kaskadaffik Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Wera dostała przysłowiowego jebla;) dzisiaj od rana :) :) I kto powie że psy nie czuja ;) Biegała, skakała, sama sobie piłkę rzucała i po nią biegała !!!!!!!! Pan jest właśnie w hoteliku, przyjechał z dwójką dzieci, Wera już z nimi gania, jest w 7 niebie :) :) Wykapałam ja , oczywiście będę nudzić, że była przegrzeczna, bo to normalka ;) wskoczyła do wanny, stała , umyłam, wyskoczyła, ani zająknięcia :) :) Oby Pan faktycznie na zimno jej udostępniał ciepłe pomieszczenie.... wizyta poaopcyjna koniecznie, Werunia żabko kochana szczęścia i żebyś zawsze już była szczęśliwa , aż się popłakałam ............ Prawie najbardziej ulubiony piesek mój hotelowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja grzeczna przytulanka , chlip, chlip :) :) Quote
tanitka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 chcę wierzyć, że wszystko będzie jak najlepiej. Jakby coś, to ja się do Żelechowa przejadę. Quote
agata51 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 To znaczy, że Wera już w domku? Wierzę, że tak zawojuje serca nowej rodzinki, że w chłodne dni do łóżeczka zaproszą. Wszystkiego naj, cudna wyżełko! Quote
J_ulia Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Powodzeni Weruniu , abyś trafiła tak dobrze jak Amorek ! Quote
Ulka18 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Basiu, jesli wszystko bedzie dobrze z Werunia, to trzeba zmienic tytul na bardziej optymistyczny. Nie wiecie czasami jak sie suczka sprawuje w nowym domu, sa jakies wiesci? Quote
Basia1968 Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 jutro zadzownię do domku Weruni - ostatnie dwa dni to mega akcja:eviltong::eviltong: ratowałyśmy kielecką sunieczkę i koteczkę w zaawansowanej ciąży Oto cudo: [IMG]http://lh3.ggpht.com/_J2lVRHlTi9U/TC8a0dUaiII/AAAAAAAADbQ/04QJpREC5LY/P1100001.JPG[/IMG] jest kochaniuśka, śliczna, mądra i bardzo bardzo biedna:-(:-( Quote
agusiazet Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='Basia1968']jutro zadzownię do domku Weruni - ostatnie dwa dni to mega akcja:eviltong::eviltong: ratowałyśmy kielecką sunieczkę i koteczkę w zaawansowanej ciąży Oto cudo: [IMG]http://lh3.ggpht.com/_J2lVRHlTi9U/TC8a0dUaiII/AAAAAAAADbQ/04QJpREC5LY/P1100001.JPG[/IMG] jest kochaniuśka, śliczna, mądra i bardzo bardzo biedna:-(:-([/QUOTE] A gdzie to cudo teraz jest? Quote
Basia1968 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 to cudeńko ma już DS w Tarnobrzegu:loveu: błyskawiczna akcja ratunkowa i błyskawiczny DS. jak mówią moi synowie NAJLEPSZY SPONTAN Dzwoniła do Pana Weruni Państwo niesamowicie zadowoleni z sunieczki, jest bardzo bardzo grzeczna, nie odstępuje ich na krok. Jka oni do domu, ona tez, jak oni z domu, ona też. Jutro Pan przyśle zdjęcia Weruni. i oczywiście i tutaj się pochwalę - moja tymczasowiczka Żelusia pojechała dzisiaj do najcudowniejszego domeczku w świecie Quote
Ulka18 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Ale wspaniale i Zelusia ma dom i Werunia i ta bida kielecka. Jak sie ta biedna sunie ostrzyze i jak nowe futerko odrosnie to bedzie miss. Quote
Basia1968 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 no i ta biedna kiciunia została przywieziona przeze mnie z Kielc do Brzyścia:-( jest niesamowicie kochana kicuńka - teraz juz bezpieczna - jest w zaawansowanej ciąży -sterylka jutro. Quote
agusiazet Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Piękna kiciunia, sama chciałabym taka mieć, tylko mój Sonuś jakoś nie bardzo jest za kotami!!! Quote
kaskadaffik Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 MAm nadzieję, że zdążymy z kocinką !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Basiu bardzo się cieszę, przez 3 dni, 3 sunie w domku !!!!!! Rewelacja, a Werusię jak wspomne to mi się chce płakać, moje maleństwo, takie grzeczne, to dopiero skarb się Państwu trafił i jednka wchodzi do domku - suupeerrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ulka18 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Jessooo jaka biedna ta kocinka, serce sie kroi na kawalki....jak ona mogla zyc tak na ulicy ? I pewnie nikt sie nie zainteresowal :-( Dobrze, ze ja Basiu wzielas do Brzyscia. Biedna kotunia pewnie nie wie co sie stalo, ze jest juz bezpieczna. Quote
