Enigma79 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Rany...wiec jednak los potrafi zaskoczyć...wracałyśmy z Fergilką "nieco"przygnębione, człowiek traci nadzieję w obliczu takiego nieszczęścia, wstyd się przyznać ale prawie traciłam w drodze do Sz. wiarę, że Tuptusiowi się uda.. Baaardzo się cieszę.Bardzo. Quote
madcat1981 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dopiero dziś jestem - wspaniałe wieści :o Quote
asiulek-85 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Aż nie wiem co napisać SUPER poprostu :) :) ;) Quote
blacky. Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Jeszcze nie tak super, Pani nie wie czy podjąć się wzięcia go do domu, bo jest po wypadku :( ... Czekam na pewną wiadomość czy go weźmie... Quote
asiulek-85 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Aaaaa niedoczytałam.... No to trzymam kciuki :) Quote
Paja Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Juz mozecie sie wszyscy cieszyc biore Tuptusia do siebie :)i dam mu wszytsko co najlepsze oraz bede sie z wami dzielic zdjeciami na forum jak nam idzie :)Proponowała bym go przywiesc do mnie po Świetach Quote
Yv1958 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Rowniez potwierdzam, ze bede jego wirutualnym opiekunem do konca jego dni. Oby bylo ich jaknajwiecej! Kochany taki! Iwona Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Jupi, no ciesze się, skacze z radości !!!! :)) JUTRO TUPTUŚ JEDZIE NA ZDJĘCIE RENTGENOWSKIE, JESTEŚMY UMÓWIENI O GODZINIE 18, W LECZNICY W ZDROJACH NA UL. BAGIENNEJ :) TRANSPORT ZAOFEROWAŁA LAZY, NO ZNACZY POPROSIŁAM JĄ :) TUPTUSIA DOWIEZIEMY W WEKKEND PO ŚWIĘTACH jeszcze z dokładnym dniem się dogadamy z tego co się orientowałam to podróż 6-7 godzin w jedną stronę :) Ale chłopak jest dzielny :) Aaa, no i 1 kwietnia wizyta u fryzjera :) Bóstwo pojedzie do nowego domciu :)) Jestem w raju, baaardzo się cieszę, bo się zaraz rozpłacze... :) Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 A z Panią Iwoną po transporcie się rozliczymy z pieniążków czy przed ? Proszę się wypowiedzieć Pani Iwono, transportu udzieli nam Fergilka i pojedzie z nami, ja dokładam do transportu 100 złotych, na długo nie wystarczy ale zawsze coś :) Quote
Agmarek Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Paja kochamy Cię bardzo mocno :loveu: i Ciebie Yv również :lol: Oby więcej takich wspaniałych ludzi jak Wy :multi: Quote
Natala92 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 ciesze sie że jest chętna osoba... ja niestety nie znam osoby która by mogła go przewieść :( ale 3mam kciuki zeby sie udało... Tuptuś jest już tak blisko szczęścia że już teraz NIE może sie NIEUDAĆ Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Natalio, czytaj ze zrozumieniem :) Mamy transport, tylko czekamy na weekend po świętach :) I Tuptuś pojedzie do swojej nowej opiekunki :) Quote
Paja Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Witajcie dziewczyny mam pytanko odnosnie tych sterydów one sa podawane domiesniowo czy dozylnie i co ile dni? Bo nie dostałam jeszcze odpowiedzi od wczoraj na poczte co nie zmienia faktu bo i tak biore Tuptusia,ale chciała bym wiedziec.Pozdrawiam Paulina Quote
fergilka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No właśnie blacky pisz jak wizyta weta, co zarządził? Moja sterydy dostawała dożylnie, codziennie. Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Niestety póki co to nie wiem, dzisiaj weta u psiaka nie było bo moja kierowniczka jest chora i siedzi w domu... Ale specjalnie do Tuptusia miał przyjechać... Jutro jak pojedziemy na RTG to zapytam się weta jak podaje się sterydy i co ile dni, no i oczywiście o koszty... Ale już jak jutro będzie RTG to dowiemy się co mu jest i pewnie sterydy pójdą na bok i wejdą cięższe leki... Zobaczymy, wszystko się okaże jutro Pani Paulino, pozostaje nam tylko czekać do jutrzejszego wieczora :) Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 I przed szkołą zajdę do naszego weta zapytam się czy był i co stwierdził.. We wtorki nie chodzę do psiaków, bo mam lekcje do 15 i przytulisko jest do 15 :( Także wszystkiego dowiem się od naszego weta i tego co zrobi RTG Quote
asiulek-85 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Cieszę się bardzo bardzo bardzo :) :) :) Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Asiulek, a paczuszka doszła ? :) Bo się nie odzywasz co do paczuszki :) Quote
Paja Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Rozumiem ,ze po przeswietleniach zostawicie mi pózniej razem z Tuptuskiem pełna dokumentacje weterynaryjna bym wrazie czego mogła u siebie dalej działac a nie robic wszytskiego od nowa?Tuptus juz ma gotowy swój kacik:) Jutro postaram sie wstawic zdjecia.... Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Paja napisał(a):Rozumiem ,ze po przeswietleniach zostawicie mi pózniej razem z Tuptuskiem pełna dokumentacje weterynaryjna bym wrazie czego mogła u siebie dalej działac a nie robic wszytskiego od nowa?Tuptus juz ma gotowy swój kacik:) Jutro postaram sie wstawic zdjecia.... Oczywiście wszystko będzie oddane z Tuptusiem, jak są jakieś papierki od weterynarzy to ja sobie tylko ksero robię do dokumentacji mojej, że tyle i tyle kasy było na to i na to przeznaczone - takie potwierdzenie :) Jak się nie oda wstawić to prosze mi na e-maila wysłać to tutaj wstawie :) DOBRANOC TUPTUSIU - ŚPIJ SŁODKO :) Quote
Yv1958 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='blacky764']A z Panią Iwoną po transporcie się rozliczymy z pieniążków czy przed ? Proszę się wypowiedzieć Pani Iwono, transportu udzieli nam Fergilka i pojedzie z nami, ja dokładam do transportu 100 złotych, na długo nie wystarczy ale zawsze coś :) A ile za transport mam zaplacic?Ja w tym miesiacu mam masakre. Wpacilam na konika Marysie, zaplacilam za polowe kosztow pobytu pieska w hotelu i jeszcze mase innych, ktorych nazw juz nie pamietam. Na psy schodze. Przepraszam!;) Dajcie znac, ile i gdzie mam wplacic. Quote
Yv1958 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Agmarek']Paja kochamy Cię bardzo mocno :loveu: i Ciebie Yv również :lol: Oby więcej takich wspaniałych ludzi jak Wy :multi: Ja Was tez kocham! Quote
Paja Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ja równiez Was kocham dziewczyny! Dziekuje Iwonko :) Quote
Recommended Posts