mshume Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Mantis:loveu: Migdalena, skontaktuj sie z Mantis na pw, Pani Sponsor :p Quote
malagos Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 wow! Ale super! Dzięki! Pierwszy telefon - obiecujący :) Dwoje ludzi, samotni, z Warszawy, psiarze, ale teraz bez zwierząt, chcą poswiecic czas i serce psiakowi w potrzebie, takiemu z problemami... Az sie musiałam uszczypnać, bo chyba śnię (ale jak zwykle, nic nie mówię, bo zapeszę, ale w kontakcie będziemy). Chciałabym, aby przyszła rodzina Ninki ją poznała, zobaczyła, pomyślała - czyli w grę wchodzi tylko wizyta u nas, no i jak zawsze, obiad, pogwarki, poznanie sie itp. :) 100 km od Warszawy, nie Ukraina. Ci państwo na razie nie dysponują autkiem. Quote
migdalena Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Allegro piękne:lol:,już napisałam do Mantis. Też się boję zapeszyć,ale cieszę się i tak. O transport jakoś się zatroszczymy. Ja mogłabym w sobotę 19.06. Póżniej mam młyn,ale może jakaś inna, dobra,zmotoryzowana dusza pomoże?:roll: Quote
AgusiaP Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Jejku aż mi ciarki przeszły. Mam nadzeję, że kochaniutka Nineczka zapadnie głęboko w serducho tych państwa... Ale cichoooo szaaaa, żeby nie zapeszyc.... Quote
malagos Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Umówiłam się, ze wieczorkiem wyslę wiecej zdjeć Ninki na maila, tych wczorajszych. państwo wiedza o charakterze Ninki i ją akceptują. Jejku, jejku.... Ale i tak czekam na inne telefony i maile. Podpowiedzcie, jakieś suczki podobne do Ninki na "zapasowe" domki? Quote
mshume Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Mooocno trzymam kciuki. :) Jest tych kudłatych bidulek sporo, choćby Iga i jej córka Ines: http://www.dogomania.pl/threads/186015-Kud%C5%82ate-sunie-ALARM-IGA-z%C5%82apana-z%C5%82amanie-wielood%C5%82amowe/page13 Kudłate podpowie Ci Leni, sznaucerkowate Malawaszaka, a pudlowate są tu: http://www.dogomania.pl/threads/177924-Pudelki-i-pudelkowate-w-potrzebie-Szukamy-dt-ds-potrzebujemy-funduszy-pomA-A-cie Quote
malawaszka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 w Zamościu taka sunia: http://www.sznaucery.rix.pl/gallery_show.php?album=15 kontakt z Tolą, ale niestety o suni nie wiadomo nic :( Quote
Andzike Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 O qrcze, ale wieści... Jakby Państwo byli z Mokotowa/Ursynowa/Centrum to mogę ich "prześwietlić" przed wizytą u Ciebie ;) Quote
malagos Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Wysłałam zdjecia na mila. Andzike, chciałabym poznać przyszły dom Ninki osobiście, taka wizyta (no i pokonanie 100 km w jedna stronę) dużo mówi o człowieku. Nie musi się zaraz wiązać z zabraniem psa, zawsze na "dzień dobry" mówię, ze musimy się wszyscy wzajemnie zaakceptować. Z przyjazdem nie ma pospiechu, nie było innych na razie zainteresowanych. Pan Wojciech powiedział , ze na razie nie dysponuje autkiem, wiec odłozylismy sprawę wizyty do przyszłego tygodnia. Wczoraj obszczekała naszych gosci :) smiesznie, bo jak ktoś przyjdzie (ale tylko mężczyzna, na baby nie reaguje) to Ninka nie ruszajac sie z posłanka w rogu kuchni daje, ile wlezie. Słychać, a nie widać :) Quote
malawaszka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Apsa masz więcej zdjęć tgo psa i coś o nim? mogę prosić na maila? malawaszka@gmail.com i jakbys miała coś Asterixa: http://www.sznaucery.rix.pl/ippgallery/albums/22/1.jpg Quote