agusiazet Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Koty w hoteliku mają super, tak, że Ulka trafiłaś w sedno - będzie miała dobrze ta bidulka! Quote
kaskadaffik Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 agusiazet napisał(a):Koty w hoteliku mają super, tak, że Ulka trafiłaś w sedno - będzie miała dobrze ta bidulka! A psiury nie mają ?? :mad: Jade jutro, ugadane mamy, tylko rano kwestia czy Dr nie będzie miał dużo zabiegów, bo dzisiaj nie będę mu gitary zawracać, niedziela.... Oby się zgodził jeszcze na zabieg :roll: Quote
Ulka18 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Dr Tomek mam nadzieje, ze sie zgodzi jeszcze na zabieg. Dobrze byloby, zeby ta kotusia nie urodzila jednak, tylko miala spokojne zycie. Trzeba jakies wsparcie na sterylke? Tak pytam, poki swiezo po wyplacie. Pokazywalam zdjecia Mamie, jest wstrzasnieta tym widokiem biednej grubej kocinki leżacej na ulicy :-( Quote
kosu32 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Basiu - gratuluję :) Mocno trzymam kciuki za Werę :) Quote
Dada M Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Odbyła się wizyta przedadopcyjna ? Chodzi o ten Żelechów w powiecie garwolińskim ? Quote
Basia1968 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 co do Weruni to nie było wizyty, ale Pan jest naprawdę w porządku - rodzina zresztą też. W każdej chwili mozna pojechać i zobaczyć. Poprosze kogoś - Tanitka może pojedzie - to za jakiś czas sprawdzimy co i jak. Tymczasem będę utrzymywać kontakt telefoniczny i meilowy. Kiciunia będzie potrzebować wsparcia. na Miau ma wątek i dziewczyny juz deklarują pomoc w utrzymaniu kici. Słodziak z niej niesamowity. Jedna Pani zaoferowała 150 zł, inne dziewczyny z miau także - jest cudownie, że kicia może spać spokojnie. Wróciłam z Machowskiej bazy, a tam są takie trzy maluśkie słodziaczki koteczki - nie wpominając o psiakach, którym trzeba domeczku szukać. One tak tęsknią za ludźmi.:-( Najbardziej żal mi staruszeczki nazwana roboczo Trześniówka - taka maluśka psineczka, na spacerek wyszłam z nią a ona siku i kupkę, miziankoo po brzuszku i do klatki z powrotem. :-(:-(Kładzie się maleństwo na kocyku i śpi jak myszeczka. Taka słodka i kochana. Nie wspominając o innych - serce boli, że te biedaki nie mają domów i muszą tam siedzieć. Onbe tak proszą o odrobinę miłości:-( Po spacerkach grzecznie wracają, wchodzą do klatek jedzą i zapada ciszaaaa. Wszystko jest niesamowicie przejmujące. :-(:-( Ale to nie ten wątek - ale w sumie nieważne jaki wątek - ważne psineczki. Quote
Ulka18 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Basiu, jesli potrzebna pomoc w ogloszeniach tarnobrzeskich psiakow popowodziowych, to pisz, jest nas tu troche, damy rade. Mysle, ze niektore psy to chyba maja teraz lepiej niz przedtem np. lancuchowe. Quote
Basia1968 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 tak naprawde one maja lepiej na bazie - do domku wracaja tylko /chyba/ dwa kolejne - a reszta czeka. Są zdjęcia psiaczków - na tarnobrzesmi powodziowym wątku. Ja jak znajde to wstawię wątek. Tam są zdjęcia psiaczków. Aha i allegro to idzie jakoś przez TSPZ jakies zbiorowe, to allegro nie trzeba robic ślicznotomm dziekuje wszystkim za pomoc. Quote
Basia1968 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Oto wątek do psiaków z powodzi http://www.dogomania.pl/threads/188591-Zwierzaki-z-powodzi-szukaj%C4%85-domk%C3%B3w. zapraszam jesli ktos może pomóc w ogłoszeniach to bardzo proszę Tylko tak jak pisałam oprócz allegro Quote
Basia1968 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 wprawdzie nie mam jeszcze zdjęć Weruni, ale przyszły zdjęcia z domku Żeluni, więc nie mogłam się powstrzymać i wstawuam dwa - z ogromnej ilości zdjęć Oto niusiećzka w nowym domeczku I treść wiadomości::loveu::loveu::loveu: Witamy Panią. Przesyłamy Pani zdjęcia Żelki podczas podróży, zabawy w domu po przyjeździe i dzisiejsze. Jest przekochana i urocza. Jesteśmy zakochani w niej wszyscy. Pozdrawiamy. Quote
Recommended Posts