Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

migdalena napisał(a):
Ach życie.Była chętna,starsza pani na naszego dzikuska,ale Ninka jest dla niej za młoda...
Pani jest samotna i nie dopuszcza do siebie myśli,że pies mógłby ją przeżyć.

no i dzięki bogu, ze ma takie podejście!!!!

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro postaram się zrobić, będzie podobno słonecznie, a i przyjadą moi chłopcy-moze im się uda zrobić takie zdjęcia, na których Ninusia nie wygląda na przerażoną.

Dziewczyny, ogromna prośba - w sobotę 12 czerwca w Markach jest festyn "Szanty" w miejskim parku, od g. 12 do 22 - w zeszłym roku byłam, pomogłam prowadzić loterię, przywiozłam trochę fantów. W tym mamy rodzinna imprezę na 40 osób, nie mogę pojechać. Została sama z tym kramem EVA2406 i bajk21., na przytulisko której jest w tym roku przeznaczony dochód z loterii. Proszę, może któraś z Was, kochane, ma godzinkę, dwie, by wspomóc swą osobą tę imprezę i nasze dziewczyny?....

Posted

Ninusia czeka na domek...
tylko te zdjęcia, teraz wrócił aparat (razem z mężem) może uda sie coś pstryknąć. Ale boję się, ze na każdym będzie ten przestraszony wzrok i przygięta do ziemi postawa, tak reaguje na aparat.

Posted

Nie napisałam , ale 27.06. przyszły pieniądze od migdaleny na Ninusię.
Zrobiliśmy dzid kilka zdjąć, ale czy będą dobre?........
Aha, i odpisałam na zapytanie z allegro pani z Olsztyna......

Posted

Ninka do góry :)

lucyfcia napisał(a):
Ninka, wdrapuj się na Górę.

Znajdziesz DOM. Jesteś rozsądna, oczekująca zwykłej chwili troski- ot. woda do miseczki i jakiś naleśnik z cukrem. Kurcze, nie pogardzę gotowanym skrzydełkiem:) Może sen - pod Twoim łóżkiem? Będę bronić Twoich (moich) drzwi.

Posted

I jeszcze raz

lucyfcia napisał(a):
Piękna Psinka. Wszystkie psinki są wyjątkowe i jedyne.
NINKA znajdzie -Mshume- DOM.
Ninka- ma charyzmę.
Leć do Góry Ninka.

Posted

[quote name='malagos']TAK!!

:loveu:

:loveu:

[SIZE=2]Aktywowałam własnie ze 100 ogloszeń!
Dzieki, kochana Agusiu!

Suuuuuper !!! To teraz tylko trzymaj telefon w gotowości :) Widziałam dziś Ninkę na psydoadopcji.pl, a, że oni pokazują sie też na facebooku, to po Ninkę zaraz ustawi się kolejka :D

Posted

Andzike napisał(a):
Cudna dziewczynka !!! ale oczka nadal przestraszone :(
dzwonił ktoś?

nie, na razie nikt.
Tylko pani z Olsztyna napisała drugiego maila, o sobie, jak prosiłam. Ma dwoje dzieci... nie mam jak sprawdzić, co Ninka mysli o dzieciach....