Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę sie, ze jesteście, kochane baby.... Może słyszeliscie o kimś (ciocia, sasiadka, szwagierka), kto chce taką małą slicznotkę?......... He, he :)

Posted

Ninko...zrobiłam Ci cafe animal,nasi pupile i ofertkę...tylko tyle umiem...może choć troszkę pomoże!
Troszkę zmieniłam treść...wyrzuciłam wszystko,co jest o historii,skupiłam się na dziś i jutro.

Powodzenia!

http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/NINKA_milutka-delikatna-sunia-SZUKA-CIEPLEGO-CZLOWIEKA!,15531

http://www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/ninka-sznaucer-min-urokliwy-popiolek-szuka-dobrego-czlowieka_5561.html

http://www.ofertka.pl/ninka_sznaucer_malutki_popiolek_szuka_czlowieka-374362365.html

Posted

Ja się będę cieszyc jak już Zuza zrobi ogłoszenia. Tam są jakieś straszne opóźnienia...
Nooo, ale dziewczyna napewno ma z tymi ogłoszeniami kupe roboty:eviltong:

Posted

Ale się cieszę,że wątek Ninki ożywił się:lol: Mam nadzieję,że ogłoszenia spełnia swoje zadanie. Malagos dzięki za uruchomienie swoich "znajomości" na forum.
Ja mam teraz straszny okres w pracy:cool3:,gonie swój własny ogon...
Zakupiłam dla Ninki preparaty na kleszcze,chciałabym wysłać je jutro,bo w sobotę znów wyjeżdżam.
Możesz dać mi adres na pw?
O tym nowym maluchu z Palucha juz czytałam i oczywiście zapoznam się,tylko to będzie w przyszłym tygodniu,wcześniej nie dam rady:shake:

Posted

Adres wysłałam, migdalenko.
Zaczął się drugi miesiąc pobytu Ninki u nas.

Był dzis telefon, pani zaczęła pytanie od "czy ta suczka..."ale chodziło o Emi, która znalazła dom w zeszłym roku........... Opowiedziałam o Nince, a pani ma sie zastanowić. Czyli dyplomatycznie "nie o tę mi chodziło".

AgusiaP, wysłałam wiadomosci o Nince do zuzy. A Ty masz zatkaną skrzynkę, aha! ........:)

Posted

AgusiaP napisał(a):
Ja się będę cieszyc jak już Zuza zrobi ogłoszenia. Tam są jakieś straszne opóźnienia...
Nooo, ale dziewczyna napewno ma z tymi ogłoszeniami kupe roboty:eviltong:

Wykupiłam Nince ogłoszenia jakieś 1,5temu u Zuzi... Pojawiły się, ale póki co bez rezultatu :(

Posted

Andzike napisał(a):
Wykupiłam Nince ogłoszenia jakieś 1,5temu u Zuzi... Pojawiły się, ale póki co bez rezultatu :(

Andzike a do kiedy są ważne te ogłoszenia u Zuzy.
Boziu tak bardzo bym chciała, żeby Niniusi trafił się wspaniały domeczek...
Zaraz opróżnie skrzynke

Posted

A ja i tu wrzucę podstępny,acz milutki prezencik dla NINECZKOWYCH cioteczek...niech oko i serce raduje,a jak ktoś kliknie...DZIĘKUJĘ!!!

[FONT=Tahoma][FONT=Garamond][SIZE=5][/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Garamond][SIZE=5]

Ninko...niech najsłodszy domek wypwtrzy tak cudną i delikatną psinkę!!!
[/FONT]
[/FONT]

Posted

EVA2406 napisał(a):
Ninka, do domu !!! Dwa miesiące gościny.................. to już przegięcie. A gdzie dobre obyczaje :evil_lol:

dopiero miesiac, Ewuś, nie dwa, ale trzeba szukac domku.
Nina w przeciwieństwie do mojej ratlerki nie szczeka :)

wiecie, co Ninka robi od 2 dni? Jak karmię swoje suczki rano chrupkami (juz utarł sie od lat zwyczaj, ze daję im po kilka chrupek do pyszczków z ręki), wstaje i ona ze swego posłanka i bierze po jednej chrupeczce i nie ucieka od razu na miejsce!