemu ale jak na nia spojrzalam dzis to mi sie od razu Nela pomyslalo. Wiem ze docyc popularne, ale jakos takie moje pierwsze skojarzenie:) Quote
Agata P Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 podhalanka śliczna,taka do przytulania :loveu: uwielbiam takie psice ,a co z tym imieniem dla niej ?dalej psinka bezimienna:cool3: proponuje Anabel :roll: może być w skrócie Bella Z ogłoszeniami pomogę tylko konkretnie mi trza jak krowie na rowie ten i ten pies + tekst nie ogarniam już które psiaki mają świeże ogłoszenia a które wcale lub nie aktualne. I wydaje mi się ,że warto inwestować w wyr. ogloszenia bo np. Lena miała wyr. allegro na Kraków i miała ponad 200wejść w tym 3 obserwatorów (na wa-we połowę mniej i 1 obserwatora -też wyróżnione) a zwykłe allegro na kraków miała 28 wejść,na wa-we kilkanaście -różnica ogromna.Nie wiem jak jest na innych serwisach ,bo tam nie robiłam wyróznionych ale pewnie podobnie. Quote
Rudzia-Bianca Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='wegielkowa']A ja wróciłam właśnie po pracy do domu po długim przebiegu i nie widziałam żadnego biednego zwierzaka. HUUURRRRRAAAA:multi: Jak niewiele potrzeba człowiekowi do szczęścia. Trzymajcie kciuki może jutro też będę miała szczęście.[/QUOTE] Też się zawsze cieszę jak nic błąkającego się po ulicy nie spotkam ... Trzymam kciuki za jutro ;) dziś znaczy się ;) Quote
wegielkowa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Agata P']podhalanka śliczna,taka do przytulania :loveu: uwielbiam takie psice ,a co z tym imieniem dla niej ?dalej psinka bezimienna:cool3: proponuje Anabel :roll: może być w skrócie Bella .[/QUOTE] Agata, ja też zaproponowałam bella, ale erka powiedziała, że za dużo tych Belllll (język se można połamac). Z trzech propozycji Wendy bella Nela trzeba złozyc jedno Bewena, Neva,Wela (język se mozna połamać, ech):lol: A może Paloma, bo to taka biała gołebica. Una paloma blanca lalala,, Quote
wegielkowa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [QUOTE = erka ;17424185QUOTE]] Suni troche powycinałyśmy filców, Przepraszam bardzo, erka wycinała (ja patrzyłam) i tym samym erka dołaczyła wedl€g Divi-gg do Grupy Najlepszych Operatorów Nożyczek w miesiącu sierpniu- przypominam, na 1 miejscu prowadzi ewelinka w opercji "kule piask-gó...e", potem skromnie na 2 miejscu wymienię wegielkową w operacji "kule tylko piaskowe", i na miejscu 3 czyli szarym końcu erka w operacji "tylko kołtuny lightowe"). Kto dołaczy do elitarnej grupy GNON? Quote
mag.da Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Linssi']A Gucio i Filip potrzebuja allegro? Eliza im robiła, ale jeśli nie usuwają za duble, to może mogłabyś im zrobić wyróżnione? Może na małopolskie? Zwrócę kasę. [quote name='wegielkowa']Mag.do jak podhalanka zniosła noc? Dobrze - nie szczekała, nie wyła, nie znalazłam też śladów kombinacji w celu wydostania się z kojca :) Dzisiaj też jest grzeczna, odrobaczyłam ją, byłyśmy na spacerku i śpi teraz na trawce na swoim wybiegu. Mam pierwsze fotki, ale sunia jest jeszcze trochę oszołomiona nowym miejscem i nie jest zainteresowana pozowaniem, tylko węszeniem ;) Quote
wegielkowa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 nie no, modelka! na trzecim zdjęciu z tą smukłą nogą- nie mogę:lol:. Biała Wariatka:lol: Quote
ewelinka_m Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='wegielkowa'] Przepraszam bardzo, erka wycinała (ja patrzyłam) i tym samym erka dołaczyła wedl€g Divi-gg do Grupy Najlepszych Operatorów Nożyczek w miesiącu sierpniu- przypominam, na 1 miejscu prowadzi ewelinka w opercji "kule piask-gó...e", potem skromnie na 2 miejscu wymienię wegielkową w operacji "kule tylko piaskowe", i na miejscu 3 czyli szarym końcu erka w operacji "tylko kołtuny lightowe"). Kto dołaczy do elitarnej grupy GNON? noo w czymś czasem trzeba wygrywać :evil_lol: podhalanka jest przecudna!! :hmmmm: to może Ginger, Betty, Jessy, Layla,Nadia weny dziś nie mam :shake: znalazłam też 2 fundacje zajmujące się pomocą podhalanom: http://www.fundacjabono.pl/ http://www.pasterze.com.pl/ Quote
savahna Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Kiedys był taki film.Mlodzież to nie ma prawa znac, a starsi pewnie tez nie kojarza "Bella i Sebastian" o przyjaźni chłopca z owczarkiem podhalańskim. Chłopiec mi sie podobał (no w moim wieku był), psa uwielbiałam...a co tam,ze duzo Bellek. Mnie sie Bella podoba przez sentyment do pięknych, beztroskich lat, kiedy zima była zimą, lato latem a dzieci bawiły się na podwórkach.:jumpie: Obstawiam Bellę(twórcy innych propozycji-bez urazy, bo i tak erka z wegielkowa ostatnie słowo mają;)) Quote
wegielkowa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 No to erka ma ostatnie słowo Bella, bo się rymuje erka belka:evil_lol: Spadam i po północy zobaczę, co erka na to. Quote
Linssi Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 mialysmy juz 2 Belle - bernardynki i jedna kundelkowa, ktora jest u mojego wujka. To dosc popularne imie :) Quote
savahna Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 A Sonia jakie popularne.:lol: Jak moja sunię wołam, to połowa kieleckich suczek do mnie biegnie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 To ja proponuję Fanta chyba jeszcze takiej nie było :) a ostatnio poznałam przesympatyczną goldenkę Fantę :) Quote
Recommended Posts