Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:klacz::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::Dog_run:dziewczynyyyyyyyyy Tuptuniuuuuuuu cudzik miodzik! Alez wiesci aby tylko kobietka mogla wziac jak najszybciej Tuptunia !

• Replies 562
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam do Pani Pauliny z Norwegi prosząc o adres
i numer telefonu do koleżanki :) Ode mnie 100 złotych
na transport, a dołoże się :D Nic nie trace, i kupię
Tuptusiowi witaminki do nowego domu, sterydy
będą a karma jest od Fergilki i Enigmy :)

Posted

Ta Pani z dolnośląskiego to DS czy DT?? Z psiną nie jest tak żle, byłyśmy świadkami jak Tuptuś sam robił siczku i koopke, także chociaż to jest ok. Powłuczy tylnymi łapkami, na moje oko został potrącony przez auto, ale ja się nie znam w sumie. Machał też ogonkiem na swoją współlokatorkę - młodą czarną suńke, spodobała mu się :-)

Wrzucam tylko dwa zdjątka, takie w budce, reszta to bardzo podobne do twoich blacky :-)

Posted

Dzien dobry!
Bardzo bym prosila, zeby przed odwiezienm Tuptusia, zrobic mu jednak rtg, zeby bylo wiadomo, jak dalej z nim postepowac.
Paulina, ktora go wezmie nie ma, z tego co wiem mozliwosci, zeby jezdzic z pieskiem na rtg. Jesli to stawy, to mozna mu podawac preparat, o ktory pytalam weterynarza, z tym ze ja pytalm o wersje dla kotka (moj ma 17) lat, ale jest dla pieskow.
Zaznaczam, ze ja sie nie wycofuje, tylko mysle ze tak bedzie dla Tuptusia najlepiej.
Pozdrawiam serdecznie
Iwona

Posted

Rozumiem że to Ty Yv jesteś tą osobą która chce
wziąć Tuptusia ? Sądzę, że najlepiej będzie
kiedy znajdzie swój kącik i właściciela do
końca swoich psich dni. Postaramy się zawieźć
go na RTG, ale potrzebny byłby transport,
napisze do LAZY i postaram się z nią
umówić, żeby Fergilki już nie obciążać :))

Posted

Witam to ja jestem osoba co chce wziasc Tuptusia i dac mu przytulny kat koło grzejniczka...Posiadam juz kilka bidot dlatego prosiła bym o wsparcie jakie kolwiek po tym jak do mnie trafi.Dla wyjasnienia mieszkam 7km od Wrocławia. Przesłałam Pani Monice zdjecia swoich pociech (jesli bedzie chciała to wstawi na watek)Jestem otwarta na pytania i sugestie.Pozdrawiam Paulina

p.s mieszkam na wiosce wiec mysle ze Tuptus bedzie zadowolony miejac przyjaciół a zarazem duzo miejsca do psocenia oczywiscie bedzie spal tylko w domu:)

Posted

Żeby wszyscy wiedzieli gdzie ma pojechać
Tuptuś dodaje zdjęcia rozbrykanej trójki
+ konia i kociaka :) Teraz to wiem, że
on tam raj będzie mieć :))
spójrzcie tylko ... :)

A i zapomniałam o jednej istotniej
rzeczy o której właśnie napisałam
Pani Paulinie - Tuptuś jest chyba
GŁUCHY, nie reaguje na gwizdy
i mówienie do niego, Fergilka
może potwierdzić

Posted

Pani Paulina, która chce wziąźć do siebie
Tuptusia miała już pieska z niedowładem
łapek (bernardynkę) i po 6 tygodniach
sunia stanęła na łapki, niestety odeszła
za TM w walentynki... Także Pani
Paulina jest przekonana, jakiego psa
bierze :)

Posted

Jak dobrze że Tuptuś takie szczęście ma, bardzo sie cieszę :) Mam nadzieję że dacie radę go przebadać u jakiegoś dobrego weta, który poradzi jakie leczenie stosować. Sterydy to bardzo silny lek i maja skutki uboczne, więc wet musi być pewien, że są jedynym wyjściem.

Posted

Ale szybka akcja :-) Pani Iwona Yv1958 to kto :-)? to ta Pani z Norwegii, która chce sponsorować Tuptusia :-)? Blacky kiedy wstępnie jest planowany transport dla Tuptusia? chyba dopiero po Świętach kończy mu sie kwarantanna jak dobrze pamiętam. Cieszę się z tak dobrych zakończeń:-)

A może Pani spod Wrocławia będzie chciała też Mietka :cool3: lub zna osobe o podobnie ogromnym sercu? wtedy zabierzemy dwie bidy razem jednym transportem :-)

Posted

Yv to Iwona.To ja chce zostac jego wirtualnym opiekunem i to ja prosze, zeby mial zrobione przed zabraniem go do Pauliny, zdjecie rtg kregoslupa.
Pozdrawiam
Yv

Posted

Pani Iwona to chyba Pani, która będzie "sponsorować" Tuptusia, czyli ta Pani z Norwegi, bo Pani Paulina chce wziąć Tuptusia. Raczej Pani Paulina nie weźmie więcej psiaków, bo jest po poważnym wypadku samochodowym... Sądzę że gdyby nie sponsoring od Pani z Norwegi to by Tuptusia nie wzięła... Sądzę że to będzie ten weekend po Świętach, kwarantanna mu się kończy 6 kwietnia. A moja mama nie chce mnie puścić z Tobą Fergilko, bo to drugi koniec Polski i albo będę jechać z moją siostrą (ale nie wie czy jej samochód się nada) albo jeśli Fergilko się zgodzisz to pojedziemy we trzy... Bo szczerze przyznam że mam 14 lat, to się nie dziw że mama mnie nie chce puścić w Polskę :D

Posted

Yv1958 napisał(a):
Yv to Iwona.To ja chce zostac jego wirtualnym opiekunem i to ja prosze, zeby mial zrobione przed zabraniem go do Pauliny, zdjecie rtg kregoslupa.
Pozdrawiam
Yv

Będzie miał zrobione we wtorek albo w środę :)
O to nie trzeba się martwić :)