Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana]NINA - sznaucerowata sunia, umaszczenie pieprz/sól.Ma około 3 lat i sięga pod kolano.
Sunia trafiła w grudniu do schroniska na Paluchu po wypadku, była bardzo wylękniona, nie wychodziła na wybieg.
Ninka jest po sterylizacji, ma komplet szczepień i czip.
Oto co pisze o niej Malagos, jej opiekunka:
[/FONT]Postępy są olbrzymie u naszej Ninusi - wychodzi z posłanka na kuchnię, ogon na spacerach powyżej linii grzbietu, nawet jakiś podskoki z Dalią miały miejsce
Nie kuli sie tak pod dotykiem ręki. No i na spacerze nie siada na każde spojrzenie, tylko spokojnie staje, wącha trawkę, obsikuje wszystko to co nasze suczki, wącha kretowiska, nadsłuchuje jak psy zaczynają szczekać. Normalny, choć trochę nieśmiały, pies!

Sunia jest w DT u Malagos. Koszt 200 zł/m-c.Bardzo prosimy o deklaracje :)

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
o niunia śliczna ma wątek - napisałaś, że miała operowaną rzepkę udową - czy chodzi o usunięcie główki i szyjki kości udowej?

Mogę tylko powtórzyć za opiekunką...operacja główki udowej.Nie wiem czy coś jej usuwano,bo zupełnie sie na tym nie znam.Najważniejsze,że może i powinna chodzić na 4 łapkach.
Oprócz niesamowitych uszek ma piękne,orzechowe oczy.Czy kogoś zahipnotyzuje tym swoim spojrzeniem?

Posted

Andzike napisał(a):
Cudna sunieczka... Qrcze trzeba ją wyciągnąć z tego schronu jakoś...

O, ta propozycja jest najlepsza.:multi:
Malawaszko,dokonałaś cudu z Korkiem,to chyba czas na dziewczynę;)

Posted

migdalena napisał(a):
O, ta propozycja jest najlepsza.:multi:
Malawaszko,dokonałaś cudu z Korkiem,to chyba czas na dziewczynę;)

w poniedziałek bierzemy dwa sznupy z Ostatniej Szansy i to jeden stary i ślepy, drugi też niemłody :( nie mam jak wziąć więcej :(

Posted

Oj dzieki za banerki Ninki,ale niespodzianka z rana:multi:
Ja zaraz wybywam,ale biorę laptopa,to napisze tekst do ogłoszeń.
Apsa i tak nie rozumiem tego szyfru ze znakami...:crazyeye:

Posted

Ojeja jakie cudeńko kolejne! No ale jak je wszystkie pozabierać jak kasa z nieba nie spada :( Takiej słodzince to by się domowy tymczas przydał żeby nabrała odwagi no i też formy lepszej...