Energy Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Jak już będzie u Tanitki, to będzie bezpieczny:lol:Tak myślę, że nie możesz się doczekać, sama nie mogę, to co dopiero Ty:p Quote
tanitka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 dziewczyny, dziś nie dalam rady podjechać po małego niestety Quote
cavallo Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ale jutro postarasz się go wyciągnąć ;) Dzięki :) Prawie na 100% mam załatwiony transport na środę rano!!! Baaardzo się cieszę!! Już coraz bliżej... Quote
Energy Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 cavallo napisał(a):Ale jutro postarasz się go wyciągnąć ;) Dzięki :) Prawie na 100% mam załatwiony transport na środę rano!!! Baaardzo się cieszę!! Już coraz bliżej... Trzymam bardzo mocno kciuki:lol: Quote
tanitka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 jutro pojadę po niego :) i wtedy zmienimy tytuł, żeby nie zapeszyć. Quote
al'akir Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 tanitka napisał(a):jutro pojadę po niego :) i wtedy zmienimy tytuł, żeby nie zapeszyć. ale mnie chodzi o to , czy transport dalej poszukiwany :) Quote
Mameczka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ale fajnie ja tez juz sie ciesze na sama mysl. trzeba szykowac aparat bo bedziemy czekac na relacje z pierwszego dnia w domku ;) Powodzenia.Trzymam kciuki za szybki transport Quote
Energy Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 GPooLCLD napisał(a):mam zmienić tytuł ? Może lepiej zmień:p Edit: to teraz już nie wiem... Quote
al'akir Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Energy napisał(a):Może lepiej zmień:p Edit: to teraz już nie wiem... zmienię , może coś się trafi przed środą :) Quote
Energy Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Mały mam nadzieję,że się uda i już dziś będziesz bezpieczny u Tanitki:lol: Quote
al'akir Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Energy napisał(a):Mały mam nadzieję,że się uda i już dziś będziesz bezpieczny u Tanitki:lol: ja też :) i środy się już nie mogę doczekać :kciuki: Quote
tanitka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 jest już u mnie. Jest uroczy, skoczny, temperamentny i pojętny. po kąpieli Quote
Energy Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Tanitko:loveu:wspaniałe wieści, ale się cieszę:multi: Taki śmieszny cudaczek z niego, na 2 zdjęciu to taki fruwający troszkę:evil_lol:I wie do czego służy łóżko:lol: Wielkie dzięki:loveu:mam nadzieję, że transport środowy wypali... Quote
tanitka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 dzwoniłam już do pana, który zechciał zabrać ze sobą pieska w środę. Jesteśmy umówieni na 9.00 rano. Chcę pochwalić małego, ze pięknei już aportuje piłeczkę i szaleje za nią, wogóle jest fajny ;) Quote
cavallo Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Tanitko, baaaardzo, bardzo Ci dziękuję :) Wszystkim bardzo dziękuję za zaangażowanie, miłe słowa i kciuki ;) Oby do środy!! Quote
tanitka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 noc nam minęła spokojnie, piesek spał sobie przy łóżku na podłodze. RAno wyszliśmy na spacerek gdzie była kupa i siku (robi jeszcze jak dziewczynka). Teraz leży na kanapie i pogryza zabaweczki. Do psów jest absolutnie przyjazny, nie zaborczy, nie zazdrosny, bezstresowy. Zauważyłam, ze czasem drapie uszy i czasem kaszlnął, ale było to incydentalnie, wieć może to chwilowe. Cavallo bedziesz go musiala jeszcze raz uprac, bo nie caly zapaszek jednak udalo sie zmyc za pierwszym razem ;) Quote
Energy Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Normalnie cud nie pies:lol: Tanitko może zajrzyj w uszka, czy są czerwone, albo jest jakaś wydzielina?Chociaż pewnie Cavallo i tak zaraz zrobi przegląd u weta:p Quote
Mameczka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ale fajowo :)) Moj Lol tez drapal sie troche po uszach ale mial tak potwornie zarosniete, ze babka , u ktorej go strzyglam zrobila tylko wielkie oczy jak to zobaczyla ;) Quote
cavallo Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Już można zmienić tytuł :) Piesek dotarł do mnie ok 18 Jest cudowny, kochany. Rzeczywiście uwielbia aportować, piszczał pod drzwiami jak chciał siku... Zobaczymy jutro. Parę zdjęć Quote
Energy Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Super wieści:lol:strasznie się cieszę, że szczęśliwie dotarł:multi::multi::multi: Maluszku szczęścia w nowym domku:loveu::loveu::loveu: Cavallo bardzo się cieszę i mam nadzieję, że wspólnie z maluchem dacie sobie wiele, wiele radości i miłości:loveu: Wstawię malucha na pudlowe metamorfozy http://www.dogomania.pl/threads/182173-Metamorfozy-pudelkA-w-i-pudelkowatych Mam nadzieję, że będziemy mieć dużo zdjęć z domku:lol: Tanitko:loveu:Cavallo:loveu:bardzo Wam dziękuję!!! Quote
Mameczka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 :multi::multi::multi: No to czekamy na dalsze relacje z DOMU pieska :lol::loveu::loveu::loveu: No i zapraszamy rowniez na watek pudlowy.Tam jest sporo o pielegnacji i innych duperelkach ;) Quote
al'akir Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Strasznie się cieszę , że maluch już w domu:multi:(tym bardziej , że to dogomaniacki domek:multi:) a jak pudliszonek będzie miał na imię?:loveu::loveu::loveu: :laola::laola: Cudny jest tak w ogóle , cavallo wszystkiego NAJ NAJ Wam życzę :multi::loveu: Może frisbee polubi , jak z niego taki aportowiec . zmieniam tytuł :multi: Quote
cavallo Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Noc ładnie przespana, oczywiście w łóżku ;) Rano ślicznie siku w ogrodzie. Niestety chwilowo ma rozwolnienie i czasami nie zdąży do ogrodu, troszkę tylko je, ale dużo pije, jest wesoły i bardzo kochany. Oczywiście na kolankach najlepiej, uwielbia przytulanki i pieszczoty :) Dzisiaj po pracy jedziemy do weta na przegląd, ma tylko jedno szczepienie, nie był odrobaczony i ma brzydkie uszy. Rano pobawiliśmy się w ogrodzie patyczkiem, rzeczywiście pięknie aportuje. Jest ogromnie towarzyski, ciekawski i odważny. Jak suszyłam włosy suszarką, wcale się nie przestraszył, tylko przyszedł sprawdzić. Bardzo go interesuje mój koteczek, obszczekuje go i chciałby pogonić. Kotek nie jest zbyt szczęśliwy, ale wiem, że będzie dobrze, z moją sunią też chwilowo się nie zaprzyjaźnili. Mały ma na imię Shaggy ;) GPooLCLD zgłoszę się do Ciebie po poradę w strzyżeniu i pilęgnacji pudliszonka. Jeszcze raz bardzo dziękuję za miłe słowa. Będę dbała o tego malucha najlepiej jak tylko potrafię :) Quote
Recommended Posts