Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też o tym pomyślałam ,ale mozna np powiedziec ,że pies jest np z adopcji i był u "mnie " parę dni i uciekł ,widziałyście go, to można tej osobie go w miarę precyzyjnie opisać .

Posted

kolezanka ma sie dowiedziec, jak sie naywa facet, u ktorego jest pies. wtedy bedzie mogla tez cos wiecej powiedziec na temat szans wyciagniecia go...

Posted

no to super ....moze jest gościu bojaźliwy to by go np.policją postraszyć ,że przywłaszczył sobie czyjegoś psa.Może odda, bo nie będzie chciał mieć "kłopotów":roll:
trzeba próbować ...psiak na łańcuchu ZGROZA:shake:

Posted

[quote name='olusia06022']Uwaga--- czy mogę ogłosić: Tosię, Albinkę, Lenę, Fuksia i Benię (opatka)? O, i jeszcze Muszkę. Bo Oskar jeszcze nieadopcyjny? Nie mogę się "dokopać" czy psiaki mają ogłoszenia.[/QUOTE]

Olusia, Tosia ma juz dom, natomiast resztę można ogłosić, co prawda niedawno były ogłaszane, ale trzeba wznawiać.
Leny fotki i tekst wyślę Ci na maila.
Z Fuksiem jest duży problem, juz pisałam,ze po kastracji znowu wróciły lęki, boi sie wychodzic. trzeba chyba wkroczyć z lekami, ale na razie mozna go juz ogłąszac, tylko napisac,że szukamy domu z ogrodem, bez dzieci, bo z pewnościa by ich sie bał.
Tekst dla Albinki był ostatnio na jej wątku.

Posted

Pewnie,że pamiętamy:). Ale dobrze,że wstawiłaś ślicznotkę, bo nawet nie mam czasu wchodzić na jej wątek, ale wiem,ze ma się świetnie.

Posted

Niestety nie, zupełnie tego nie rozumiem, ostatnio wykupiłam pakiet ogłoszeń dla niej i żadnego telefonu, a przecież to taka piękna i miła sunia.

Posted

erka tak sie zastanawiam..podczytałam na jakims wątku,że sporo nieadopcyjnych psów znalazło domki we Wroclawiu i ponoć Poznań tez jest ok.Może teraz te nasze psiaki na te rejony oglaszac.

Posted

Agata P, ogłaszać, to by było można, tylko transport trudny do zorganizowania. Teraz szukam do Katowic i Warszawy i jest ciężko, a co dopiero taki kawał drogi.

Posted

erko- ale jak ktoś się zakocha to może przyjedzie, my po Kacpra jechaliśmy z wlkp. z okolic Kalisza, cały dzień w drodze- ale opłaciło się. :D Próbować zawsze można. Jeśli nie jest się w stanie przejechać 300-400km po swojego psiaka, to gdy on będzie nie daj Boże chory, to czy na dobrą diagnostykę ktoś go zawiezie daleko?
Takie jest moje myślenie- może i błędne. :)

Posted

Olusia, myślenie jak najbardziej prawidłowe:), Ty akurat przyjechałaś, ale wiekszośc chce mieć psiaka dostarczonego do domu, a niestety podaż przewyższa popyt i jest , jak jest.

Posted

Olusia Albinke,Lenę, to na pewno mozna ogłosić ponownie.Teri jakby co też.... Bo ja je wprawdzie ogłaszałam, ale juz jakis czas temu....w minionym tygodniu na pewno nie. Wiec jeśli możesz to jak najbardziej wskazane.:lol:
Nie wiem czy Muszki ostatnio Agata nie ogłaszała. Ale na pewno napisze jak tu wejdzie.
Poza tym nawet jak ogłaszała to zawsze można to zrobić na inny rejon.
Tylko z tymi rejonami, to niech juz erka decyduje, tak bedzie najlepiej.
A Beni to ja niestety nie kojarzę ( no już mi się trochę miesza)....ale ja jej chyba nigdy nie ogłaszałam. Mógł to robic ktoś inny.:niewiem:
I proszę, jaka nam się silna ekipa do ogłaszania zrobiła....;)

