Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oto świeżutka relacja z domku Amorka teraz Lucka

Przesyłam kilka zdjęć Amorka, sytuacja jest z godziny na godzinę coraz lepsza są już pierwsze zabawy między pieskami szkoda tylko że nie dopisuje pogoda bo dziś znów pada deszcz, Amor słucha co do niego mówimy jest bardzo mądry. Wczoraj była pierwszą kąpiel zniósł ją całkiem dobrze, pozostaje nam tylko za kilka dni szczepienie jest odrobaczony został zbadany i dostał kropelki przeciw pchłą i kleszczą. To bardzo wdzięczny piesek bardzo się cieszy szuka dotyku i miłości stał się troszkę zazdrosny ale nie wyróżniamy żadnego z psów są traktowane równo, czasami są małe konflikty ale potrzebują czasu aby się zaakceptować. Dostałam informację że Amor nie szczeka to się zmieniło;) chyba stał się odważny pilnuje podwórka Sunia to dobra nauczycielka;) a najważniejsze zmieniliśmy Amorkowi imię na Lucek po prostu nie wpadało nam w ucho, ale w kontakcie między nami będę się posługiwałam imieniem Amor aby nie robić zamieszania pozdrawiam

Niestety dzisiaj Wera nie pojechała do nowego domu. Sytuacja troche taka niezręczna i dla mnie troszke taka "dziwna". Ale na razie nie będę sie zagłębiać.

Posted

nie to nie tak - prawdopodobnie - z uwagi na zawód Pana - został on wezwany do Warszawy w związku z dzisiejsza katastrofą - nie wiem nic poza tym - dostałam takiego sms-a od Pani. Nie rezygnowali - tak mi napisała. Ma zadzwonic do mnie. Tak, że nie wiem - może Pan faktycznie jest związany zawodowo z rządem?

Posted

w uchu albo pachwinie, ale ja nie znalazłam, jutro jeszcze raz pozaglądam dokładniej, sunia przytyła, nabrała ciała, bo chudsza była, jest w super stanie, żywotna, zadowolona, obecnie dostała do towarzystwa Lennona :) Julia zdjęcia piękne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żebym ja takie umiała robić, ehhh trochę techniki ;)

Posted

Zapraszam Was na bazarki pod moim dowodzeniem;) Na Kielce.

Jeden normalny z rzeczami
http://www.dogomania.pl/threads/183296-ZnA-w-rA-A-noA-ci-na-Kielce-Kocia-kuweta-obroA-e-przybory-kosmetyczne-Do-20-04-10

A drugi w formie zabawy w puzzelki. Odkrywamy obrazek i tym samym budujemy kojec dla Barego;) I innych przyszlosciowycj bid;)
http://www.dogomania.pl/threads/183361-Nietypowo-bo-kojcowo-Budujemy-Baremu-kojec-bo-niegrzeczny-Puzzelki-do-16-04