Paja Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 blacky764 napisał(a):A czy Wy rozumiecie że tamten pies nie miał wątku na dogo ?! A gdzie miał?Gdzies musiał miec skoro ludzie na niego dawali skad by sie inaczej dowiedzieli? Quote
blacky. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 asiulek-85 napisał(a):Przez ten cały bałagan jeszcze dziewczyny które miały mu dać DT i finansować jego pobyt zrezygnują z opieki nad Tuptusiem Asiulek DS :) I właśnie się zastanawiam nad tym... Jeszcze chłopak pójdzie do uśpienia... :( Quote
blacky. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Paja napisał(a):A gdzie miał? Ogólnie akcja była prowadzona na szybko, poprzez gazety, forum Gryfina. Quote
Yv1958 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 blacky764 napisał(a):Zaraz zrozumiem, że wątek założony jest bazsensu, wszystcy mają mnie w nosie, bo już nie powiem gdzie indziej, nikt nie zwraca uwagi na to że jako 14 latka postanowiłam jako jedyna osoba w Gminie zaintersować się losem tych psów. I zaraz dojdzie do tego że wszyscy się odwrócą dupą i Tuptuś pójdzie do uśpienia. Tego chcecie ?! Na temat! Na temat! A nie bedzie zadnego balaganu! Quote
Paja Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 blacky764 napisał(a):Ogólnie akcja była prowadzona na szybko, poprzez gazety, forum Gryfina. Wiec prosze o link go strony ( forum w Gyfinie do tamtego psa) oraz jakie gazety i z jakiego dnia ? Quote
Avec Moi Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 blacky764 napisał(a):Zaraz zrozumiem, że wątek założony jest bazsensu, wszystcy mają mnie w nosie, bo już nie powiem gdzie indziej, nikt nie zwraca uwagi na to że jako 14 latka postanowiłam jako jedyna osoba w Gminie zaintersować się losem tych psów. I zaraz dojdzie do tego że wszyscy się odwrócą dupą i Tuptuś pójdzie do uśpienia. Tego chcecie ?! Głupiutka dziewczynko, tu chodzi o to, że kręcisz i robisz uniki! Odpowiedz na zadane pytania, jasno i konkretnie. Nikt Cię nie ma w nosie czy w innej części ciała, ale z racji swego wieku i niedoświadczenia, nie powinnaś formalnie sie takimi sprawami zajmować, a na pewni nie pisać błędnych informacji, że sama chodzisz do gminy, że gmina da pieniądze, że zapłaci tylko za jakąś konkretną lecznicę! Przestań wpadać w melodramatyczny ton, chcemy żeby Tuptuś jak najszybciej znalazł się w nowym domu. Czekam na Twoje odpowiedzi na moje pytania oraz na pytania Iwony i Pauliny. Twoja kierowniczka powiedziała mi o tych 400zł z aukcji na Bruna, które zostały i mają być zdaje się dla Tuptusia. Są one czy nie? Quote
blacky. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='Paja']Wiec prosze o link go strony ( forum w Gyfinie do tamtego psa) oraz jakie gazety i z jakiego dnia ? Nie kontynuuje tematu Bruna, ponieważ nie ma w tym wątku osoby wpłacającej na niego pieniądze, jest to nie związane z tematem. Nie kontynuuje tematu i proszę o to aby nikt tego tematu nie poruszał bo poproszę moda o wyczyszczenie wątku Quote
Yv1958 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 blacky764 napisał(a):Asiulek DS :) I właśnie się zastanawiam nad tym... Jeszcze chłopak pójdzie do uśpienia... :( Ty sie zastanawiasz? Ty chcesz byc Panem i Wladcom Tuptusia? Ty grozisz, ze on pojdzie do uspienia? Oj uwazaj, bo biore za telefon i skontaktuje sie ze swoim adwokatem w Polsce. Quote
blacky. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Avec Moi napisał(a):Twoja kierowniczka powiedziała mi o tych 400zł z aukcji na Bruna, które zostały i mają być zdaje się dla Tuptusia. Są one czy nie? Dziewczyno, przejrzyj wątek i przeczytaj posta po poście, przed chwilą Ci napisałam ! Quote
