Energy Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='GPooLCLD']:laola: :laola: Super :multi::multi::multi: Energy dzięki za sms'a:evil_lol: [SIZE="1"]ależ bardzo proszę:evil_lol: No przecież musiałam Ci takie info sprzedać:multi: Quote
al'akir Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='Energy']ależ bardzo proszę:evil_lol: No przecież musiałam Ci takie info sprzedać:multi: no mam nadzieję:mad::eviltong: cavallo, w transporcie pomożemy , zapomniałam napisać. Quote
tanitka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 jak mam pomóc? zadzwonić do schronu i zarezerwować póki co? Quote
cavallo Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 W jaki sposób można wyciągnąć go ze schronu? Czy mogę liczyć na pomoc wolontariuszy? Kogo mogłabym prosić? Nie bardzo mam w tej chwili możliwości pojawienia się tam osobiście, ale jestem gotowa wziąć tego szczeniaka od zaraz. Quote
cavallo Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Nie, ja niestety nie wiem z kim mam się umówić.... Quote
ciapuś Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 przepraszam za offa ale sprawa bardzo pilna Bardzo proszę o pomoc SUNIA WALCZY O ŻYCIE pomóż nam ją uratować http://www.dogomania.pl/threads/182601-PRZEA-YJE-CZY-NIE-to-zaleA-y-teA-od-nas-Drastyczne-zdjecia Quote
Mameczka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 tanitka napisał(a):jak mam pomóc? zadzwonić do schronu i zarezerwować póki co? Ja mysle ,ze trzeba zarezerwowac . Ale sie szczescie do piesia usmiechnelo:multi::multi::multi: Quote
Energy Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 cavallo napisał(a):W jaki sposób można wyciągnąć go ze schronu? Czy mogę liczyć na pomoc wolontariuszy? Kogo mogłabym prosić? Nie bardzo mam w tej chwili możliwości pojawienia się tam osobiście, ale jestem gotowa wziąć tego szczeniaka od zaraz. Szukamy wolontariuszy z Celestynowa, albo kogoś kto może pomóc w wyciągnięciu szczeniorka, maluch ma szanse na DS!!! Tanitka chodzi o wyciągnięcie go ze schronu. Quote
cavallo Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Bardzo proszę o pomoc w wyciągnięciu pieska ze schronu!! Transport jakoś się z pewnością zorganizuje, mam nadzieję, ale teraz najważniejsze, żeby go zabrać ze schroniska. Podaję swój nr tel. 663 772 186 Agata Quote
tanitka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 piesek jest zarezerwowany dla mnie, mogę go odebrac. Szukamy na JUŻ transportu Warszawa- Kraków!:lol: Quote
mercy Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 BUDRYSEK jutro wraca z wrocka do żywca moze ktos jedzie z w-wy? a z zywca do k-kowa juz tylko 100 km :) Quote
Energy Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Tanitko ale możesz go wyciągnąć, jak będzie transport? Mały ale zmiany ci się szykują:lol: Edit: już wiem, że możesz:multi: Tu jest oferowany transport z Warszawy za zwrot kosztów:p http://www.dogomania.pl/threads/176436-OferujAE-transport-za-zwrot-kosztA-w-Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa Quote
cavallo Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Bardzo dziękuję za tak szybką i sprawną akcję :) Teraz tylko dograć transport i mały jest w domku ;) Quote
Energy Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 cavallo napisał(a):Bardzo dziękuję za tak szybką i sprawną akcję :) Teraz tylko dograć transport i mały jest w domku ;) No to czekamy na odpowiedź na wątku transportowym:lol: Maluchu już niedługo:loveu: Quote
Energy Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Sylwia K napisał(a):ale super wszystko się układa:loveu: Ale niestety ten transport jest zbyt drogi, musimy szukać innego. SZUKAMY TRANSPORTU WARSZAWA-KRAKÓW Quote
tanitka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 na Święta Figu będzie jechać do Katowic, jeśli nic innego nie znajdziemy napiszę do Niej. Quote
Equus Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Super wieści o pudelku! Byleby się udało znaleźć szybko teraz transport. Ale niestety ten transport jest zbyt drogi, musimy szukać innego. Nie rozumiem po co ludzie piszą w takim razie "za zwrot kosztów paliwa":shake: Spróbujcie się skontaktować z pati-c - ja z nią załatwiałam transport Fibi i cena była bardzo korzystna wtedy. Quote
cavallo Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 tanitka napisał(a):na Święta Figu będzie jechać do Katowic, jeśli nic innego nie znajdziemy napiszę do Niej. Katowice to już byłoby super! Quote
Mameczka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ale fajnie :) Tylko transport i maly bedzie mial domek. Quote
Energy Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Mameczka napisał(a):ale fajnie :) Tylko transport i maly bedzie mial domek. GPooLCLD jak tylko będzie mogła wejść na dogo zmieni temat wątku i wpisze, że potrzebny transpotr. Quote
cavallo Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Bardzo dziękuję :) Transport, może i jest po kosztach, ale to dosyć sporo (zresztą najbliższy termin Poniedziałek Wielkanocny, wolałabym wcześniej), dlatego dobrze byłoby wziąć małego z jakimś innym psem, zawsze to koszty się rozłożą i będzie lżej ;) Dlatego szukam, może ktoś będzie jechał. Pati jechała z Wawy do Krk w piątek... i sama powiedziała, że z jednym maluchem rzeczywiście średnio się opłaca, ale jest gotowa pojechać oczywiście. Zobaczymy, szukam tu i tam, wśród znajomych i ogłaszam zapotrzebowanie, mam nadzieję, że coś się znajdzie. Quote
Energy Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 A maluch będzie czekał na transport u Tanitki, zabiera go ze schronu? Mam nadzieję, że szybko będzie transport:p Quote
cavallo Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Tanitka obiecała zabrać go ze schronu, może już dzisiaj Jej się uda i powiedziała, że może go mieć u siebie parę dni do czasu znalezienia transportu, ale niezbyt długo. Ja też mam nadzieję, że coś się szybko znajdzie, bo doczekać się już nie mogę :) Quote
Recommended Posts