ariss Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 A ja myśle,że wszystko trzeba dobrać do psa;) u nas po Eukanubie,Purinie,Royalu były brzydkie kupy i śmierdzące bąki teraz pies je Hillsa i nie znamy takich problemów:p Quote
Elitesse Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ariss napisał(a):A ja myśle,że wszystko trzeba dobrać do psa;) swiete slowa !! wiec pisanie ze jakas karma jest zla jest odrobine smieszne :roll: Quote
karol Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 O dobre pytanie. Też chciał bym wiedzieć. Quote
Agnieszka K. Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 LeCoyotte napisał(a):taaaaa:roll: Może Twoje psy lubią wcinać zboże z domieszką wątpliwej jakości produktów ubocznych z kurczaka :evil_lol: Z jakimi karmami masz porównanie? A możesz napisac jak karma Ty karmisz???? Oprócz Bozity ;) oczywiście :cool3::cool3: Quote
Justynak Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 olinafm napisał(a): A ja teraz uknęłam z 10 kg karmy która tylko mi miejsce zajmuje :shake: To może ją zawieś do schroniska? Tamtejsze psy na pewno nie będą wybrzydzały... :roll: Quote
Recommended Posts