Iza i Avanti Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [FONT=Verdana]Poznajcie Benko- starszego pana, któremu przyjdzie jesień życia spędzić w schronie :-(...[/FONT] [FONT=Verdana]Jeśli mu nikt nie pomoże...[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Moja znajoma była w schronie w Jędrzejewie i tak chłopaka opisuje:[/FONT] [FONT=Verdana]"Bida okropna, wygląda w rzeczywistości gorzej, a i tak znacznie lepiej niż ileś dni temu, kiedy go przyjęli. Jeszcze na kwarantannie, chyba w tym tygodniu kastracja. [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Około 10-cio letni, nie ma przednich ząbków, przywieziony w stanie skrajnego wyczerpania. [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Już jest dobrze, cieszy się na człowieka, kikutek w chudzienkiej dupince chodzi... Miałam w kurtce pokrojoną w kawałki kiełbasę i byłam juz jego.... Największe wrażenie wywarła na mnie spokojna mordka o pięknych mądrych oczach...[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Ma dobrą opiekę babeczki która wie, że elementem opieki jest również głaskanie i przytulanie psa, mówienie do niego, wyprowadzanie go z przygnębienia, apatii...."[/FONT] [FONT=Verdana]Ale to nie dom...[/FONT] [FONT=Verdana]Benko jest w :[/FONT] [FONT=Verdana]Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Jędrzejewie [/FONT] [FONT=Verdana]Jędrzejewo koło Czarnkowa, wielkopolska [/FONT] [FONT=Verdana]tel. 691 995 888 (można pytać o Panią Natalię, ona zajmuje się adopcjami) [/FONT] Quote
Alicja Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [FONT=Arial]Jakie dziadunio śliczne i biedne:shake:[/FONT] Quote
malawaszka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 psa w takim stanie będą kastrować???? :( Quote
Soema Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 malawaszka napisał(a):psa w takim stanie będą kastrować???? :( :mdleje: ... szkoda, że nie daliście rady go zabrać... :( Quote
Iza i Avanti Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Soema napisał(a)::mdleje: ... szkoda, że nie daliście rady go zabrać... :( Niestety... :( Też mi smutno z tego powodu... Quote
giselle4 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Iza,a nie mozna podjechac i jego adoptowac? i do hoteliku lub na Dt.....dac? biedny i starenki...:( Quote
Hania&Andrzej Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jechać można, tylko kto mu da ten domek tymcasowy...?:-( Quote
giselle4 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Haniu ,naprawde nie mamy zadnych mozliwosci? ja wiem kto da odplatnie jutro zapytam ile chce dziewczyna z Nowej Rudy Quote
Iza i Avanti Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 giselle4 napisał(a):Haniu ,naprawde nie mamy zadnych mozliwosci? ja wiem kto da odplatnie jutro zapytam ile chce dziewczyna z Nowej Rudy Cioteczko! I co? Quote
giselle4 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ma na Dt juz slepeczka boksia, ale dzisiaj jeszcze ponegocjuje z inna:) Quote
Hania&Andrzej Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Grażynko, może to jest rzeczywiście jakieś światełko w tunelu dla niego? Tak szkoda mi tego psa...:-( Quote
giselle4 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 sorry,wczoraj nie mialam neta....... ale i nic nie zalatwiłam-przykro mi:( Quote
Hania&Andrzej Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Benko, z tych twoich pięknych oczu wychodzi cała mądrość psiego życia.... Quote
Iza i Avanti Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Benkusiu! Jutro porobię Ci ogłoszenia... Może ktoś nam bannerek zrobi? Prosimy... Quote
Basia1244 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 a tu tani bazarek z ogłoszeniami - może warto skorzystać ?? http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-56-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki Quote
Isadora7 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Podlinkowane banerki: [SIZE=2]strasznie marniutkie zdjęcia :( Quote
Hania&Andrzej Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Gapa ze mnie, można było podrzucić o normalnej rozdzielczości... Dziękujemy :lol:... Benko, wyruszamy z banerkiem w świat, niech Ciebie Skarbie ktoś wypatrzy... Quote
Recommended Posts