A-s-i-a Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Rozumiem, że ta trzecia długowłosa piękność już u Ciebie zostaje na zawsze, tak? Quote
__Lara Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Egon ma 5 obserwujących. W tym dostałam 1 durnego maila gdzie można psa odebrać. Jedna Pani napisała zaś, co kupiła już jamnika na allegro tydzień temu (pewnie z pseudo...) i jej się serce kraje jak widzi Egona... Isadora, bo czy to jest długo- czy gładko- czy szorstko-włosy to wszystkie mają ten swój jamniczy niepowtarzalny charakterek, mniej lub bardziej ;) i za to je kochamy :D Quote
Madziek Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Słuchajcie nie miałam możliwości wcześniej na dogo się dostać, a Egonek od tygodnia już w nowym domku, dzięki Waszym ogłoszeniom. Telefony się rozdzwoniły! Co bardziej sensownych ludzi odsyłałyśmy z Justynką na wątek ogólny jamników, więc mam nadzieję, że dzięki Egonowi więcej jamniczków znajdzie dom. Egon zamieszkał w Opolu, tak więc dalekiej wyprawy nie miał. Bardzo dziękujemy a pomoc. :Rose: Quote
Recommended Posts