malagos Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 A jak ona reaguje na koty? Jest mozliwośc sprawdzenia? Quote
migdalena Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 malagos napisał(a):A jak ona reaguje na koty? Jest mozliwośc sprawdzenia? Jest taka możliwość,ale stawiam na to,że w obecności człowieka Nina nie zrobi żadnego ruchu. Tak jak napisała Morisowa,Nina czując na sobie wzrok człowieka zamiera... Próbować? Quote
malagos Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Lepiej wiedzieć, bo zawsze taki test sie przyda....... Quote
migdalena Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Wedle życzenia.Ja wybieram się w nieokreslony dzień w przyszłym tygodniu,max.w sobotę. Pewnie sterylka będzie pózniej,więc powinnam zdążyć. No chyba,że Morisowa "nudząc się" w pracy odwiedzi kociarnię:diabloti: i zda relację... Quote
morisowa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Test na kota można zrobić, ale uważam, że w jej wypadku będzie wyjątkowo niemiarodajny. No chyba, że jest takim zbirem ;) że od razu rzuci się na kota. Ale obojętność na kota będzie wynikała z obecności człowieka :/ Sterylizacja w "najbliższym czasie", tzn jest na liście psów do zabiegów, jak będą robić operacje to i ona pójdzie. Quote
morisowa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dopytałam - sterylka najwcześniej 15.04 (wtedy będą zabiegi, ale nie mam pewności, że Ninka się załapie.) Quote
migdalena Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Oj Niunia,trzymaj się.Musi być lepiej,na pewno! Quote
mshume Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 O, szkoda :( A nie wiesz, kiedy jest szansa na sterylkę dla Ninki? Quote
Andzike Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Ogłoszenia Ninki powinny być we wtorek ;) zamówiłam je już wieki temu, ale mam nadzieję, ze w końcu dostanę linki aktywacyjne ;) Quote
migdalena Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Dzięki wielkie:loveu:,Zuza miała dużo roboty.Oby czekanie na domek okazało się ekspresowe! Quote
malagos Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Śliczna jest, tylko żeby ją ktoś zauważył.... Quote
migdalena Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dzisiaj trzeba było uciekać się do tzw."sposobów",żeby panienkę wyprowadzić na spacer. Z psami dogaduje się świetnie,nawet obszczekuje z nimi przez kraty ludzi.Ale wszystko z bezpiecznej odległości... Ładnie zjada z ręki,jest b.delikatna Quote
malagos Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Straszni mi jej zal.... Ma do mnie przyjechać Nutka, ale jakby znalazła wczesniej dom, dziewczyny właśnie dla Ninki zaklepały dt u mnie. Tylko dlatego pytałam o te koty, bo mam dwa. Quote
migdalena Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 malagos napisał(a):Straszni mi jej zal.... Ma do mnie przyjechać Nutka, ale jakby znalazła wczesniej dom, dziewczyny właśnie dla Ninki zaklepały dt u mnie. Tylko dlatego pytałam o te koty, bo mam dwa. Domysliłam się,dlaczego pytasz o te koty.;) Mam cichą nadzieję,że Nutka szybko znajdzie dom,bo w przypadku Niny ,adopcja musi być poprzedzona udomowieniem. Mam na myśli zwykłą cierpliwość,ale ta u niektórych ludzi,szybko się kończy:razz: No to czekamy na dobre wiadomośći:loveu: Quote
malawaszka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 oj tak! za Nutkę terAZ rzymamy :kciuki: żeby szybko domek znalazła Quote
Recommended Posts