malawaszka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 migdalena napisał(a):Ach życie.Była chętna,starsza pani na naszego dzikuska,ale Ninka jest dla niej za młoda... Pani jest samotna i nie dopuszcza do siebie myśli,że pies mógłby ją przeżyć. no i dzięki bogu, ze ma takie podejście!!!! Quote
mshume Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 ja też bardzo liczyłam na ten domek... Migdalena chce opłacić Nince wyróżnione Allegro. Malagos: poprosimy o piękne, plenerowe fotki :) Quote
malagos Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jutro postaram się zrobić, będzie podobno słonecznie, a i przyjadą moi chłopcy-moze im się uda zrobić takie zdjęcia, na których Ninusia nie wygląda na przerażoną. Dziewczyny, ogromna prośba - w sobotę 12 czerwca w Markach jest festyn "Szanty" w miejskim parku, od g. 12 do 22 - w zeszłym roku byłam, pomogłam prowadzić loterię, przywiozłam trochę fantów. W tym mamy rodzinna imprezę na 40 osób, nie mogę pojechać. Została sama z tym kramem EVA2406 i bajk21., na przytulisko której jest w tym roku przeznaczony dochód z loterii. Proszę, może któraś z Was, kochane, ma godzinkę, dwie, by wspomóc swą osobą tę imprezę i nasze dziewczyny?.... Quote
malagos Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 a teraz dowód, ze Ninka robi kilka kroczków po domu-na razie z kuchni do holu Uploaded with ImageShack.us Quote
malagos Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Zajrzyjcie, proszę, do naszej znajdki z dziś - Węgielka, Koksika czy jakos ...Nie ma imienia http://www.dogomania.pl/threads/186985-Zabiedzony-szczeniak-z-wiejskiej-drogi-czarny-jak-w%C4%99gielek!?p=14817977#post14817977 Quote
EVA2406 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Małgoniu i Nineczko, dziękuję za info o naszej loterii. A teraz mam jeszcze jedną prośbę, zajrzyjcie :( http://www.dogomania.pl/threads/186956-Krak%C3%B3w-PILNE-Pomocy-kociarnia-pod-wod%C4%85-JEDEN-KOT-NIE-%C5%BBYJE-%28?p=14814944#post14814944 Quote
malagos Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ninusia czeka na domek... tylko te zdjęcia, teraz wrócił aparat (razem z mężem) może uda sie coś pstryknąć. Ale boję się, ze na każdym będzie ten przestraszony wzrok i przygięta do ziemi postawa, tak reaguje na aparat. Quote
migdalena Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ale może ktoś chce uratować strachulca i takie właśnie zdjęcia bedą dobre? Mshume do dzieła z allegro:roll: ,przecież masz szczęsliwą rękę. Quote
mshume Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Jak będą już zdjęcia to poprosze Mantis o zrobienie fajnego allegro :) Quote
malagos Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nie napisałam , ale 27.06. przyszły pieniądze od migdaleny na Ninusię. Zrobiliśmy dzid kilka zdjąć, ale czy będą dobre?........ Aha, i odpisałam na zapytanie z allegro pani z Olsztyna...... Quote
mshume Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Ninka do góry :)lucyfcia napisał(a):Ninka, wdrapuj się na Górę. Znajdziesz DOM. Jesteś rozsądna, oczekująca zwykłej chwili troski- ot. woda do miseczki i jakiś naleśnik z cukrem. Kurcze, nie pogardzę gotowanym skrzydełkiem:) Może sen - pod Twoim łóżkiem? Będę bronić Twoich (moich) drzwi. Quote
mshume Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 I jeszcze razlucyfcia napisał(a):Piękna Psinka. Wszystkie psinki są wyjątkowe i jedyne. NINKA znajdzie -Mshume- DOM. Ninka- ma charyzmę. Leć do Góry Ninka. Quote
EVA2406 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ninka jest jak ta rudzieńka od pani Mirki, brzuszkiem po ziemi, ale wreszcie zrozumie, że już nic jej nie grozi. Quote
AgusiaP Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Małgosiu Zuza obiecała, że na wczoraj będą ogłoszenia. Chciałam zapytac czy dotrzymała słowa?:cool3: Quote
malagos Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 TAK!! :loveu: :loveu: [SIZE=2]Aktywowałam własnie ze 100 ogloszeń! Dzieki, kochana Agusiu! Quote
Andzike Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='malagos']TAK!! :loveu: :loveu: [SIZE=2]Aktywowałam własnie ze 100 ogloszeń! Dzieki, kochana Agusiu! Suuuuuper !!! To teraz tylko trzymaj telefon w gotowości :) Widziałam dziś Ninkę na psydoadopcji.pl, a, że oni pokazują sie też na facebooku, to po Ninkę zaraz ustawi się kolejka :D Quote
malagos Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 To ja mam kilka zdjęć Ninusi: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Andzike Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Cudna dziewczynka !!! ale oczka nadal przestraszone :( dzwonił ktoś? Quote
malagos Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
malagos Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Andzike napisał(a):Cudna dziewczynka !!! ale oczka nadal przestraszone :( dzwonił ktoś? nie, na razie nikt. Tylko pani z Olsztyna napisała drugiego maila, o sobie, jak prosiłam. Ma dwoje dzieci... nie mam jak sprawdzić, co Ninka mysli o dzieciach.... Quote
malawaszka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ale piękna!!!! i to futro - wow!!!!! zjawiskowa jest! Quote
migdalena Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Malagos, telefony rozdzwonią się,bo Ninka jest zjawiskowo piękna.:loveu:Przyznam ,że wolę ją z takim futerkiem. Mshume,teraz czekamy na allegro.Prosimy na cito;) Quote
Mantis Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 No i jestem :) Allegro zrobię, ale mógłby mi ktoś wskazać tekst ogłoszenia palcem? :roll: Niekumata dziś jestem :oops: Quote
Recommended Posts