malagos Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 ciekawe, jak by wygladała Ninka, jakby ją tak ostrzyc?........ Quote
AgusiaP Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ja myślę, że ślicznie. Takiej piękności to we wszystkim ładnie... Małgoś pamiętaj o Dusi proszę :cool3: Quote
malawaszka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 malagos napisał(a):ciekawe, jak by wygladała Ninka, jakby ją tak ostrzyc?........ fajnie by wyglądała bo ona ma takie cudowne dropeczki na sierści i to będzie wyglądało boosko - mysle że ona może być na lato strzyzona na sznupka, a zimą będzie jej cieplutko w ślicznych kudełkach - no tak jak pisze AgusiaP - ładnemu we wszystkim ładnie :loveu: Quote
malagos Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Telefon milczy jak zaklęty. Pan z Warszawy - na razie tez, na maila ze zdjęciami nie mam odpowiedzi.... Ninusia coraz fajniejsza. Quote
Andzike Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 malagos napisał(a):Telefon milczy jak zaklęty. Pan z Warszawy - na razie tez, na maila ze zdjęciami nie mam odpowiedzi.... Ninusia coraz fajniejsza. Qrcze, mam nadzieję, że sie nie rozmyślili... Trzymam mocno kciuki,żeby się odezwali! Quote
mshume Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Małgosiu, a Ci panstwo byli z Tarchomina? Quote
malagos Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='mshume']Małgosiu, a Ci panstwo byli z Tarchomina? nie wiem, chyba padła nazwa parku...... Skaryszewski?.... wieczorem zadzwonię, ot tak, dla paddierżania razgawora :) Quote
AgusiaP Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Zadzwoń Małgoś zadzwoń a my możemy tylko mocno zaciskac kciuki ;) Quote
malagos Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 W sobotę mielismy gosci i stwiedziliśmy, ze Nina kocha młode osoby, i to kobiety. Dała sie wyprowadzić mojej młodziutkiej kuzynce, machała do niej ogonem, jak ta przemawiała do niej, siedziały razem na ziemi i wpatrywały sie w siebie. ale na widok mężczyzny na horyzoncie, ogonek uciekł pod brzuch, a sunia chciała stać sie niewidoczna. co do domku, jeszcze nie mam wiadomości i dlatego nic nie piszę. Quote
AgusiaP Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 TO czekamy dalej Małgoś. Mam nadzieją, że Ninieczce się uda... Quote
Ania&Rudy Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 malagos napisał(a):nie wiem, chyba padła nazwa parku...... Skaryszewski?.... wieczorem zadzwonię, ot tak, dla paddierżania razgawora :) to na Pradze, tuż przy Stadionie Dziesięciolecia Quote
malagos Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Zdjecia Ninusi wysłane do p. Wojciecha dotarły, państwo obiecują skontaktować sie w tygodniu - mailujemy sobie. Quote
Andzike Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 malagos napisał(a):Zdjecia Ninusi wysłane do p. Wojciecha dotarły, państwo obiecują skontaktować sie w tygodniu - mailujemy sobie. Ufff... trochę odetchnęłam, że nie olali, ale w pełni odetchnę jak się zdecydują ... Mam nadzieję, że wszystko dokładnie przemyślą i podejmą właściwą decyzję. Trzymam mocno kciuki!!! Quote
Ania&Rudy Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 malagos napisał(a):Zdjecia Ninusi wysłane do p. Wojciecha dotarły, państwo obiecują skontaktować sie w tygodniu - mailujemy sobie. no to trzymam kciuki, żeby kolejna Warszawianka przybyła :) jeśli się Państwo zdecydują, to może warto im powiedzieć, że właśnie ruszyła akcja bezpłatnego czipowania w Wawie - Nutka już się szykuje :) Quote
Recommended Posts