tanitka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 a co to jest portugalczyk/hiszpan??? oświećcie mnie drogie koleżanki? już dorosły w niego pies sie zrobił. piękny jest :) Quote
al'akir Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='tanitka']a co to jest portugalczyk/hiszpan??? oświećcie mnie drogie koleżanki? już dorosły w niego pies sie zrobił. piękny jest :)[/QUOTE] Rasa ;) portugalski pies dowodny / hiszpański pies dowodny. Czasem zamiast "dowodny" piszę się "wodny". Quote
tanitka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 to musze pooglądac w necie, bo nigdy nie słyszałam nawet o takich rasach, co za wstyd ! Quote
Energy Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Shaggy jak pieknie wyrosłeś:loveu: Cudne zdjęcia i psiaki:loveu: Quote
al'akir Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='tanitka']to musze pooglądac w necie, bo nigdy nie słyszałam nawet o takich rasach, co za wstyd ![/QUOTE] koniecznie wygoogluj bo to ciekawe rasy są :) Quote
cavallo Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Shaggy to cudowny pies :) Rozrabiaka i łobuz, ale też straszny przymilak i przylepa. Śpi oczywiście ze mną w łóżku i zanim wstanę, muszę go prządnie wygłaskać ;) No i nieprawdopodobnie szybko się uczy :) Niestety w tym roku nie załapaliśmy się na agility, ale może od wiosny coś się uda :) Quote
Recommended Posts