Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rany...wiec jednak los potrafi zaskoczyć...wracałyśmy z Fergilką "nieco"przygnębione, człowiek traci nadzieję w obliczu takiego nieszczęścia, wstyd się przyznać ale prawie traciłam w drodze do Sz. wiarę, że Tuptusiowi się uda.. Baaardzo się cieszę.Bardzo.

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz mozecie sie wszyscy cieszyc biore Tuptusia do siebie :)i dam mu wszytsko co najlepsze oraz bede sie z wami dzielic zdjeciami na forum jak nam idzie :)Proponowała bym go przywiesc do mnie po Świetach

Posted

Jupi, no ciesze się, skacze z radości !!!! :))
JUTRO TUPTUŚ JEDZIE NA ZDJĘCIE RENTGENOWSKIE,
JESTEŚMY UMÓWIENI O GODZINIE 18, W LECZNICY
W ZDROJACH NA UL. BAGIENNEJ :)
TRANSPORT ZAOFEROWAŁA LAZY,
NO ZNACZY POPROSIŁAM JĄ :)
TUPTUSIA DOWIEZIEMY W WEKKEND PO ŚWIĘTACH
jeszcze z dokładnym dniem się dogadamy z tego co
się orientowałam to podróż 6-7 godzin w jedną
stronę :) Ale chłopak jest dzielny :)
Aaa, no i 1 kwietnia wizyta u fryzjera :)
Bóstwo pojedzie do nowego domciu :))

Jestem w raju, baaardzo się cieszę,
bo się zaraz rozpłacze... :)

Posted

A z Panią Iwoną po transporcie się rozliczymy z pieniążków
czy przed ? Proszę się wypowiedzieć Pani Iwono,
transportu udzieli nam Fergilka i pojedzie z nami,
ja dokładam do transportu 100 złotych, na długo nie wystarczy
ale zawsze coś :)

Posted

ciesze sie że jest chętna osoba...
ja niestety nie znam osoby która by mogła go przewieść :(
ale 3mam kciuki zeby sie udało...
Tuptuś jest już tak blisko szczęścia że już teraz NIE może sie NIEUDAĆ

Posted

Witajcie dziewczyny mam pytanko odnosnie tych sterydów one sa podawane domiesniowo czy dozylnie i co ile dni? Bo nie dostałam jeszcze odpowiedzi od wczoraj na poczte co nie zmienia faktu bo i tak biore Tuptusia,ale chciała bym wiedziec.Pozdrawiam Paulina

Posted

Niestety póki co to nie wiem, dzisiaj weta u psiaka nie było bo moja kierowniczka jest chora i siedzi w domu... Ale specjalnie do Tuptusia miał przyjechać... Jutro jak pojedziemy na RTG to zapytam się weta jak podaje się sterydy i co ile dni, no i oczywiście o koszty... Ale już jak jutro będzie RTG to dowiemy się co mu jest i pewnie sterydy pójdą na bok i wejdą cięższe leki... Zobaczymy, wszystko się okaże jutro Pani Paulino, pozostaje nam tylko czekać do jutrzejszego wieczora :)

Posted

I przed szkołą zajdę do naszego weta zapytam się czy był i co stwierdził.. We wtorki nie chodzę do psiaków, bo mam lekcje do 15 i przytulisko jest do 15 :( Także wszystkiego dowiem się od naszego weta i tego co zrobi RTG

Posted

Rozumiem ,ze po przeswietleniach zostawicie mi pózniej razem z Tuptuskiem pełna dokumentacje weterynaryjna bym wrazie czego mogła u siebie dalej działac a nie robic wszytskiego od nowa?Tuptus juz ma gotowy swój kacik:) Jutro postaram sie wstawic zdjecia....

Posted

Paja napisał(a):
Rozumiem ,ze po przeswietleniach zostawicie mi pózniej razem z Tuptuskiem pełna dokumentacje weterynaryjna bym wrazie czego mogła u siebie dalej działac a nie robic wszytskiego od nowa?Tuptus juz ma gotowy swój kacik:) Jutro postaram sie wstawic zdjecia....

Oczywiście wszystko będzie oddane z Tuptusiem, jak są jakieś papierki od weterynarzy to ja sobie tylko ksero robię do dokumentacji mojej, że tyle i tyle kasy było na to i na to przeznaczone - takie potwierdzenie :) Jak się nie oda wstawić to prosze mi na e-maila wysłać to tutaj wstawie :)

DOBRANOC TUPTUSIU - ŚPIJ SŁODKO :)

Posted

[quote name='blacky764']A z Panią Iwoną po transporcie się rozliczymy z pieniążków
czy przed ? Proszę się wypowiedzieć Pani Iwono,
transportu udzieli nam Fergilka i pojedzie z nami,
ja dokładam do transportu 100 złotych, na długo nie wystarczy
ale zawsze coś :)
A ile za transport mam zaplacic?Ja w tym miesiacu mam masakre. Wpacilam na konika Marysie, zaplacilam za polowe kosztow pobytu pieska w hotelu i jeszcze mase innych, ktorych nazw juz nie pamietam. Na psy schodze. Przepraszam!;)
Dajcie znac, ile i gdzie mam wplacic.

Posted

[quote name='Agmarek']Paja kochamy Cię bardzo mocno :loveu: i Ciebie Yv również :lol: Oby więcej takich wspaniałych ludzi jak Wy :multi:
Ja Was tez kocham!