Tola^^ Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 A poinformowała ktoś Pana Macieja że najpierw musi iść do urzędu wykupić Kara a potem z kwitkiem po niego przyjechać do 14 ?? Quote
Angel Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 tak poinformowałam pana Macieja o tym że za pieska trzeba zapłacić 50 zł w urzedzie :) Quote
__Lara Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Huuuuuuuuuuuuuuuuura :D czyli mogę ściagnac allegro :) Quote
Angel Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 tylko pan Maciej nie dał rady załatwić nawigacji..a nie wie jak dojechać do Obornik. Więc Kara trzeba zawieźć do Suchego Lasu. Ale napisałam do any czy dała by rade :) Quote
Tia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ale nie jest ciężko trafić do Obornik, no zobaczymy...czy Ana będzie miała czas:) Quote
Angel Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 niestety Ana nie może:( ale zapytam jeszcze p.ole :) Quote
danka4u1 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Karuniu, juz po Ciebie " jedzie domek"... Co słychać u Karusia? Jak z transportem? Jestem z Wami. Szkoda,że tylko wirtualnie Quote
Tola^^ Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 A z Suchego Lasu do Obornik to niecałe 20 min drogi i się tylko jedną drogą do Obornik... Na moje Pan powinien z łatwością trafić... Angel a Pan Maciej pokryje koszty przewozu Kara ? Quote
zeberka4 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Trasa ogólnie trudna nie jest wiec Pan trafic powinien :D Oby Karo szybko trafił do domeczku :D Quote
Tia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mnie też się wydaje, że powinien trafić, inni jeżdżą kilkanaście kilometrów, z bardzo dalekich okolic Polski do naszego schronisu i jakoś znajdują to miejsce. Wszystko jest oznakowane, wiec nie widzę problemu. Quote
Angel Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Ale Pani Ola jedzie akurat do Poznania do King Crossa po karme i przy okazji zawiezie Kara :) Quote
Mersi1 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 No to dobrze że pani Ola go zawiezie :) Karuś będzie miał domek :D Super:D Quote
danka4u1 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Super Karusiu, mój ulubieńcu. Jeszcze trochę i będziesz u siebie.:multi::multi: Możemy liczyć potem na zdjęcia i informacje z nowego domku? Milo by było:lol: Quote
Angel Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 tak oczywiście! zdjęcia i informacje bedą :) mam z panem kontakt także-żaden problem :) Quote
Tola^^ Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Karo wyruszył w drogę! Pojechał z Tia i walą2006 oraz z kierowcą - Panią Olą o 12:30 po nowe życie do kochającego DS :D Więc chyba Karo teraz już powinien być w domku! Quote
Tia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 No więc relacje z podróży. Karo był trochę nie spokojny w samochodzie z powodów wysokiej temperatury, dziś słońce przygrzało nam trochę. Trochę się wiercił, trzymałam go na kolanach bo bał się samochodu...Ale już w połowie drogi było ok. Głowę miał wyciągniętą przez okno, albo kładł się na siedzenie. Nie miał na szczęście choroby lokomocyjnej więc problemów z tego powodu również nie było. Gdy dotarliśmy na miejsce czekaliśmy chwilę na nowego właściciela, który przyszedł po Kara pieszo 30 minut drogi. Zrobił bardzo dobre wrażenie, miły i Karo od razu się z nim zaprzyjaźnił. Widać było po panu, że mu się podoba:) Założył mu swoją smycz i obroże, pogadaliśmy chwilę i rozeszliśmy się my w jedną stronę a on w drugą. Karo raz tylko się obrócił za nami a potem szczęśliwy szedł ze swoim nowym panem...Widać było po Karze, że też odpowiadał mu nowy właściciel. I tak wyruszyli w drogę do nowego domku, pan powiedział, że albo dziś albo jutro go wykąpie i Karo stanie się jego przyjacielem:) Quote
danka4u1 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Czyta się jak piękną bajkę dla dzieci na dobranoc. Mam nadzieję, że Karusek będzie szczęśliwy w nowym, już swoim domku. Czy możemy spodziewać się relacji o dalszych losach pieska? Quote
zeberka4 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Karuś będzie miał dobrze,nalezało sie chłopakowi, tyle czasu czekał jeszcze rozstanie z Kirą, a teraz moze byc juz tylko lepiej :D jak bedziecie mieli jakies fotki czy info piszcie,zyczymy mu powodzenia Quote
Angel Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 relacje z dzisiejszego dnia spędzonego Pana Macieja z nowym przyjacielem-Karem:) Karo właśnie odpoczywa po spacerku :) A na spacerze chodził ładnie przy nodze-tylko boi się wielu rzeczy. Wszystko jest dla niego jakby nowe i uczy się życia od poczatku :) Jest szczęśliwy i chce się bawić a w przyszłym tygodniu pan Maciej idzie z nim do weta. Sprawdzic ogólny stan Kara-uzebienie, uszy itp. No i ma drobne ranki więc musza byc opatrzone. No i pan mówi że bardzo usłuchany jest:) No i Karo został dizś wykąpany! A tu nasz odpoczywający Karuś :) Quote
Tia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Wygląda jakby go samochód potrącił:D hehe...ale w końcu ma dom i z pewnością będzie w nim szczęśliwy:) Quote
Angel Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 wygląda tak bo jest zmęczony po spacerze :) Quote
Recommended Posts