figa33 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 no a ja opóźniona z ogłoszeniami :oops:, ale widzę ,że już pakiet jest Quote
malagos Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Szkoda, ze mieszkam tak daleko, tyle festynów sie dzieje w Warszawie i okolicach, jakby pokazać Ninkę to by miała rwanie, jak świeża rzodkieweczka :) widziałam na Polach mokotowskich, jak ludzie interesowali się pieskami z chustami "szukam domu". Quote
leni356 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Pierwsze co zobaczyłam na allegro to: samiec :D Dodam Ninkę na psydoadopcji.pl i facebook. W niej się nie da nie zakochać.. Quote
malagos Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 leni356 napisał(a):Pierwsze co zobaczyłam na allegro to: samiec :D Dodam Ninkę na psydoadopcji.pl i facebook. W niej się nie da nie zakochać.. nie? widnieje "płeć: suka" ....... leni, dzieki za pomoc! Quote
leni356 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 malagos napisał(a):nie? widnieje "płeć: suka" ....... leni, dzieki za pomoc! Pod spodem jest: Płeć Samica, Samiec ale może tylko u mnie Quote
migdalena Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Preparaty na kleszcze już wysłałam.Mają dojść w poniedziałek lub wtorek. W takie cuda to nie wierzę,prędzej Ninka dom znajdzie;) Quote
malagos Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dzieki, przydadzą sie na potem :) najwyżej Ninka dostanie wiano, czyli posag:) Na razie cisza w eterze. Moze w weekend sie ruszy. Quote
Madallena Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 malagos, nie mart się. ja tez "kibluje" z moją najbardziej adopcyjna i najladniejsza z dotychczasowcyh :) Nie wiem co się dzieje z tymi adopcjami? Quote
malagos Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Madallena napisał(a):malagos, nie mart się. ja tez "kibluje" z moją najbardziej adopcyjna i najladniejsza z dotychczasowcyh :) Nie wiem co się dzieje z tymi adopcjami? no własnie...taka jak Twoja siedzi na tymczasie, to co powiedzieć o dzikawej Ninusi?............ Eh, poczekamy. ciekawe kiedy ogłoszenia sie ukażą? Quote
Madallena Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 malagos, jutro jest Piknik Radia Kolor w Powsinie. Moze przyjedziesz z mała ponosić ją na rękach z chusteczką SZUKAM DOMU ? Quote
malagos Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 nie mam jak...Mamy X Wystawę Zwierząt Hodowlanych i z racji zawodu jutro pracuję. Poza tym nie mam samochodu. A wierz mi, ze bardzo załuję. A Ty bedziesz? Moze druknij zdjecie Ninki i pokazuj dobrym ludziom?...Proszę..... Quote
Madallena Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Bede ale nie mam drukarki :( Ale poczytam dzisiaj o niej i bede ja tam reklamowac ;) Quote
Andzike Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Malagos, odezwał się ktoś ? Madallena napisał(a):malagos, nie mart się. ja tez "kibluje" z moją najbardziej adopcyjna i najladniejsza z dotychczasowcyh :) Nie wiem co się dzieje z tymi adopcjami? Sisi poszla do cudownego domku, może i na Ninkę też już taki czeka? :) Quote
Madallena Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Przyjdzie i na nia pora, zobaczysz! no racja, moja poszla po 1 misiacu i 10 dniach kotwiczenia u mnie! (najdluzej siedziala ;o) Quote
AgusiaP Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dzień dobry Nineczko. Małgoś Zuza mi jeszcze nie odpisała... Quote
malagos Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Andzike napisał(a):Malagos, odezwał się ktoś ? Sisi poszla do cudownego domku, może i na Ninkę też już taki czeka? :) Dziś 1 mail, zapytanie czy zostaje w domu i czy nie zje świnki morskiej. Odpisałam, ze spoko. Aha, Madziu, preparaty od kleszczy doszły! Quote
migdalena Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 No to poczta stanęła na wysokości zadania. Teraz czas na równie szybką adopcję.:roll: Quote
malagos Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Zadzwoniła jakaś kobieta z Lublina, dwoje dzieci, mąż w Anglii, głos...no, chyba pijana była... Powiedziałam, że sunia jest do adopcji od mnie bezpośrednio, trzeba po nią przyjechać. Nie, za daleko, zresztą nie ma samochodu. no i super. Quote
EVA2406 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Już widzę Ninkę, jak zjada świnkę :evil_lol:. A babie trzeba było powiedzieć, że osobom nietrzeźwym nie daje się pod opiekę zwierząt Quote
Andzike Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 malagos napisał(a):Zadzwoniła jakaś kobieta z Lublina, dwoje dzieci, mąż w Anglii, głos...no, chyba pijana była... Powiedziałam, że sunia jest do adopcji od mnie bezpośrednio, trzeba po nią przyjechać. Nie, za daleko, zresztą nie ma samochodu. no i super. No super :( Malagos, grunt, że ogłoszenia widać, w końcu ktoś się w Nince zakocha odpowiedni :) Quote
zerduszko Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 malagos napisał(a):Zadzwoniła jakaś kobieta z Lublina, dwoje dzieci, mąż w Anglii, głos...no, chyba pijana była... Powiedziałam, że sunia jest do adopcji od mnie bezpośrednio, trzeba po nią przyjechać. Nie, za daleko, zresztą nie ma samochodu. no i super. Hahaha - do mnie tez dzwoniła o Gabrysia. Ona chyba pijana nie od wczoraj ;) Quote
malawaszka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 najgorsze jak w końcu ktoś podobny do niej da takiej pijaczce psa :( Quote
EVA2406 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 malawaszka napisał(a):najgorsze jak w końcu ktoś podobny do niej da takiej pijaczce psa :( Znam niestety takie osoby, nawet na forum :mad: Quote
Recommended Posts