Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mshume napisał(a):
Oj, tak. A swoją drogą, to nie rozumiem czemu taki słodziak, jak Nutka czeka tyle na domek :(

Bo jej nikt nie wyptrzył...Chowa sie w budzie, ludzie jej nie widzą. Ale mam nadzieję, że będzie dobrze.

Posted

Proszę o decyzję i odpowiedź - mogę wziąć na dt Ninę od dziś, od zaraz, Nutka nie przyjeżdża.
Mieszkam 100 km od Warszawy, za Makowem Maz. i ktoś by musiał ją dowieźć.
Koszt to 200 zł na karmę i ew. drobne zabiegi wet.
Co z jej sterylizacją?
Mam kolejkę małych suczek w potrzebie, daltego proszę o decyzję w miare szybko, bo szkoda każdego dnia.

Posted

Malagos jesteś Wielka.Juz napisałam p.w.Miejsce zaklepane dla Ninki:loveu:
Malawaszko-bardzo ,bardzo dziękuję za ten dobry początek.
Pewnie Ninka trochę zabawi u Malagos,więc to duże wsparcie.
W mojej"skarpecie" zostało trochę grosza po Foksiku,więc w razie leczenia możemy poszaleć;)
Tak się cieszę,że nawet dentysta,do którego się zaraz wybieram,już mi niestraszny:cool3:

Posted

Margi napisał(a):
Cieszę się ogromnie,że Nineczka pojedzie do DT.Gdyby potrzebne były deklaracje ( a napewno będą ) to ja jestem chętna.

Oczywiście,że czekamy na deklaracje:kiss_2:. Jak tylko Ninka powędruje ku wolności,zaczynam zbierać.

Posted

Super wieści :) Malagos jesteś wielka :D

Jak coś mogę zawieźć Ninkę do Ciebie, ale niestety za zwrotem kosztów:oops: trochę mi się ostatnio budżet nie domyka :angryy:

Posted

migdalena napisał(a):
Malagos,zadecyduj proszę,czy Nina może przyjechać bez sterylki,czy to będzie problem?Może do końca tygodnia,coś się wyjaśni w schronie,tego nie wie nikt...

Powiem szczerze, ze wolę sunię po sterylce. A jesli nie, umówię ja w Ostrołęce, mamy zaufanego lekarza (juz w tym roku wysterylizował 4 spośród 7 tymczasowiczek...), koszt to ok. 150-180 zł, jak dla nas, po znajomosci, tylko to jest dodatkowe 70 km. Opiekę po operacji zapewniam fachową, weterynaryjną, swoja i męża.
Jesli ma sie to czekanie na zabieg w schronisku przeciągnąć w czasie, to przywoźcie sunię i koniec.

Posted

Jak coś mogę zawieźć Ninkę do Ciebie, ale niestety za zwrotem kosztów:oops: trochę mi się ostatnio budżet nie domyka :angryy:[/QUOTE]

Jak mi się nie uda osobiście,to skorzystam b.chętnie.Dzięki.

Posted

Andzike napisał(a):
Super wieści :) Malagos jesteś wielka :D

Jak coś mogę zawieźć Ninkę do Ciebie, ale niestety za zwrotem kosztów:oops: trochę mi się ostatnio budżet nie domyka :angryy:

Jak mi się nie uda osobiście,to chętnie skorzystam z propozycji.Dzieki.