Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1968 napisał(a):
rozmawiałam własnie z Panią Elżbietą z Wrocławia - cudowna kobieta /jest na dogo tzn. przegląda dogo/ i.....
Boże jak Cię błagam żeby to był domek dla Weruni!!!!!!!!
Dziękuję martaipieski za dane kontaktowe do Pani Eli:loveu::loveu::loveu:

Cos wiadomo????

Posted

na razie nie - Pani powiedziała, że w tym tygodniu zadzwoni. Musi mamę przygotować na psiaka, bo strasznie rozpacza po 13 letniej oneczce, która odeszła tydzien temu - to jest za świeże - doskonale rozumiem, bo moja mama tez przeżywała odejście 15 letniego Baksika - po prostu nie mogła sobie miejsca znaleźć i oczywiście od razu powiedziała - nigdy więcej pieska!! / za niespełna 3 tygodnie był u niej Kajtuś/ znaleziony w lesie przywiany do drzewa - miał to być DT na chwilkę, ale po jednej godzinie mama zadzwoniła, że ona go po prostu nikomu nie odda:evil_lol::evil_lol:/.
Tak to jest u nas psiarzy i kociarzy :loveu::loveu:

Posted

Dzisiaj wera jest w krakowskiej ,dzwonila jedna pani i ma zastanowic sie razem z męzem bo mieszkaja w bloku ,a ja jejpowiedzilam ze my nie wiemy jak wera bedzie sie zachowywac w mieszkaniu i ze ona potrzebuje duzo ruchu .panstwo mieli foksteriera.
Widze ze juz sa tez chetni na were wiec w razie czego co mam powiedziec tej pani? najlepiej to prosze do mnie zadzwonic 504-470-635:lol:

Posted

Werunia jeszcze siedzi... :(
Jak taka piękny , kochany i jeszcze młody piesek nie umie znaleźć dom... Ludzie nie wiedza co tracą.
Fatum jakieś...

Posted

Werunia zmienia kolorki:-o:-o widziałam ją w sobotę - jak zwykle lata z piłką w pysiu:evil_lol::evil_lol: przekochana sunieczka:loveu::loveu: tylko tych domków coś nie widać.