kizimizi Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 długów mamy na 230zł (tyle wychodzi z tego co wyzej pisałaś) a przelałam ci 50zł i Amensalizm 25zł i mowisz ze masz już z cegiełek pieniądze wiec pytam się czy już je oddałaś czy czekasz na całość? Quote
kasiafiona Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 kizimizi ja płaciłam ze swoich pieniędzy. Nie opłacony jest weterynarz 50 zł. Ja czekam jeszcze na zwrot z ostatniej faktury. Poza tym tak jak wyżej pisałam będzie trzeba odkupić kołnierz ale to może poczekać. Bo w chwili obecnej nie jest to pilne. Quote
kizimizi Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 czyli aktualnych długo mamy 50zł + ta fakturka, którą dodałam na 32zł czyli razem 82zł + kołnierz w przyszłości, tak? Quote
kasiafiona Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 tak. I zbieramy na jedzenie A co do kołnierza to może ktoś chce oddać nie zniszczony rozmiar 25 Quote
kora78 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 warto założyć osobny wątek o tym kołnierzu ja tak niedawno używany kaganiec dostałam za darmo od giselki, a odert w sumie miałam kilka zróbcie ktoś wątek o kołnierz ja na dziś wysiadam Quote
kizimizi Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Asiu zmień 1 post: Rozliczenie: KOSZTY: leki za 30zł kołnierz za 20zł. Kastracja 101 zł. Leki 2zł. WPŁATY: 50 zł z bazarku Kizimizi (na koncie kasifiony) 25zł od amensalizm (już na koncie kasifiony) 75zł Allegro cegiełkowe Aktualnych długo mamy 50zł + 32zł czyli razem 82zł Zbieramy na dalsze "życie" spanielka, m. in. zakup karmy. Mamy też jeszcze 50 zł długu u weta. Prosimy o wsparcie finansowe! Quote
kasiafiona Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Ja również wysiadam. Miałam ciężki dzień a jutro sprawa w Sądzie więc życzę spokojnej nocki Quote
kora78 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 bazarek jednosztukowy http://www.dogomania.pl/threads/184935-Garsonka-3-częściowa-rozm-S-na-utrzymanie-psów-na-dt-do-20.05 Quote
marta0731 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Jedno jest pewne... Kasę dla Brunera trzeba uzbierać, tylko coś kiepsko to idzie, ja bym nie chciała żeby Kasiafiona się z tego powodu stresowała Może jakaś zmiana tytułu wątku? Coś w stylu że "uratowany przed igłą, ale jak pomóc dt w utrzymaniu?" albo "Brak na zobowiązanie w dt... Tylko i aż 100zł" cos w tym stylu, moze ktoś ma lepszą wenę? Ja jeszcze pomysle na spokojnie U naszego Bulinka gdzie dt miało go kosztować tylko 100zł i szło niebardzo, jak rozesłałam watek że tylko 100zł na wyżywienie w dt to w ciągu kilku godzin się znalazło Quote
Asia & Ginger Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 http://img146.imageshack.us/img146/3160/img0950ff.jpg Wariat kochany! :loveu: :loveu: :loveu: Zmieniłam pierwszy post i tytuł wątku. ;) Quote
kizimizi Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 no kasa potrzebna jest i to bardzo. Z mojego bazarku bedzie ponad 50zł i zamierzam zaraz zrobic ten z przedmiotami od KAsi ale musze sie najpierw z poprzednich porozliczac bo zgłupieję na maksa. Kurczę muszę sobie jeszcze w 2 bankach konta pozakładać; jedno na zbiórki a jedno na bazarki ;) Quote
marta0731 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Asia & Ginger napisał(a): Zmieniłam pierwszy post i tytuł wątku. ;) Dzięki Asia:) Ja sobie obiecuję solennie poświęcić jakiś wieczór na rozesłanie wątku, bo z tym czasem tak kiepsko............ Quote
marta0731 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 kizimizi napisał(a):no kasa potrzebna jest i to bardzo. Z mojego bazarku bedzie ponad 50zł i zamierzam zaraz zrobic ten z przedmiotami od KAsi ale musze sie najpierw z poprzednich porozliczac bo zgłupieję na maksa. Kurczę muszę sobie jeszcze w 2 bankach konta pozakładać; jedno na zbiórki a jedno na bazarki ;) To fakt Kizi, Ty produkujesz te bazarki jeden za drugim, aż Ci współczuję tych rozliczeń... Quote
