Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana]Poznajcie Benko- starszego pana, któremu przyjdzie jesień życia spędzić w schronie :-(...[/FONT]
[FONT=Verdana]Jeśli mu nikt nie pomoże...[/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]Moja znajoma była w schronie w Jędrzejewie i tak chłopaka opisuje:[/FONT]

[FONT=Verdana]"Bida okropna, wygląda w rzeczywistości gorzej, a i tak znacznie lepiej niż ileś dni temu, kiedy go przyjęli. Jeszcze na kwarantannie, chyba w tym tygodniu kastracja. [/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]Około 10-cio letni, nie ma przednich ząbków, przywieziony w stanie skrajnego wyczerpania. [/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]Już jest dobrze, cieszy się na człowieka, kikutek w chudzienkiej dupince chodzi... Miałam w kurtce pokrojoną w kawałki kiełbasę i byłam juz jego.... Największe wrażenie wywarła na mnie spokojna mordka o pięknych mądrych oczach...[/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]Ma dobrą opiekę babeczki która wie, że elementem opieki jest również głaskanie i przytulanie psa, mówienie do niego, wyprowadzanie go z przygnębienia, apatii...."[/FONT]

[FONT=Verdana]Ale to nie dom...[/FONT]
[FONT=Verdana]Benko jest w :[/FONT]

[FONT=Verdana]Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Jędrzejewie [/FONT]

[FONT=Verdana]Jędrzejewo koło Czarnkowa, wielkopolska [/FONT]
[FONT=Verdana]tel. 691 995 888 (można pytać o Panią Natalię, ona zajmuje się adopcjami) [/FONT]