Nadziejka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 :klacz::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::Dog_run:dziewczynyyyyyyyyy Tuptuniuuuuuuu cudzik miodzik! Alez wiesci aby tylko kobietka mogla wziac jak najszybciej Tuptunia ! Quote
blacky. Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Napisałam do Pani Pauliny z Norwegi prosząc o adres i numer telefonu do koleżanki :) Ode mnie 100 złotych na transport, a dołoże się :D Nic nie trace, i kupię Tuptusiowi witaminki do nowego domu, sterydy będą a karma jest od Fergilki i Enigmy :) Quote
blacky. Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Zmieniam temat wątku, tylko na jaki ? Pomyślmy... zmieniony :D Quote
martik b Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Niech już będzie Tuptuś szczęśliwy:) Trzymam kciuki za DS!!! Quote
blacky. Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Dziękujemy, dziękujemy - ja mam również nadzieję, że się uda :) Quote
fergilka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ta Pani z dolnośląskiego to DS czy DT?? Z psiną nie jest tak żle, byłyśmy świadkami jak Tuptuś sam robił siczku i koopke, także chociaż to jest ok. Powłuczy tylnymi łapkami, na moje oko został potrącony przez auto, ale ja się nie znam w sumie. Machał też ogonkiem na swoją współlokatorkę - młodą czarną suńke, spodobała mu się :-) Wrzucam tylko dwa zdjątka, takie w budce, reszta to bardzo podobne do twoich blacky :-) Quote
blacky. Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Takiiii off :D Oto współlokatorka (jak to Fergilka określiła) naszego Tuptusia :) Quote
Yv1958 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dzien dobry! Bardzo bym prosila, zeby przed odwiezienm Tuptusia, zrobic mu jednak rtg, zeby bylo wiadomo, jak dalej z nim postepowac. Paulina, ktora go wezmie nie ma, z tego co wiem mozliwosci, zeby jezdzic z pieskiem na rtg. Jesli to stawy, to mozna mu podawac preparat, o ktory pytalam weterynarza, z tym ze ja pytalm o wersje dla kotka (moj ma 17) lat, ale jest dla pieskow. Zaznaczam, ze ja sie nie wycofuje, tylko mysle ze tak bedzie dla Tuptusia najlepiej. Pozdrawiam serdecznie Iwona Quote
blacky. Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Rozumiem że to Ty Yv jesteś tą osobą która chce wziąć Tuptusia ? Sądzę, że najlepiej będzie kiedy znajdzie swój kącik i właściciela do końca swoich psich dni. Postaramy się zawieźć go na RTG, ale potrzebny byłby transport, napisze do LAZY i postaram się z nią umówić, żeby Fergilki już nie obciążać :)) Quote
blacky. Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Napisałam do LAZY, postaramy się załatwić, a jak nie to albo Fergilka, albo będę po rodzinie szukać :) Quote
Paja Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Witam to ja jestem osoba co chce wziasc Tuptusia i dac mu przytulny kat koło grzejniczka...Posiadam juz kilka bidot dlatego prosiła bym o wsparcie jakie kolwiek po tym jak do mnie trafi.Dla wyjasnienia mieszkam 7km od Wrocławia. Przesłałam Pani Monice zdjecia swoich pociech (jesli bedzie chciała to wstawi na watek)Jestem otwarta na pytania i sugestie.Pozdrawiam Paulina p.s mieszkam na wiosce wiec mysle ze Tuptus bedzie zadowolony miejac przyjaciół a zarazem duzo miejsca do psocenia oczywiscie bedzie spal tylko w domu:) Quote
blacky. Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Zgubiłam się :D Pani Paulina to jest ta, która mieszka w Norwegi, czy ta która chce wziąć Tuptusia do siebie ? Pogubiłam się... Quote
blacky. Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Żeby wszyscy wiedzieli gdzie ma pojechać Tuptuś dodaje zdjęcia rozbrykanej trójki + konia i kociaka :) Teraz to wiem, że on tam raj będzie mieć :)) spójrzcie tylko ... :) A i zapomniałam o jednej istotniej rzeczy o której właśnie napisałam Pani Paulinie - Tuptuś jest chyba GŁUCHY, nie reaguje na gwizdy i mówienie do niego, Fergilka może potwierdzić Quote
Paja Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Witam ponownie Paulina To ja i chce wziasc Tuptusia :) Pozdrawiam Quote
blacky. Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Pani Paulina, która chce wziąźć do siebie Tuptusia miała już pieska z niedowładem łapek (bernardynkę) i po 6 tygodniach sunia stanęła na łapki, niestety odeszła za TM w walentynki... Także Pani Paulina jest przekonana, jakiego psa bierze :) Quote
Plicha Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Jak dobrze że Tuptuś takie szczęście ma, bardzo sie cieszę :) Mam nadzieję że dacie radę go przebadać u jakiegoś dobrego weta, który poradzi jakie leczenie stosować. Sterydy to bardzo silny lek i maja skutki uboczne, więc wet musi być pewien, że są jedynym wyjściem. Quote
blacky. Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 LAZY zgodziła się na zabranie Tuptusia na RTG do Zdroi na Bagienną, bo tam najbliżej ;) Póki co dogadujemy się co do dnia i godziny :) Quote
casiopea53 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ):):):):Bardzo się cieszę, że Tuptuś trafi w tak dobre ręce, znam te zdjęcia z NK...Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
fergilka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ale szybka akcja :-) Pani Iwona Yv1958 to kto :-)? to ta Pani z Norwegii, która chce sponsorować Tuptusia :-)? Blacky kiedy wstępnie jest planowany transport dla Tuptusia? chyba dopiero po Świętach kończy mu sie kwarantanna jak dobrze pamiętam. Cieszę się z tak dobrych zakończeń:-) A może Pani spod Wrocławia będzie chciała też Mietka :cool3: lub zna osobe o podobnie ogromnym sercu? wtedy zabierzemy dwie bidy razem jednym transportem :-) Quote
Yv1958 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Yv to Iwona.To ja chce zostac jego wirtualnym opiekunem i to ja prosze, zeby mial zrobione przed zabraniem go do Pauliny, zdjecie rtg kregoslupa. Pozdrawiam Yv Quote
blacky. Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Pani Iwona to chyba Pani, która będzie "sponsorować" Tuptusia, czyli ta Pani z Norwegi, bo Pani Paulina chce wziąć Tuptusia. Raczej Pani Paulina nie weźmie więcej psiaków, bo jest po poważnym wypadku samochodowym... Sądzę że gdyby nie sponsoring od Pani z Norwegi to by Tuptusia nie wzięła... Sądzę że to będzie ten weekend po Świętach, kwarantanna mu się kończy 6 kwietnia. A moja mama nie chce mnie puścić z Tobą Fergilko, bo to drugi koniec Polski i albo będę jechać z moją siostrą (ale nie wie czy jej samochód się nada) albo jeśli Fergilko się zgodzisz to pojedziemy we trzy... Bo szczerze przyznam że mam 14 lat, to się nie dziw że mama mnie nie chce puścić w Polskę :D Quote
blacky. Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Yv1958 napisał(a):Yv to Iwona.To ja chce zostac jego wirtualnym opiekunem i to ja prosze, zeby mial zrobione przed zabraniem go do Pauliny, zdjecie rtg kregoslupa. Pozdrawiam Yv Będzie miał zrobione we wtorek albo w środę :) O to nie trzeba się martwić :) Quote
Recommended Posts