Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wera dostała przysłowiowego jebla;) dzisiaj od rana :) :) I kto powie że psy nie czuja ;)
Biegała, skakała, sama sobie piłkę rzucała i po nią biegała !!!!!!!!
Pan jest właśnie w hoteliku, przyjechał z dwójką dzieci, Wera już z nimi gania, jest w 7 niebie :) :)
Wykapałam ja , oczywiście będę nudzić, że była przegrzeczna, bo to normalka ;) wskoczyła do wanny, stała , umyłam, wyskoczyła, ani zająknięcia :) :)
Oby Pan faktycznie na zimno jej udostępniał ciepłe pomieszczenie.... wizyta poaopcyjna koniecznie, Werunia żabko kochana szczęścia i żebyś zawsze już była szczęśliwa , aż się popłakałam ............
Prawie najbardziej ulubiony piesek mój hotelowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja grzeczna przytulanka , chlip, chlip :) :)

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basiu, jesli wszystko bedzie dobrze z Werunia, to trzeba zmienic tytul na bardziej optymistyczny. Nie wiecie czasami jak sie suczka sprawuje w nowym domu, sa jakies wiesci?

Posted

jutro zadzownię do domku Weruni - ostatnie dwa dni to mega akcja:eviltong::eviltong:
ratowałyśmy kielecką sunieczkę i koteczkę w zaawansowanej ciąży
Oto cudo:

[IMG]http://lh3.ggpht.com/_J2lVRHlTi9U/TC8a0dUaiII/AAAAAAAADbQ/04QJpREC5LY/P1100001.JPG[/IMG]

jest kochaniuśka, śliczna, mądra i bardzo bardzo biedna:-(:-(

Posted

[quote name='Basia1968']jutro zadzownię do domku Weruni - ostatnie dwa dni to mega akcja:eviltong::eviltong:
ratowałyśmy kielecką sunieczkę i koteczkę w zaawansowanej ciąży
Oto cudo:

[IMG]http://lh3.ggpht.com/_J2lVRHlTi9U/TC8a0dUaiII/AAAAAAAADbQ/04QJpREC5LY/P1100001.JPG[/IMG]

jest kochaniuśka, śliczna, mądra i bardzo bardzo biedna:-(:-([/QUOTE]

A gdzie to cudo teraz jest?

Posted

to cudeńko ma już DS w Tarnobrzegu:loveu: błyskawiczna akcja ratunkowa i błyskawiczny DS.
jak mówią moi synowie NAJLEPSZY SPONTAN

Dzwoniła do Pana Weruni
Państwo niesamowicie zadowoleni z sunieczki, jest bardzo bardzo grzeczna, nie odstępuje ich na krok. Jka oni do domu, ona tez, jak oni z domu, ona też. Jutro Pan przyśle zdjęcia Weruni.
i oczywiście i tutaj się pochwalę - moja tymczasowiczka Żelusia pojechała dzisiaj do najcudowniejszego domeczku w świecie

Posted

no i ta biedna kiciunia została przywieziona przeze mnie z Kielc do Brzyścia:-(

jest niesamowicie kochana kicuńka - teraz juz bezpieczna - jest w zaawansowanej ciąży -sterylka jutro.

Posted

MAm nadzieję, że zdążymy z kocinką !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Basiu bardzo się cieszę, przez 3 dni, 3 sunie w domku !!!!!! Rewelacja, a Werusię jak wspomne to mi się chce płakać, moje maleństwo, takie grzeczne, to dopiero skarb się Państwu trafił i jednka wchodzi do domku - suupeerrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jessooo jaka biedna ta kocinka, serce sie kroi na kawalki....jak ona mogla zyc tak na ulicy ? I pewnie nikt sie nie zainteresowal :-( Dobrze, ze ja Basiu wzielas do Brzyscia. Biedna kotunia pewnie nie wie co sie stalo, ze jest juz bezpieczna.