kizimizi Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='marta0731']To fakt Kizi, Ty produkujesz te bazarki jeden za drugim, aż Ci współczuję tych rozliczeń... hehe mówisz i masz ;) Piękna biżuteria od kasifiony. Kasia to handmade, prawda? Zasugerowałam ceny ale powiedzcie jak uważacie inaczej to zmienię. http://www.dogomania.pl/threads/185382-Kolczyki-hand-made-SIE-ROBI-%28do-konca-maja%29?p=14656993#post14656993 Quote
kasiafiona Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Biżuteria jest ręcznie robiona.Początki mojej wesołej twórczości :) Ceny mogą być - zostawiałam tu dowolność. Najważniejsze aby jakąś kasę zebrać. Quote
Asia & Ginger Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 To i ja przypomnę o Brunerku! :multi: Jak się psiak spisuje? Grzeczny jest? Quote
kora78 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 no i chyba można wreszcie to spotkanie z treserem zaliczyć Quote
kasiafiona Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Psiak spisuje się dobrze. Sytuacje warczenia zdarzają się sporadycznie, gryzienia brak. Jeśli chodzi o konsultacje dla Spaniela to niestety od 2 tygodni staramy się z Ulą umówić na wizytę niestety nie mamy odpowiedzi. Więc dalej radzę sobie sama tak jak radziłam sobie z moją Torą. Jeśli chodzi o moją koleżankę to niestety sytuacja rodzinna jej się zmieniła i nie może adoptować Brunera. Tak więc trzeba szukać mu domu. Z nowin powiem, że Bruner zaczął kwiatki przesadzać i zniszczył mi ich kilka:angryy: wykopuje je z doniczek, lgnie aby być przy oknie. Nie muszę chyba mówić jak w tych sytuacjach wygląda mieszkanie. Nie mówiąc o tym, że zniszczył bonsai mojego męża kupionego za 147 zł - to wybryk dzisiejszego dnia i mąż jeszcze o tym nie wie. Więc może macie pomysł jak zrekompensować te koszta. Zwłaszcza, że dalej brakuje pieniędzy i utrzymanie Brunera zaczyna bardzo dużo mnie kosztować. Quote
marta0731 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Obiecałam poswięcić na to trochę czasu... Biorę się za rozsyłanie chłopaka Quote
kizimizi Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 kasiafiona napisał(a): Nie mówiąc o tym, że zniszczył bonsai mojego męża kupionego za 147 zł - to wybryk dzisiejszego dnia i mąż jeszcze o tym nie wie. Więc może macie pomysł jak zrekompensować te koszta. Zwłaszcza, że dalej brakuje pieniędzy i utrzymanie Brunera zaczyna bardzo dużo mnie kosztować. No to ładnie. JA przyznam szczerze ze nie mam już pomysłow. Bruner miał jechać na zupełnie inny dt, doszły koszty kastracji, leczenia, kołnierza - miało być inaczej. Teraz jest bazarek z twoimi rzeczami, jeszcze rozliczam swój, z którego bedzie ok.50zł na pokrycie leczenie psa. A nowe pieniadze? Nie wiem skąd. Bruner kosztuje nas wszytskich za dużo bo jest nas tu za mało, a w dodatku cały czas jest na tymczasie. Chyba rozsądnym będzie szukac mu ds bo tak niegdy z tego nei wybrniemy.Asiu czy mogłąbyś wznowić mu allegro z zdjeciami i opisem psa z nowego domu? Musimy wierzyć, ze znajdzie sie dla neigo dom, odpowiedni dom bo sama nie wiem ..... Quote
marta0731 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 kasiafiona napisał(a): Zwłaszcza, że dalej brakuje pieniędzy i utrzymanie Brunera zaczyna bardzo dużo mnie kosztować. Proponuję uaktualnić 1 post z wydatkami. Nie tylko kołnierze, weterynarz, ale też wydatki na jedzenie. Kasiafiona określ to, bo Ty wydajesz pieniadze. Porozsyłałam trochę (oby ktos się odezwał) i mam zamiar to robić notorycznie do skutku. Niech bedzie widać ile rzeczywiście jesteśmy "w plecy" i jak ktoś (oby) z ciekawości tu zajrzy - niech bedzie czarno na białym ile brakuje Quote
Recommended Posts