blacky. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Yv1958 napisał(a):Ty sie zastanawiasz? Ty chcesz byc Panem i Wladcom Tuptusia? Ty grozisz, ze on pojdzie do uspienia? Oj uwazaj, bo biore za telefon i skontaktuje sie ze swoim adwokatem w Polsce. A kto powiedział że ja każe go uśpić ?! Gadacie, gadacie aż w końcu się zdecydujecie o tym że go nie bierzecie i pójdzie do uśpienia. O to mi chodzi, a adwokatem to mi nie groź, bo nie masz o co mnie "pozywać" Quote
Avec Moi Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 blacky764 napisał(a):Asiulek DS :) I właśnie się zastanawiam nad tym... Jeszcze chłopak pójdzie do uśpienia... :( Nie bądź śmieszna! Paulina chce go do siebie nie po to, żeby go uśpić! Co za bzdury! Niewygodne pytania, więc odwracasz przysłowiowego kota ogonem do góry... Nie odwracaj naszej uwagi od sedna sprawy. I nie waż się wchodzić nam na sumienie, Ty kręcisz, Paulina mu oferuje nowy dom, a my pomoc. Kto wspomniał o uśpieniu?? Dziewczyno, zejdź na ziemię i ustosunkuj się wcześniejszych pytań. Quote
blacky. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Kończę temat co do transportu, postaram się załatwić na jutro, jakby co mam adres Pani Pauliny i to z nią będę się kontaktować poprzez telefon. Quote
Avec Moi Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 blacky764 napisał(a):Dziewczyno, przejrzyj wątek i przeczytaj posta po poście, przed chwilą Ci napisałam ! Co napisałaś? Że pieniądze zostały, tak. Ale czy będą przeznaczone na Tuptusia? Na co konkretnie? Te 400zł byłyby na transport zdaje się... I może zmień trochę ton wypowiedzi... jakby nie było jestem starsza prawie 15lat, i nie będzie mi tu jakaś małolata tupać nóżką. Bardzo Cię proszę o odpowiedź na wszystkie zadane przeze mnie pytania w moim pierwszym dzisiejszym poście... Brak tych odpowiedzi potraktuje jednoznacznie. Quote
Paja Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 blacky764 napisał(a):Kończę temat co do transportu, postaram się załatwić na jutro, jakby co mam adres Pani Pauliny i to z nią będę się kontaktować poprzez telefon. Bede czekac z miła checia na telefon jesli masz zastrzezony to go lepiej odstrzez jak bedziesz do mnie dzwonic bo prywatnych czesto nie odbieram a takich o 21,45 równiez nie bo to pora juz na spanie.Tak w ciagu dnia to zapraszam... Quote
Yv1958 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='blacky764']Nie kontynuuje tematu Bruna, ponieważ nie ma w tym wątku osoby wpłacającej na niego pieniądze, jest to nie związane z tematem. Nie kontynuuje tematu i proszę o to aby nikt tego tematu nie poruszał bo poproszę moda o wyczyszczenie wątku No tak, bo temat niewygodny! Quote
Avec Moi Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 blacky764 napisał(a):Kończę temat co do transportu, postaram się załatwić na jutro, jakby co mam adres Pani Pauliny i to z nią będę się kontaktować poprzez telefon. Jakbyś miała jedyny ważny głos - kończę temat transportu. A kim Ty jesteś, żeby samemu decydować, że kończysz temat? Zdaje się, że i inne osoby są w ten temat zaangażowane? Rozumiem, na niewygodne pytania, na które nie masz odpowiedzi, nie odpowiadasz... Bardzo ciekawe, chyba powinien się tym zainteresować ktoś właściwy, że14latka próbuje samo takie akcje prowadzić. Chyba za bardzo wczułaś się w rolę, moje dziecko. Quote
blacky. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='Avec Moi']Co napisałaś? Że pieniądze zostały, tak. Ale czy będą przeznaczone na Tuptusia? Na co konkretnie? Te 400zł byłyby na transport zdaje się... Było 400 złotych, 150 poszło jeszcze na Bruna (leki i RTG) zostało 250 złotych - 100 złotych na transport, 60 fryzjer, 70 witaminy, zostaje 20 złotych na smycz, wyjaśnione ? [quote name='Yv1958'] Jesli sprawa nie zostanie zalatwiona tak, jak nalezy, to znaczy pies nie wyjedzie do domu jutro albo pojutrze, tak jak oczekuje tego przyszly Wlasciciel, to i ja sie wycofam ze zlozonej oferty-bycia opiekunem wirtualnym, dalszym leczniem psa. Do Pani, do ktorej pies ma/mial jechac mam bowiem absolutne zaufanie. O no proszę, tutaj nie chodzi o to kiedy on zostanie zawieziony ! Nie mamy kasy żeby go zawieźć jutro czy pojutrze bo brakuje nam 70 złotych !!!!!!!! A jeśli LAZY zawiezie nas za tydzień to na paliwo do jej samochodu nam starczy. [quote name='Yv1958']No tak, bo temat niewygodny! Zaśmiecający Quote
