mshume Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [FONT=Verdana]NINA - sznaucerowata sunia, umaszczenie pieprz/sól.Ma około 3 lat i sięga pod kolano. Sunia trafiła w grudniu do schroniska na Paluchu po wypadku, była bardzo wylękniona, nie wychodziła na wybieg. Ninka jest po sterylizacji, ma komplet szczepień i czip. Oto co pisze o niej Malagos, jej opiekunka: [/FONT]Postępy są olbrzymie u naszej Ninusi - wychodzi z posłanka na kuchnię, ogon na spacerach powyżej linii grzbietu, nawet jakiś podskoki z Dalią miały miejsce Nie kuli sie tak pod dotykiem ręki. No i na spacerze nie siada na każde spojrzenie, tylko spokojnie staje, wącha trawkę, obsikuje wszystko to co nasze suczki, wącha kretowiska, nadsłuchuje jak psy zaczynają szczekać. Normalny, choć trochę nieśmiały, pies! Sunia jest w DT u Malagos. Koszt 200 zł/m-c.Bardzo prosimy o deklaracje :) Quote
malawaszka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 o niunia śliczna ma wątek - napisałaś, że miała operowaną rzepkę udową - czy chodzi o usunięcie główki i szyjki kości udowej? Quote
mshume Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Migdalena mi napisała,ze miała operowaną główkę udową. Quote
migdalena Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 malawaszka napisał(a):o niunia śliczna ma wątek - napisałaś, że miała operowaną rzepkę udową - czy chodzi o usunięcie główki i szyjki kości udowej? Mogę tylko powtórzyć za opiekunką...operacja główki udowej.Nie wiem czy coś jej usuwano,bo zupełnie sie na tym nie znam.Najważniejsze,że może i powinna chodzić na 4 łapkach. Oprócz niesamowitych uszek ma piękne,orzechowe oczy.Czy kogoś zahipnotyzuje tym swoim spojrzeniem? Quote
Andzike Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Cudna sunieczka... Qrcze trzeba ją wyciągnąć z tego schronu jakoś... Quote
migdalena Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Trzeba rozreklamować Ninkę,uśmiechnęłam się do KWL o banerek.Byłoby łatwiej... Quote
migdalena Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Andzike napisał(a):Cudna sunieczka... Qrcze trzeba ją wyciągnąć z tego schronu jakoś... O, ta propozycja jest najlepsza.:multi: Malawaszko,dokonałaś cudu z Korkiem,to chyba czas na dziewczynę;) Quote
malawaszka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 migdalena napisał(a):O, ta propozycja jest najlepsza.:multi: Malawaszko,dokonałaś cudu z Korkiem,to chyba czas na dziewczynę;) w poniedziałek bierzemy dwa sznupy z Ostatniej Szansy i to jeden stary i ślepy, drugi też niemłody :( nie mam jak wziąć więcej :( Quote
mshume Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Moze wrzucisz sunię na swoją stronkę? Quote
malawaszka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 o kurde byłam pewna że dałam ją wczoraj już :splat: ale teraz już na pewno dałam i jeszcze taka fotka Quote
malawaszka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 napisałybyście tekst to dam ją do allegro sznupkowego co? ona jest wielkości jak mini nie? Quote
mala_czarna Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Migdaleno, a czy zrobisz fotki tego sznupka, który był na kwarantannie? Zdjęcia były na stronce. Quote
malawaszka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ten z kwarantanny odebrany z tego co mi Migdalena pisała Quote
mshume Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 A na stronie jeszcze 'wisi', za to dziwnym trafem zniknęła z listy sunia york ;) Quote
malawaszka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 nie ma tekstu do ogłoszeń to dałam ją póki co tak: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=956372788 Quote
mala_czarna Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Co nic się nie pucujesz, że masz też banerek Gracjana? Biorę :) Quote
madziamn Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Podniosę sunieczkę moze ktos ja wypatrzy Prosimy o tekst do ogłoszeń. Quote
morisowa Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='migdalena']Mogę tylko powtórzyć za opiekunką...operacja główki udowej. resekcja główki kości udowej dzięki migdalena za zajęcie się suńcią :) Quote
migdalena Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Oj dzieki za banerki Ninki,ale niespodzianka z rana:multi: Ja zaraz wybywam,ale biorę laptopa,to napisze tekst do ogłoszeń. Apsa i tak nie rozumiem tego szyfru ze znakami...:crazyeye: Quote
malawaszka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 haha bo nie da się wstawić obrazka jak nic się nie napisze Quote
weszka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ojeja jakie cudeńko kolejne! No ale jak je wszystkie pozabierać jak kasa z nieba nie spada :( Takiej słodzince to by się domowy tymczas przydał żeby nabrała odwagi no i też formy lepszej... Quote
zerduszko Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Biedulka... nie wiadomo w co ręce włożyć :( Quote
Recommended Posts