Andzike Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Dziewczyny, jak będzie dobry tekst do ogłoszeń + zdjęcia to zasponsoruję Nince ogloszenia :) [quote name='agnieszka24']Do dziewczyn, których chłopaki zasiedziały się u Jamora! Tutaj macie link do bazarku ogłoszeniowego, 74 ogłoszenia za jedyne 10 zł!! http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-do-31-03 Może warto zafundować chłopakom taki zestaw ogłoszeń? A nuż znajdzie się jakiś chętny... Quote
migdalena Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Cześć, Czy na początek mogą być te zdjęcia,które są na wątku?Chodzę do Niny raz w tygodniu,ona się bardzo boi,nie jest łatwo zrobić dobrą fotkę:shake: Co do tekstu,możeCześ być taki? Nina, choć malutka i śliczna nie chce pokazywać się światu.Postanowiła być niewidzialna dla ludzi,na pewno ma swoje powody... Jej tajemnica musi być bolesna,ale możemy jej pomóc!Wystarczy trochę cierpliwości,by pokonać jej lęki i dużo serca,które pomoże odzyskać jej wiarę w ludzi. Nina jest wyjątkowo łagodna i śliczna.To taki typ pieska,od którego nie mozna oderwać wzroku. Jej drobnym minusem,może być problem z tylna łapką,na której miała wykonany zabieg. W ocenie lekarzy łapa jest sprawna,ale Nina zapomina często o jej istnieniu i chodzi z podwiniętą nóżką.Czy taka sunia ma szansę na domek?Wierzę,że tak. Quote
mshume Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Piękny tekst :) Dodałabym jeszcze taki opis, jaka jest na wielkośc, wiek, sterylka itp. Quote
Andzike Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 I koniecznie jakiś kontakt :D zdjęcia wezmę z wątku :) Quote
migdalena Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Andzike napisał(a):I koniecznie jakiś kontakt :D zdjęcia wezmę z wątku :) Kontakt juz jest,Andzike zadziała z ogłoszeniami:lol: A ja za kilka dni odwiedzę Ninkę.Może ją czymś przekupię,żeby ocieplić swój"wizerunek":roll:? Quote
Andzike Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wysłalam informację do Zuzi :) Mam nadzieję, że ktoś wypatrzy maleńką... :) Quote
migdalena Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 :kiss_2:Tak Ci dziękuje Ninka,oraz wszystkim ,którzy chcą jej pomóc. Quote
malawaszka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 dałyście info o wieku, wielkości w tekście? trzymam :kciuki: za kruszynkę!!!!! a może wpiszcie w tytule, że DT poszukiwany? może się ktoś zlituje? Quote
magdola Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 mshume napisał(a):Piękny tekst :) Dodałabym jeszcze taki opis, jaka jest na wielkośc, wiek, sterylka itp. jak bedzie taki krotki konkretny opis (skrocony) z informacja o transporcie, to jej w lokalówce zasponsoruje ogloszenie. Quote
migdalena Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 magdola napisał(a):jak bedzie taki krotki konkretny opis (skrocony) z informacja o transporcie, to jej w lokalówce zasponsoruje ogloszenie. Ok.trzymamy za słowo;)O sterylce dowiem się już w środę,a transport...? Quote
KWL Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Nina miała spacer w ramach "akcji" - nie chciała wyjść z boxu więc p.o. opiekuna wyniósł na rękach :-) Quote
migdalena Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 KWL napisał(a):Nina miała spacer w ramach "akcji" - nie chciała wyjść z boxu więc p.o. opiekuna wyniósł na rękach :-) P.O bardzo Ci dziękuję:Cool!:,za całość! A jak moja królewna radziła sobie na spacerze?Dużo psów,wolontariuszy...panika? Quote
KWL Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Oprócz wychodzenia i wchodzenia całkiem dobrze - stres to wyjście i wejście do boxu, poza tym całkiem w porządku - korzysta ze spacerku i całkiem dobrze się na nim zachowuje :-) O szczegóły pytaj Zonię - ona ją wyprowadzała. Quote
magdola Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 migdalena napisał(a):Ok.trzymamy za słowo;)O sterylce dowiem się już w środę,a transport...? dokladniej chodzilo mi o to, zeby napisac, ze sunia jest spoza Sz-na i czy byłby mozliwy transport dla 'zdesperowanego' nowego potencjalnego wlasciciela :D niekoniecznie free;) Quote
migdalena Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Myślę,że tak.To zwiększa szansę adopcyjną. Quote
morisowa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Uzupełniam info - sunia nie była jeszcze sterylizowana. Operacja, która miała była poważna (długa) i raczej nie robią razem sterylki. Quote
migdalena Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Tak przypuszczałam,ale musimy ją zgłosić.Jeśli lekarze uznają,że juz można poddać ją kolejnemu zabiegowi,to warto.Nawet w razie tymczasu,sterylka bywa koniecznością. Jutro Nina będzie miała gościa,może się spodoba?:roll: Quote
morisowa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ja już o tym rozmawiałam, lekarka powiedziała, że koniec marca można już ją kroić :) Quote
migdalena Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Aż głupio mówić,że super...ale wiadomo,że to dobra nowina.Dzięki Morisowa.:thumbs: Quote
Andzike Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 migdalena napisał(a):Jutro Nina będzie miała gościa,może się spodoba?:roll: Mocno trzymam kciuki :D Quote
Recommended Posts