Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale jutro postarasz się go wyciągnąć ;) Dzięki :)
Prawie na 100% mam załatwiony transport na środę rano!!! Baaardzo się cieszę!! Już coraz bliżej...

Posted

cavallo napisał(a):
Ale jutro postarasz się go wyciągnąć ;) Dzięki :)
Prawie na 100% mam załatwiony transport na środę rano!!! Baaardzo się cieszę!! Już coraz bliżej...

Trzymam bardzo mocno kciuki:lol:

Posted

ale fajnie ja tez juz sie ciesze na sama mysl.
trzeba szykowac aparat bo bedziemy czekac na relacje z pierwszego dnia w domku ;)
Powodzenia.Trzymam kciuki za szybki transport

Posted

Energy napisał(a):
Mały mam nadzieję,że się uda i już dziś będziesz bezpieczny u Tanitki:lol:

ja też :)

i środy się już nie mogę doczekać :kciuki:

Posted

Tanitko:loveu:wspaniałe wieści, ale się cieszę:multi:

Taki śmieszny cudaczek z niego, na 2 zdjęciu to taki fruwający troszkę:evil_lol:I wie do czego służy łóżko:lol:
Wielkie dzięki:loveu:mam nadzieję, że transport środowy wypali...

Posted

dzwoniłam już do pana, który zechciał zabrać ze sobą pieska w środę. Jesteśmy umówieni na 9.00 rano.
Chcę pochwalić małego, ze pięknei już aportuje piłeczkę i szaleje za nią, wogóle jest fajny ;)

Posted

noc nam minęła spokojnie, piesek spał sobie przy łóżku na podłodze. RAno wyszliśmy na spacerek gdzie była kupa i siku (robi jeszcze jak dziewczynka). Teraz leży na kanapie i pogryza zabaweczki. Do psów jest absolutnie przyjazny, nie zaborczy, nie zazdrosny, bezstresowy.

Zauważyłam, ze czasem drapie uszy i czasem kaszlnął, ale było to incydentalnie, wieć może to chwilowe.

Cavallo bedziesz go musiala jeszcze raz uprac, bo nie caly zapaszek jednak udalo sie zmyc za pierwszym razem ;)

Posted

Normalnie cud nie pies:lol:
Tanitko może zajrzyj w uszka, czy są czerwone, albo jest jakaś wydzielina?Chociaż pewnie Cavallo i tak zaraz zrobi przegląd u weta:p

Posted

Ale fajowo :))
Moj Lol tez drapal sie troche po uszach ale mial tak potwornie zarosniete, ze babka , u ktorej go strzyglam zrobila tylko wielkie oczy jak to zobaczyla ;)

Posted

Już można zmienić tytuł :)
Piesek dotarł do mnie ok 18
Jest cudowny, kochany. Rzeczywiście uwielbia aportować, piszczał pod drzwiami jak chciał siku... Zobaczymy jutro.
Parę zdjęć

Posted

Super wieści:lol:strasznie się cieszę, że szczęśliwie dotarł:multi::multi::multi:
Maluszku szczęścia w nowym domku:loveu::loveu::loveu:
Cavallo bardzo się cieszę i mam nadzieję, że wspólnie z maluchem dacie sobie wiele, wiele radości i miłości:loveu:

Wstawię malucha na pudlowe metamorfozy
http://www.dogomania.pl/threads/182173-Metamorfozy-pudelkA-w-i-pudelkowatych

Mam nadzieję, że będziemy mieć dużo zdjęć z domku:lol:

Tanitko:loveu:Cavallo:loveu:bardzo Wam dziękuję!!!

Posted

:multi::multi::multi:
No to czekamy na dalsze relacje z DOMU pieska :lol::loveu::loveu::loveu:
No i zapraszamy rowniez na watek pudlowy.Tam jest sporo o pielegnacji i innych duperelkach ;)

Posted

Strasznie się cieszę , że maluch już w domu:multi:(tym bardziej , że to dogomaniacki domek:multi:)

a jak pudliszonek będzie miał na imię?:loveu::loveu::loveu:

:laola::laola:

Cudny jest tak w ogóle , cavallo wszystkiego NAJ NAJ Wam życzę :multi::loveu:

Może frisbee polubi , jak z niego taki aportowiec .

zmieniam tytuł :multi:

Posted

Noc ładnie przespana, oczywiście w łóżku ;)
Rano ślicznie siku w ogrodzie. Niestety chwilowo ma rozwolnienie i czasami nie zdąży do ogrodu, troszkę tylko je, ale dużo pije, jest wesoły i bardzo kochany. Oczywiście na kolankach najlepiej, uwielbia przytulanki i pieszczoty :)
Dzisiaj po pracy jedziemy do weta na przegląd, ma tylko jedno szczepienie, nie był odrobaczony i ma brzydkie uszy.
Rano pobawiliśmy się w ogrodzie patyczkiem, rzeczywiście pięknie aportuje. Jest ogromnie towarzyski, ciekawski i odważny. Jak suszyłam włosy suszarką, wcale się nie przestraszył, tylko przyszedł sprawdzić. Bardzo go interesuje mój koteczek, obszczekuje go i chciałby pogonić. Kotek nie jest zbyt szczęśliwy, ale wiem, że będzie dobrze, z moją sunią też chwilowo się nie zaprzyjaźnili.
Mały ma na imię Shaggy ;)
GPooLCLD zgłoszę się do Ciebie po poradę w strzyżeniu i pilęgnacji pudliszonka.
Jeszcze raz bardzo dziękuję za miłe słowa. Będę dbała o tego malucha najlepiej jak tylko potrafię :)