Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
A jak ona reaguje na koty? Jest mozliwośc sprawdzenia?

Jest taka możliwość,ale stawiam na to,że w obecności człowieka Nina nie zrobi żadnego ruchu.
Tak jak napisała Morisowa,Nina czując na sobie wzrok człowieka zamiera...
Próbować?

Posted

Wedle życzenia.Ja wybieram się w nieokreslony dzień w przyszłym tygodniu,max.w sobotę.
Pewnie sterylka będzie pózniej,więc powinnam zdążyć.
No chyba,że Morisowa "nudząc się" w pracy odwiedzi kociarnię:diabloti: i zda relację...

Posted

Test na kota można zrobić, ale uważam, że w jej wypadku będzie wyjątkowo niemiarodajny. No chyba, że jest takim zbirem ;) że od razu rzuci się na kota. Ale obojętność na kota będzie wynikała z obecności człowieka :/

Sterylizacja w "najbliższym czasie", tzn jest na liście psów do zabiegów, jak będą robić operacje to i ona pójdzie.

Posted

Dzisiaj trzeba było uciekać się do tzw."sposobów",żeby panienkę wyprowadzić na spacer.
Z psami dogaduje się świetnie,nawet obszczekuje z nimi przez kraty ludzi.Ale wszystko z bezpiecznej odległości...
Ładnie zjada z ręki,jest b.delikatna

Posted

Straszni mi jej zal.... Ma do mnie przyjechać Nutka, ale jakby znalazła wczesniej dom, dziewczyny właśnie dla Ninki zaklepały dt u mnie. Tylko dlatego pytałam o te koty, bo mam dwa.

Posted

malagos napisał(a):
Straszni mi jej zal.... Ma do mnie przyjechać Nutka, ale jakby znalazła wczesniej dom, dziewczyny właśnie dla Ninki zaklepały dt u mnie. Tylko dlatego pytałam o te koty, bo mam dwa.

Domysliłam się,dlaczego pytasz o te koty.;) Mam cichą nadzieję,że Nutka szybko znajdzie dom,bo w przypadku Niny ,adopcja musi być poprzedzona udomowieniem.
Mam na myśli zwykłą cierpliwość,ale ta u niektórych ludzi,szybko się kończy:razz:
No to czekamy na dobre wiadomośći:loveu: