malagos Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 No coś Ty, Aguś! Tylko tak sobie myslę, jak ta suczynko wygląda po wizycie u fryzjera?...........;) :cool3: Bardzo ważne!! http://www.dogomania.pl/threads/188407-BARDZO-PILNE!!-8-ratlerk%C3%B3w-z-meliny-trafi%C5%82o-do-schronu-umieralni!! Quote
Asior Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 no to powiem Wam, ze Ninki ubyło z połowę :) Wygląda jak rasowy sznaucerek :) zdjecia niestety kiepskie bo z komórki, ale co nieco widać :) Macie i podziwiajcie ;) Quote
malagos Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Wygląda jak wyzeł :crazyeye: :evil_lol: Genialna ta nsza Tinka! :multi: :multi: Quote
malagos Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 to tak jak z fryzurą u człowieka, bardzo zmienia! :) Quote
karolina_g_k Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Piękna i teraz jeszcze bardziej te jej uszyska się pokazały :) A jaka ona ma świetną maść. Jak miała dłuższe futerko to nie było tego tak widać. Quote
Asior Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 no... strasznie sie zdziwiłam jak zobaczyłam te barwy :) na sierści była srebrna a przy skórze dropiata :) Quote
migdalena Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Cudności, ja już widziałam Ninkę w tej wersji:p Tylko teraz ma ładniejszą firaneczkę pod brzuszkiem:lol: Quote
mshume Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Nasza Ninka już tydzień w swoim domku. Asiorku, napisz jak aklimatyzacja przebiega. A tak w ogóle to zauważyłam, że prawem serii, to kolejna sunia od Malagos, która w ostatnim czasie zamieszkała w Krakowie :) Quote
malagos Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Bo to jest mój plan - mieć tak kilka psów i zrobić kilka wizyt poadopcyjnych, ze 2 dni na kazdy dom, z obiadem i noclegiem....:cool3: Quote
Asior Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 jutro zaglądnę do państwa i oblukam jak nasza sunieczka się miewa ;) Quote
malagos Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 A to my grzecznie czekamy na relację. Przeczytajcie, proszę, relację d domu gdzie trafiła w grudniu ub. roku kielecka Gajana ( moja tymczasowiczka), dom rewelacja, raporty rewelacja! dwoje ludzi w wieku ok. 60, inteligentni i kulturalni. Aż mi się gęba śmieje, jak czytam te arcydziełka: http://www.dogomania.pl/threads/173057-Ma%C5%82a-%C5%9Bliczna-Gajana-z-Kielc-ALE-JEJ-SI%C4%98-UDA%C5%81O-%29-JEST-W-WARSZAWIE/page36 Quote
Asior Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 spotkałam dziś Tinkę na spacerze rano :) Dziś było zdecydowanie lepiej, nie cofnęła się kiedy wyciągnęłam reke do niej :) W domu też zaczęła chodzić po mieszkaniu.... tylko jeść nadal nie chce i trzeba ją "karmić" Quote
mshume Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Baaaardzo mnie cieszą takie wieści:loveu: Panciostwo już zakochani w Tince? Quote
malagos Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 mshume napisał(a):Baaaardzo mnie cieszą takie wieści:loveu: Panciostwo już zakochani w Tince? chyba ja troche lubią, nie? cioteczki kochane, macie pomysł, jak pomóc Wandzie Szostek? Jej tymczasy sie zasiedziały, ona sama nie ma siły już, jest schorowana... Taki np. Borys, śliczny pies http://www.dogomania.pl/threads/176591-Wilczur-Borys-ma-145-00-zł-na-dt.-Kto-mu-coś-jeszcze-dołoży/page71 moze jakieś ogłoszenia?............. Quote
Asior Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 no ba.... jak że mogli by nie kochać tego strachowyja :) Quote
migdalena Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Pozdrowienia dla Ninusi- Tinusi:lol: oraz cudownych właścicieli. Proszę o przekazanie, od nas wszystkich oczywiście :loveu: Quote
Recommended Posts