Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mówił, że bardzo mili ludzie - że chyba Gosia troszke zaskoczona jego posturą /patrząc na mój wzrost 155 a jego 180:evil_lol::evil_lol:/. i że Rysiu niesmowicie sie cieszył, najpierw był troszke smutny. A co do kierownika to do Konrada mówił, że ma bardzo dobry gust, że wybrał Rysia. I w ogóle zachwalał i był niesamowicie miły :diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

wysyłałam PW - ale niestety odzew żaden. MIała się odezwac do mnie dziewczyna od wyżłow, ale cisza. Koszt utrzymania Wery to 15 zł dziennie. Doszła jeszcze sterylka, trzeba za karmę oddać 99 zł bo Asia zamówiła. Kogo mogłam to poprosiłam - tj. kundelkową skarbonkę, jamnicza skarpetę, kilka osób wpłaciło. Ja jedynie mogłam sobie pozwolić na 20 zł, oczywiście cos też wpłacę pod koniec miesiąca. Sytuacja moja rodzinna troche sie pokomplikowała i nie oge na arzie dac więcej pien iązków...

Posted

tak Tanitka jest tutaj cały czas na wątku. Matko moja to jest nie do ogarnięcia.

Ja dzisiaj mam po prostu szał! koordynuje przyjazd sunieczki z Kielc na DT do Tarnobrzegu oraz przejazd Margo do Mureczki jak i wyjazd od Mureczki Pusi. Nadto mam dzisiaj dzień w pracy masakryczny.

Posted

Basiu ustaliłyśmy tu z dziewczynami: Nusiaija i z Managuą. reszty już się nie pytałam, żeby pieniążki, które zostały po Atosie u Pani Joasi przeszły na Werę.
Nie pamiętam ile dokładnie, bo pamięci to kwot nie mam, ale 80 zł. coś.
Mów Pani Joasi, że to na Werę ok?

Posted

Śliczna jest ta Wera ,naprawdę śliczna!!! Pomóc finansowo na razie nie mogę :( ,ale będę przynajmniej podnosić...
Myślę,że w maju znajdę jakiś grosik dla Pięknej.

Posted

Ocelot, Nusia, Managua - wszystkie dziewczynki bardzo bardzo Wam dziekuję. Ja to na pewno postaram się zwrócić wspomagając psiaczki inne, gdy moja sytuacja się wyklaruje. Niestety tak nieraz bywa, że planujemy cos innego, a życie swoje.... ale nie mogłam zostawic przeciez ani Weuni ani Amorka w tym lesie - po prostu nie mogłam.Jadę za chwilkę z sunią kielecką ta bialutką do DT. Na razie jest u mojej mamy, bo czekam na dziewczyny - zawiozły biedną Margo do MUrki i przywiozą z kolei Pusię do DS u mojej koleżanki., Wszystko dzisiaj na pełnym gazie!!

Posted

Basia1968 napisał(a):
Ocelot, Nusia, Managua - wszystkie dziewczynki bardzo bardzo Wam dziekuję. Ja to na pewno postaram się zwrócić wspomagając psiaczki inne, gdy moja sytuacja się wyklaruje. Niestety tak nieraz bywa, że planujemy cos innego, a życie swoje.... ale nie mogłam zostawic przeciez ani Weuni ani Amorka w tym lesie - po prostu nie mogłam.Jadę za chwilkę z sunią kielecką ta bialutką do DT. Na razie jest u mojej mamy, bo czekam na dziewczyny - zawiozły biedną Margo do MUrki i przywiozą z kolei Pusię do DS u mojej koleżanki., Wszystko dzisiaj na pełnym gazie!!

Basiu nawet sobie nie żartuj.
Ty i psiaczkom cały czas pomagasz. I naszym też.
Basiu naprawdę pomóc Tobie to przyjemność, za pomoc dla naszych psiaków. Choćby za Rysia I Konrada. Ale przecież nie tylko.

Po Atosie powinna zostać też karma, nie najwyższej jakości, ale można ja przekazać jakiemuś psiakowi w potrzebie blisko Mielca.

Posted

Tak po Atosie jest cała karma Chappi i Puffi bodajże dwa opakowania, można to jakoś wymieszać z czymś lepszym i będzie jak znalazł :p a Werunia wogóle nie wybrzydza, każda karma jest pyszna, smaczki też :lol:

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Tak po Atosie jest cała karma Chappi i Puffi bodajże dwa opakowania, można to jakoś wymieszać z czymś lepszym i będzie jak znalazł :p a Werunia wogóle nie wybrzydza, każda karma jest pyszna, smaczki też :lol:

natomiast jeśli jest nieodpowiednia to nawet przekażcie ją mieleckiemu schronisku:)
Do nas juz za daleko:):):)