3 x Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='Klaudus__']Ale opierniczu nie uniną :P Szwy, kołtuny,pazurki :mad: hehe zalezy pewnei kiedy im zagineła Quote
Gremlin Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Raczej niedawno, pies, który chociaż trochę chodzi, sam szlifuje sobie pazurki. Zobacz na naszgo Michała, nie ma za dużo spacerów, a pazurków nie trzeba mu przycinać. Quote
Klaudus__ Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Dokładnie będę wiedziała później,ale z rozmowy wynikało,że dwa dni temu. Poza tym ma ładną sierść i wcale wychudzona nie jest :PP Quote
ElzaMilicz Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Tutaj jest ten drugi czyli Borys: http://www.szwajcary.com/viewtopic.php?f=35&t=5397&st=0&sk=t&sd=a Quote
ElzaMilicz Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 3 x napisał(a):ja do niedawna myslalam,ze bernenczyki to mało znana rasa... ech :( ?? Co dnia mamy ok. 100 aukcji allegro z bernami. Większość bez rodowodu. Quote
Klaudus__ Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 No i Bora pojechała do domku :) Zwiała z domu 3 dni temu, szukali wszędzie,ale ślad po Niej zaginął. Objeździli schroniska. Myśleli,że nie żyje... A tu taka niespodzianka :)) Quote
Soema Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 No to super :) mam nadzieję, że teraz będzie miała adresatkę itd :) duża radość była?:) a ten samiec, wiesz coś? Quote
Klaudus__ Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Była radość :) Wcześniej wyszykowałam dziewczynkę. Obcięłam wrastające pazurki, uszka wyczyściłam, oczka zakropiłam. Sterylkę miała ponad rok temu... Quote
Klaudus__ Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Elza dziękuję za pomoc :Rose: bez Twojej pomocy nic bym nie zdziałała... Quote
ElzaMilicz Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Te szwy- bez komentarza. Klaudus_ wczoraj usłyszałam wiele ciepłych słów pod Twoim adresem. W przyszłości masz u mnie pełne poparcie. ;-) Quote
Klaudus__ Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 :o o mnie? To chyba pomyłka ;) O szwach pewnie słyszałaś historię - sterylka była ponad rok temu, a lekarz powiedział,że szwów wyciągać nie trzeba... Po rozmowie z Panią Basią wspólnie ustaliłyśmy,że jest ogromne prawdopodobieństwo,że błąka się jeszcze jeden berneńczyk. Był widziany w mojej okolicy, podobno od około tygodnia. Będę się rozglądać. I tak szukam dziennie kilka godzin Burka - mogę i zaglądać za tym biedakiem... :) Quote
Recommended Posts