Iza i Avanti Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Haniu! Usuń sobie tekst z podpisu "Hania, Andrzej i dwie Paskudy Jaga & Gaja", bo Ci go usuną... "Bo podpis był za duży" Quote
Isadora7 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Iza i Avanti napisał(a):Haniu! Usuń sobie tekst z podpisu "Hania, Andrzej i dwie Paskudy Jaga & Gaja", bo Ci go usuną... "Bo podpis był za duży" albo zrób enter i będzie obok banerka Quote
Iza i Avanti Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Haniu! Dasz radę mi ułożyć jaiś tekst o Benko??? Ja nie mam weny i czasu, a chciałabym go ogłosić jak najszybciej (jutro w nocy wyjeżdżam za granicę i wracam dopiero po świętach)... Quote
Kapsel Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Biedna siwa mordka, tak na stare lata wyrzucona :-( jak można jak???? :-( Quote
martik b Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Iza i Avanti']Haniu! Dasz radę mi ułożyć jaiś tekst o Benko??? Ja nie mam weny i czasu, a chciałabym go ogłosić jak najszybciej (jutro w nocy wyjeżdżam za granicę i wracam dopiero po świętach)...[/QUOTE] ja go też mogę wrzucić na kilka stron z ogłoszeniami ale czasu niestety też ciągle brak więc wolna od pracy dopiero sobota to usiądę i wtedy poogłaszam bidula no chyba że komuś wcześniej się to uda i mnie wyprzedzi ;) jeśli go gdzieś ogłosisz to wrzuć tylko linki na jakich jest stronach żeby się nie dublowało... Quote
Hania&Andrzej Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dzięki :-) Myślałam że dzisiaj wieczorem dam radę, ale czas płynie nieubłaganie. Spróbuję jutro...w piątek wyjazd... Quote
martik b Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Tak mi przykro piesku :( ..nie zdążyliśmy..spij spokojnie (*)(*)(*) Quote
Isadora7 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='martik b'] Tak mi przykro piesku :( ..nie zdążyliśmy..spij spokojnie (*)(*)(*) [FONT=Franklin Gothic Medium]Benko wierzyłam że się uda... eeechhh :placz::placz::placz: [/FONT] Quote
martik b Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Nie wiem zbyt wiele, dostałam info od Hani&Andrzeja że odszedł w nocy...rano się po prostu już nie obudził :( , więcej na pewno napisze jak się pojawi na dogo....serduszko pewnie nie wytrzymało...ehh załamać się można :( Quote
Kapsel Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 I to jest dowód na to, że priorytetem jest ratowanie staruszków :-( Nie wierzę, że jakby chociaż DT miał to by odszedł :-( a nawet gdyby tam się tak stało to nie odszedłby SAM :-( Quote
chita Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Kapsel']I to jest dowód na to, że priorytetem jest ratowanie staruszków :-( Nie wierzę, że jakby chociaż DT miał to by odszedł :-( a nawet gdyby tam się tak stało to nie odszedłby SAM :-([/QUOTE] swiete slowa:-( boze biedny psiak... [*] Quote
Hania&Andrzej Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jestem, już jestem....:shake: Wczoraj dzwonilam do schroniska by ustalić dzisiejszy termin odbioru bokserka Froda, spytałam się również o staruszka... Niestety, odszedł w Wielką Noc... Dzisiaj na miejscu rozmawiałam z babeczką która się nim opiekowała...[FONT=Arial]on był jej ulubieńcem...., razem z boksereczką Wiki i niewidomą Collie. Opowiadała jak cieszył się na każde głaskanie, wypuszczenie na wybieg - tam na niego zawsze czekała miseczka z dodatkową puszką mięsną.... W sobotę dostał jeść, został wygłaskany i wszedł do budy. W niedzielę wielkanocną pani Nina zdziwiła się że nie wyszedł by ją powitać, zawsze ją witał kręceniem chudziutkiego kuperka, bo wiedział że dostanie swoją porcję pieszczoty. Zajrzała do budy.... :-( [/FONT] [FONT=Arial]Benko został przywiązany do drzewa, gdzieś na odludziu, znaleziony, skrajnie wychudzony trafił do schroniska, gdzie spotkał bardo dobrego człowieka. To mimo wszystko były chyba dla niego dobre tygodnie... mimo że to był schron. Może stare serce nie wytrzymalo... Ten wątek był próbą znalezienia dla niego drugiego dobrego człowieka, nie hotelu i chyba nie domu tymczasowego. Cząstkę tego czego najbardiej potrzebował dostawał tam... [/FONT] Quote
chita Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 bardzo mi przykro:-( a kto to jest Frodo tez bokser,jakis staruszek?przepraszam ja nie w temacie....moze chociaz jemu uda sie pomoc... Quote
Hania&Andrzej Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [FONT=Tahoma]Frodo to ogoniasty bokserzy trzylatek, w schronie od października, ale dowiedzieliśmy się o nim 2 miesiące temu. [/FONT][FONT=Tahoma]Od dzisiaj pod opieką Fundacji BwP. Jakoś do końca nie potrafię się tym cieszyć, Benko... ech[/FONT] Quote
Agnezia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 To młodemu bokserkowi udało się się pomóc a staruszek został zostawiony w schronie? Quote
martaipieski Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 jeszcze 31marca robiłam Benko zdjęcia:(:( biegaj szczesliwy za Tm:( Quote
ewab Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Agnezia']To młodemu bokserkowi udało się się pomóc a staruszek został zostawiony w schronie?[/QUOTE] ..............:(:(:( Quote
Recommended Posts