Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda, ze mieszkam tak daleko, tyle festynów sie dzieje w Warszawie i okolicach, jakby pokazać Ninkę to by miała rwanie, jak świeża rzodkieweczka :)
widziałam na Polach mokotowskich, jak ludzie interesowali się pieskami z chustami "szukam domu".

Posted

leni356 napisał(a):
Pierwsze co zobaczyłam na allegro to: samiec :D Dodam Ninkę na psydoadopcji.pl i facebook.

W niej się nie da nie zakochać..

nie? widnieje "płeć: suka" .......
leni, dzieki za pomoc!

Posted

Madallena napisał(a):
malagos, nie mart się. ja tez "kibluje" z moją najbardziej adopcyjna i najladniejsza z dotychczasowcyh :)
Nie wiem co się dzieje z tymi adopcjami?

no własnie...taka jak Twoja siedzi na tymczasie, to co powiedzieć o dzikawej Ninusi?............ Eh, poczekamy.
ciekawe kiedy ogłoszenia sie ukażą?

Posted

nie mam jak...Mamy X Wystawę Zwierząt Hodowlanych i z racji zawodu jutro pracuję. Poza tym nie mam samochodu. A wierz mi, ze bardzo załuję. A Ty bedziesz? Moze druknij zdjecie Ninki i pokazuj dobrym ludziom?...Proszę.....

Posted

Malagos, odezwał się ktoś ?

Madallena napisał(a):
malagos, nie mart się. ja tez "kibluje" z moją najbardziej adopcyjna i najladniejsza z dotychczasowcyh :)
Nie wiem co się dzieje z tymi adopcjami?

Sisi poszla do cudownego domku, może i na Ninkę też już taki czeka? :)

Posted

Andzike napisał(a):
Malagos, odezwał się ktoś ?

Sisi poszla do cudownego domku, może i na Ninkę też już taki czeka? :)

Dziś 1 mail, zapytanie czy zostaje w domu i czy nie zje świnki morskiej. Odpisałam, ze spoko.

Aha, Madziu, preparaty od kleszczy doszły!

Posted

Zadzwoniła jakaś kobieta z Lublina, dwoje dzieci, mąż w Anglii, głos...no, chyba pijana była... Powiedziałam, że sunia jest do adopcji od mnie bezpośrednio, trzeba po nią przyjechać. Nie, za daleko, zresztą nie ma samochodu. no i super.

Posted

malagos napisał(a):
Zadzwoniła jakaś kobieta z Lublina, dwoje dzieci, mąż w Anglii, głos...no, chyba pijana była... Powiedziałam, że sunia jest do adopcji od mnie bezpośrednio, trzeba po nią przyjechać. Nie, za daleko, zresztą nie ma samochodu. no i super.

No super :( Malagos, grunt, że ogłoszenia widać, w końcu ktoś się w Nince zakocha odpowiedni :)

Posted

malagos napisał(a):

Hahaha - do mnie tez dzwoniła o Gabrysia. Ona chyba pijana nie od wczoraj ;)