Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kizimizi napisał(a):

Deklaracje sprawdzilam; kazdy podtrzymuje. Kto je do tej pory zbieral, Marta ty? Jesli tak to zcy mozezs wyslac dane do pzrelewu Monice?

Wpłaty może zacznijmy zbierać, jak już Brego się będzie "pakował" do nowego dt lub hotelu...? Ważne że deklaracje podtrzymane

Posted

tmek sie odezwal. napisal,ze Brego moze u niego zostac do konca lutego, bo wtedy odbiera swojego nowego szczeniaka.
jest dlug u tomka. upomnial sie.

"do dnia 15 Stycznia zadluzonenie Brego wynosi 460 zł( Umawialismy sie na 220 miesiecznie, 220 za grudzien, 220 za styczen + 20 za Listopad) Brego u mnie moze zostac do konca lutego(wtedy bedzie miot po ktorym biore szczeniaka"

reszty kopiowac nie bede, bo bylyby awantury.

Posted

To w jakim woj., mieście w końcu przebywa teraz pies?
Nie chcę rozbudzać nadziei, nie chodzi mi o adopcję, mam zamiar po prostu zrobić ogłoszenia... dotarłam do 18 str. wątku i się zgubiłam, mogę prosić o aktualne dane i kontakt?

Posted

przepraszam, ze dopiero jetsem ale na prawde nie mialam ani zcasu ani mozliwosci zeby tu wejsc.

Tomek, dzieki za nazwanie mnie DEBILEM. Tak nie ejstem w temacie bo jak chyba nie trudno zauwazyc na dogo bywam raz moze dwa razy na tydz. wiec mialam prawo pomyslec, ze czekasz na miot swojej suki a nie oczekujesz jakiegos miotu by zabrac szczeniaka. RZeczywiscie tak to nielogiczne, ze az cisnie sie na usta nazwanie kogos debilem. DZieki.
Drugie dzieki za to, ze Brego moze tam zostac do konca lutego.

DZiewczyny powiem wam uczciwie, ze jestem bardzo ale to bardzo pod sciana gdyz na dogo nie bywam zcesto, nie mam tez fizycznej mozliwosci poprowadzenia sprawy Brego (nie wiem, zabrania go, znalezienia mu nowego dt, podzwonienie po hotelach). Pies ma deklaracje na swoje obecne dt, jesli chcemy powalczyc o inne to potrzebne sa nie tylko deklaracje ale i znalezienie tak owego. Teksty w stylu, ze zaden magik behawiorysta mu nie pomoze, nie robi na mnie wrazenia bo pies tak zcy siak musi gdzies trafic. Takze na magika, ktory i tak sobie z nim nie poradzi Brego jest skazany.
Hmmm .... powiem jasno; jesli do konca lutego sie nic nie znajdzie, spaniel zostanie oddany do schronu albo uspiony -sama nei wiem co zrobi tomek keidy ten dzien nadejdzie a my nie zrobimy nic.

Posted

Dziewczyny ,ja jestem bardzo za tym ,zeby Brego dac do hoteliku do Lilu,Psy maja tam Raj .Moze szybko stamtad zostanie wyadoptowany.
Nie wiem czy to dobry pomysl.ale mysle ,ze moznaby bylo zalozyc Brego nowy watek ,taki ,zeby byl na bierzaco aktualizowany ..finanse,ogloszenia itd ,mozna takowy porozsylac,co Wy na to .
Nie dostalam namiarow do wplat..a nie znajde juz w hostorii przelewow ,za duzo tego (prowadze ksiegowosc 5 psom:D)takze poprosze o dane.

P.S.ten brak bierzacych info o psie i fotek ,na pewno nie wplywa pozytywnie na rozwoj watku..

Posted

monika, jesli mozesz sama watek zalozyc na bedziemy ogromnie wdzieczne.
ja tez jestem za LILU, pod nosem, fotki lila wstawia doslownie co 3 dni, jak widze u innych psow.

monika, marta0731 kase zbiera, ona wysyla pm z nr konta, ale wchodzi na dogo sporadycznie ostatnio i tez na kilka minut, przypomne jej osobiscie :)

tylko- zabieranie go na hotel bez deklaracji, a pozniej dlug nie wiadomo czyj, to na lilu moze spasc decyzja o oddaniu do schronu, jak dalej nikt deklaracji nie bedzie pilnowal.

co z tymi ogloszeniami kizi? wez tam awanture zrob, albo daj linka to ja zrobie

Posted

Kizi ,jesli nie masz nic przeciwko ,to zaloze nowy watek Bregowi ,siedze codziennie na dogo ,takze bede mogla go aktualizowa ,moge zbierac tez kase.
Koniecznie trzeba bedzie porozsylac ten nowy watek.Pozbierac deklaracje..

Posted

monika083 napisał(a):
Kizi ,jesli nie masz nic przeciwko ,to zaloze nowy watek Bregowi ,siedze codziennie na dogo ,takze bede mogla go aktualizowa ,moge zbierac tez kase.
Koniecznie trzeba bedzie porozsylac ten nowy watek.Pozbierac deklaracje..

ja bede baaardzo wdzieczna gdy to zrobisz. JA neistety ale na taka regularnosc pozwolic sobie nie moge.
Tylko podeslij link do watku prosze

Posted

kora78 napisał(a):
co z tymi ogloszeniami kizi? wez tam awanture zrob, albo daj linka to ja zrobie

no juz wiem.
Ogloszen nie ebdzie a dziewczyna, ktora sie za to wziela bardzo przeprasza i odsyla kase spowrotem takze d u p a :(

ktos widzial nowy bazarek gdzie mozna kupic i nie zcekac 6 mcy?

Posted

nie ma zadnego banerka

a blad, ma jakis w 1 poscie, asia ginger robila. ale juz nieaktualny. bo sprzed roku

teraz napis,ze szukamy deklaracji, bo od roku ds szuka
"zbieram na hotel, od roku szukam domu"
"albo hotel, albo wreszcie igla"
"nie daj mnie uspic-czekam juz rok"
"rok tulam sie po domach, zbieram na hotel"
od roku uciekam przed igla...

itp

Posted

a ja wlasnie mialam jakies smieszne smsy, monika express polarny chyba z Twoich ogloszen!!

"prosze odpisac, czekam"
w jakiej sprawie?
"psa"
jakiego psa?
"cocker spaniela"
prosze zadzwonic, na sms nie odpowiadam
................. cisza