Paja Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 blacky764- prosze o wklejenie tutaj umowy jaka bede musiała podpisac odbierajac Tuptusia chciała bym sie z nia zapoznac . Quote
blacky. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Avec Moi napisał(a):Jakbyś miała jedyny ważny głos - kończę temat transportu. A kim Ty jesteś, żeby samemu decydować, że kończysz temat? Zdaje się, że i inne osoby są w ten temat zaangażowane? Rozumiem, na niewygodne pytania, na które nie masz odpowiedzi, nie odpowiadasz... Bardzo ciekawe, chyba powinien się tym zainteresować ktoś właściwy, że14latka próbuje samo takie akcje prowadzić. Chyba za bardzo wczułaś się w rolę, moje dziecko. A prosze bardzo ! Ja mam rachunki, zdjęcia rachunków, darczyńcy je dostali WSZYSCY, i nikt nie ma pretensji, a Ty nie zaangażowana w sprawę mi tutaj wyjeżdzasz z takim tekstem. Śmieszne to jest Quote
blacky. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Paja napisał(a):blacky764- prosze o wklejenie tutaj umowy jaka bede musiała podpisac odbierajac Tuptusia chciała bym sie z nia zapoznac . Umowa jest w komputerze mojej kierowniczki, ja owej w swoim nie posiadam. Kierowniczka taką drukuje w pracy i właściciele podpisują. Quote
Agmarek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jezu Chryste! Ja chcę tylko wiedzieć że Tuptuś trafi do Pauliny :placz: i że Fergilka zgodzi się go tam zawieźć w weekend ! Biedna stara psinka :placz: Quote
blacky. Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Agmarek napisał(a):Jezu Chryste! Ja chcę tylko wiedzieć że Tuptuś trafi do Pauliny :placz: i że Fergilka zgodzi się go tam zawieźć w weekend ! Biedna stara psinka :placz: I nikt nie rozumie że brakuje nam 70 złotych do transportu... Po tym wszystkim Pani Iwona chyba nie zgodzi się wpłacić kasy na transport na moje prywatne konto, dlatego też stoimy w miejscu. Quote
Paja Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 blacky764 napisał(a):Umowa jest w komputerze mojej kierowniczki, ja owej w swoim nie posiadam. Kierowniczka taką drukuje w pracy i właściciele podpisują. Ale tu jest inaczej bo ja nie pojade i jej nie podpisze,dlatego chciałam sia z nia zapoznac teraz.A co bedzie jak którys punkt mi nie podpasuje na miejscu moze jeszcze udało by sie z kierownictwem dogadac,ale tu jest wyjazdowo.Czy mogła bys zadzwonic do swojej kierowniczki by przesłała Ci umowe i tu ja wkleisz? Quote
Avec Moi Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='blacky764'][quote name='Avec Moi']Co napisałaś? Że pieniądze zostały, tak. Ale czy będą przeznaczone na Tuptusia? Na co konkretnie? Te 400zł byłyby na transport zdaje się... Było 400 złotych, 150 poszło jeszcze na Bruna (leki i RTG) zostało 250 złotych - 100 złotych na transport, 60 fryzjer, 70 witaminy, zostaje 20 złotych na smycz, wyjaśnione ? Tak, dziekuję, trzeba było tak od razu. Tylko dlaczego pisałaś, że dajesz ze swoich??!!! Przecież to nie są Twoje pieniądze, tylko ze zbiórki. I wprowadziłaś nas tym samym w błąd. Naprawdę tego nie rozumiesz? Więc nie powinnaś się takimi sprawami zajmować. Niepoważne, niezrozumiałe dla mnie Twoje postępowanie jest. Skoro już się tak rozkręciłaś w odpowiedziach, powiedz mi jeszcze: 1.) Dlaczego napisałaś, że gmina opłaciłaby wizyty i leczenie tylko w jednej lecznicy w Szczecinie?Gmina twierdzi coś innego. 2.) Dlaczego pisałaś, że sama chodzisz do gminy? choć to też nieprawda. Quote
Recommended Posts