Posted

Muszkę i Muki mam zamiar ogłosić dzisiaj:p
Albinkę cały czas ogłaszałam na Kraków,może spróbujmy na ten Wrocław??
Moim zdaniem,jeśli ktos zakocha się w psiaku to może chociaż dołoży do transportu.
Ja jeszcze pomyślałam o jednym...gdyby się znalazł domek dla hotelikowanego pieska to może czasem warto te pieniądze ,które sa wydawane na miesięczny pobyt,zainwestować w transport?Wiem,że jest ryzyko zwrotu psiaka z adopcji,ale może warto spróbować?
Sama nie wiem,kombinuję bo co tu zrobić z Albinką jak 100% zdrowych,pięknych psiaków takich jak Lenka czy Koni nikt nie chce:roll:

Posted

Agata, doszło Ci wczoraj pw ode mnie? Taka pochwała Twojego banerka....:lol: nawet dwóch
Tak sprawdzajaco wysłałam.
Olusia a do Ciebie wysłałam dzisiaj, doszło? Bo juz nie wiem czy to u mnie jakiś problem czy Agata u Ciebie czy na dogo. Ja mam w skrzynce w wysłanych i nie wyswietla mi sie nic ,ze nie poszło....:roll:
Zapraszamy jeszcze z Bettą na bazarek, bo coś tam cicho jakoś. Może chociaż do podrzucania i reklamowania jak nie na zakupy.
http://www.dogomania.pl/threads/207140-gt-gt-Miski-wiadra-na-karm%C4%99-suplementy-diety-CIUSZKI-gt-do-15.05
Rudzia ja Morki niestety nie znałam, ale Fotki fajne. Widać ,ze jej się dobrze wiedzie, a skoro jest na wątku, to wiadomo jak musiało być wcześniej.:roll:
Erka
mnie się wydaje,ze Agata ma rację. Warto spróbować, szczególnie dla Albinki inne rejony, no moze nie takie na wybrzeżu, ale dolny śląsk jak najbardziej. Przecież Ty byle jekiego domku dla niej nie zaakceptujesz, więc jakby się trafiło coś ekstra to nawet możemy się zrzucić na transport (telewizor najwyżej sprzedam:evil_lol:).
A jak nowy właściciel sensowny to też może by się dorzucił, jeśli nie przyjechał.

Posted

Odpisałam Ci. I co?:roll:
A może Twoja skrzyneczka cos nie teges....:eviltong:
Chyba muszę Ewelinke wołać, może rozwiąże tę kwestię.Ciekawa jestem czy Olusia dostała pw.
Ej Agata, wpuścić chłopa do biura....:evil_lol:

Posted

[quote name='erka']Olusia, Tosia ma juz dom [...]

Nie wiem, czy Olusi nie chodziło o tą drugą Tosię z 1 str. - ON-kowatą od ewyb.
Wiadomo może, czy ona nadal szuka domu?

[quote name='savahna']
A Beni to ja niestety nie kojarzę ( no już mi się trochę miesza)....ale ja jej chyba nigdy nie ogłaszałam. Mógł to robic ktoś inny.:niewiem:

Benia to jest Opatka ;) Tylko w DT mówią na nią Benia więc tu też dopisałam jej to imię.

Wstawię jeszcze kilka fotek Lenki.
Nie wiem, czy akurat do ogłoszeń, bo robione jedną ręką :lol: i niezbyt udane, ale może się przydadzą ;)

Posted

[quote name='mag.da']
Wstawię jeszcze kilka fotek Lenki.
Nie wiem, czy akurat do ogłoszeń, bo robione jedną ręką :lol: i niezbyt udane, ale może się przydadzą ;)

A co? Ty też na rowerku jeździłaś?!:evil_lol:
Ja sobie od razu te fotki biorę.Nie dość ,że macie super hotelik to jeszcze takie tereny do spacerów. Normalnie mnie zazdrość chyba zje...;) Uwielbiam sosnowe lasy, ech...:p

Posted

[quote name='olusia06022']Tak, chodziło mi o Tosię-owczarkę, bo ja spisywałam psiaki z 1 strony. ;) Ona jest w 6 poście, zaraz za Negrą.

Tosia jest już w nowym domku;)

Mamy też takiego onka gdyby ktoś szukał: