Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wow!
Ale super! Dzięki!

Pierwszy telefon - obiecujący :) Dwoje ludzi, samotni, z Warszawy, psiarze, ale teraz bez zwierząt, chcą poswiecic czas i serce psiakowi w potrzebie, takiemu z problemami... Az sie musiałam uszczypnać, bo chyba śnię (ale jak zwykle, nic nie mówię, bo zapeszę, ale w kontakcie będziemy). Chciałabym, aby przyszła rodzina Ninki ją poznała, zobaczyła, pomyślała - czyli w grę wchodzi tylko wizyta u nas, no i jak zawsze, obiad, pogwarki, poznanie sie itp. :) 100 km od Warszawy, nie Ukraina. Ci państwo na razie nie dysponują autkiem.

Posted

Allegro piękne:lol:,już napisałam do Mantis.
Też się boję zapeszyć,ale cieszę się i tak.
O transport jakoś się zatroszczymy. Ja mogłabym w sobotę 19.06.
Póżniej mam młyn,ale może jakaś inna, dobra,zmotoryzowana dusza pomoże?:roll:

Posted

Umówiłam się, ze wieczorkiem wyslę wiecej zdjeć Ninki na maila, tych wczorajszych. państwo wiedza o charakterze Ninki i ją akceptują. Jejku, jejku....
Ale i tak czekam na inne telefony i maile. Podpowiedzcie, jakieś suczki podobne do Ninki na "zapasowe" domki?

Posted

Wysłałam zdjecia na mila.
Andzike, chciałabym poznać przyszły dom Ninki osobiście, taka wizyta (no i pokonanie 100 km w jedna stronę) dużo mówi o człowieku. Nie musi się zaraz wiązać z zabraniem psa, zawsze na "dzień dobry" mówię, ze musimy się wszyscy wzajemnie zaakceptować.

Z przyjazdem nie ma pospiechu, nie było innych na razie zainteresowanych. Pan Wojciech powiedział , ze na razie nie dysponuje autkiem, wiec odłozylismy sprawę wizyty do przyszłego tygodnia.
Wczoraj obszczekała naszych gosci :)
smiesznie, bo jak ktoś przyjdzie (ale tylko mężczyzna, na baby nie reaguje) to Ninka nie ruszajac sie z posłanka w rogu kuchni daje, ile wlezie. Słychać, a nie widać :)

Posted

malagos napisał(a):
ciekawe, jak by wygladała Ninka, jakby ją tak ostrzyc?........

fajnie by wyglądała bo ona ma takie cudowne dropeczki na sierści i to będzie wyglądało boosko - mysle że ona może być na lato strzyzona na sznupka, a zimą będzie jej cieplutko w ślicznych kudełkach - no tak jak pisze AgusiaP - ładnemu we wszystkim ładnie :loveu:

Posted

malagos napisał(a):
Telefon milczy jak zaklęty. Pan z Warszawy - na razie tez, na maila ze zdjęciami nie mam odpowiedzi....
Ninusia coraz fajniejsza.

Qrcze, mam nadzieję, że sie nie rozmyślili... Trzymam mocno kciuki,żeby się odezwali!

Posted

[quote name='mshume']Małgosiu, a Ci panstwo byli z Tarchomina?
nie wiem, chyba padła nazwa parku...... Skaryszewski?....
wieczorem zadzwonię, ot tak, dla paddierżania razgawora :)

Posted

W sobotę mielismy gosci i stwiedziliśmy, ze Nina kocha młode osoby, i to kobiety. Dała sie wyprowadzić mojej młodziutkiej kuzynce, machała do niej ogonem, jak ta przemawiała do niej, siedziały razem na ziemi i wpatrywały sie w siebie. ale na widok mężczyzny na horyzoncie, ogonek uciekł pod brzuch, a sunia chciała stać sie niewidoczna.
co do domku, jeszcze nie mam wiadomości i dlatego nic nie piszę.

Posted

malagos napisał(a):
nie wiem, chyba padła nazwa parku...... Skaryszewski?....
wieczorem zadzwonię, ot tak, dla paddierżania razgawora :)

to na Pradze, tuż przy Stadionie Dziesięciolecia

Posted

malagos napisał(a):
Zdjecia Ninusi wysłane do p. Wojciecha dotarły, państwo obiecują skontaktować sie w tygodniu - mailujemy sobie.

Ufff... trochę odetchnęłam, że nie olali, ale w pełni odetchnę jak się zdecydują ... Mam nadzieję, że wszystko dokładnie przemyślą i podejmą właściwą decyzję.
Trzymam mocno kciuki!!!

Posted

malagos napisał(a):
Zdjecia Ninusi wysłane do p. Wojciecha dotarły, państwo obiecują skontaktować sie w tygodniu - mailujemy sobie.

no to trzymam kciuki, żeby kolejna Warszawianka przybyła :) jeśli się Państwo zdecydują, to może warto im powiedzieć, że właśnie ruszyła akcja bezpłatnego czipowania w Wawie - Nutka już się szykuje :)