Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lisia to półroczna suczka kundelka. Jest w schronisku od tygodnia. Sunia jest wesoła, grzeczna i kochana. Uwielbia spacery i zabawy. Nie jest agresywna wobec innychn psów i bardzo chce się z nimi bawić. Lisia jest jeszcze młodziutka i chcemy jej jak najszybciej znależć dom. Czeka na kogoś kto ją pokocha i nie pozwoli aby schronisko było jej wiecznym domem...
Schronisko dla bezdomnych psów ul. Norwida 50 Szeroka Jastrzębie Zdrój tel.606134140 lub 519058615

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Parę dni temu zarejestrowałam się na dogomani w celu dania tymczasu suczce Ricie ze schroniska .Warunkiem tymczasu był transport Suni do Krakowa.Prosiłam ,że by to było możliwie jak najszybciej ponieważ mam już jedną sunie na tymczasie,a pomału zbliżają się wakacje i będzie ciężko z adopcjami.Wsprawie Riti i ewentualnego transportu jest cisza.W takim układzie składam propozycje tymczasu Lisi,nie mam możliwości przyjazdu ponieważ nie posiadam prawa jazdy.Jak to się mówi kto pierwszy ten lepszy,Albo trafi do mnie Lisia albo Ritka.podaje tel.660676824

Posted

tymczas nie odpłatny dam mu jedzonko duzo miłości jak sobie nie poradzę sama w znalezieniu domu to będę prosiła o ogłaszanie Lisi ponieważ jestem laikiem komputerowym.

Posted

Jestem kobitką w średnim wieku.Od lat pomagam bezdomnym kotom,psom sporadycznie.Mieszkam w bloku na 10 piętrze więc z kotami mniej kłopotu nie muszą wychodzić na spacer.W marcu umarła mi moja kochana sunia.Na razie nie myślę o posiadaniu psa na stałe dlatego postanowiłam dać tymczas jakiemuś psiakowi.Sunie ,którą mam na tymczasie jest średnio adopcyjna tragicznie boi się obcych ludzi.Lisia jest śliczna na zdjęciach widać ,ze lubi kontakt z człowiekiem więc może i dom by się szybko znalazł.

• 3 weeks later...