Posted

agusiazet napisał(a):
Koty w hoteliku mają super, tak, że Ulka trafiłaś w sedno - będzie miała dobrze ta bidulka!

A psiury nie mają ?? :mad:
Jade jutro, ugadane mamy, tylko rano kwestia czy Dr nie będzie miał dużo zabiegów, bo dzisiaj nie będę mu gitary zawracać, niedziela....
Oby się zgodził jeszcze na zabieg :roll:

Posted

Dr Tomek mam nadzieje, ze sie zgodzi jeszcze na zabieg. Dobrze byloby, zeby ta kotusia nie urodzila jednak, tylko miala spokojne zycie. Trzeba jakies wsparcie na sterylke? Tak pytam, poki swiezo po wyplacie.

Pokazywalam zdjecia Mamie, jest wstrzasnieta tym widokiem biednej grubej kocinki leżacej na ulicy :-(

Posted

co do Weruni to nie było wizyty, ale Pan jest naprawdę w porządku - rodzina zresztą też. W każdej chwili mozna pojechać i zobaczyć. Poprosze kogoś - Tanitka może pojedzie - to za jakiś czas sprawdzimy co i jak. Tymczasem będę utrzymywać kontakt telefoniczny i meilowy.
Kiciunia będzie potrzebować wsparcia. na Miau ma wątek i dziewczyny juz deklarują pomoc w utrzymaniu kici. Słodziak z niej niesamowity. Jedna Pani zaoferowała 150 zł, inne dziewczyny z miau także - jest cudownie, że kicia może spać spokojnie.
Wróciłam z Machowskiej bazy, a tam są takie trzy maluśkie słodziaczki koteczki - nie wpominając o psiakach, którym trzeba domeczku szukać. One tak tęsknią za ludźmi.:-( Najbardziej żal mi staruszeczki nazwana roboczo Trześniówka - taka maluśka psineczka, na spacerek wyszłam z nią a ona siku i kupkę, miziankoo po brzuszku i do klatki z powrotem. :-(:-(Kładzie się maleństwo na kocyku i śpi jak myszeczka. Taka słodka i kochana.
Nie wspominając o innych - serce boli, że te biedaki nie mają domów i muszą tam siedzieć. Onbe tak proszą o odrobinę miłości:-(
Po spacerkach grzecznie wracają, wchodzą do klatek jedzą i zapada ciszaaaa. Wszystko jest niesamowicie przejmujące. :-(:-(
Ale to nie ten wątek - ale w sumie nieważne jaki wątek - ważne psineczki.

Posted

Basiu, jesli potrzebna pomoc w ogloszeniach tarnobrzeskich psiakow popowodziowych, to pisz, jest nas tu troche, damy rade.
Mysle, ze niektore psy to chyba maja teraz lepiej niz przedtem np. lancuchowe.

Posted

tak naprawde one maja lepiej na bazie - do domku wracaja tylko /chyba/ dwa kolejne - a reszta czeka. Są zdjęcia psiaczków - na tarnobrzesmi powodziowym wątku. Ja jak znajde to wstawię wątek. Tam są zdjęcia psiaczków. Aha i allegro to idzie jakoś przez TSPZ jakies zbiorowe, to allegro nie trzeba robic ślicznotomm
dziekuje wszystkim za pomoc.

Posted

wprawdzie nie mam jeszcze zdjęć Weruni, ale przyszły zdjęcia z domku Żeluni, więc nie mogłam się powstrzymać i wstawuam dwa - z ogromnej ilości zdjęć
Oto niusiećzka w nowym domeczku

I treść wiadomości::loveu::loveu::loveu:
Witamy Panią.
Przesyłamy Pani zdjęcia Żelki podczas podróży, zabawy w domu po przyjeździe i dzisiejsze. Jest przekochana i urocza. Jesteśmy zakochani w niej wszyscy.
Pozdrawiamy.