paros Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 holly101 napisał(a):Do góry Biguś... Trzymaj się!! I gdzie są obiecane ładne zdjęcia Bigusia?? Quote
mru Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 paros, poszły foty :) te profesjonalne i te mniej - wszystkie nowe :) na dogo wrzuce jutro, bo teraz lecę spać powiem Wam tylko, że Big jest super jak mnie dziś zobaczył to wstał od razu i chciał ze mną iść, mimo że przecież chodzi słabo! wyszedł na słońce i strasznie się do nas wszystkich cieszył chciał, żeby go głaskać i głaskać :) inny pies! kilka tygodni temu bał się do nas podejść! kochany jest, ale zęby ma w okropnym stanie :( wet go czeka.... zanim Big się posypie trzeba go ratować :( z takich zębów może się stan zapalny zrobić!!! Quote
mru Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 dobra, niech stracę poświęcę kawałek swojej nocy i pokażę Wam Biga :):):) będzie dużo, bo fajny ;) szybko się dziś zmęczył Big potrzebuje domu, w którym będzie mógł leniuchować cały dzień na słońcu :) i gdzie będą go głaskać dużo! Quote
Kociabanda2 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 przepiękny jest Big!!! Teraz żałuję, że swego czasu z TZem zdecydowaliśmy się kupić mieszkanie, a nie jakąś działkę pod mały domek... W ogródku pomieścilibyśmy więcej psiaków niż na dwóch pokojach :D a Big na tych zdjęciach wygląda na tak kochanego słodziaka...:loveu: Quote
Olena84 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ale cudny, widac ze zaczyna byc szczesliwy! Quote
mru Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 ale nie ma z czego sie cieszyc :( ja sie zastanawiam jak on w ogole daje sobie rade taki duzy ciezki i obolały... :( Quote
Kociabanda2 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 no powodów do radości to on na pewno wielu nie ma :( Quote
feliksik Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 wysłałam już historię BIGA na Onet,niedługo pewnie się ukaże, wtedy podam linka Quote
koosiek Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 I nadal nic się u Biga nie rusza? Chyba jednak czeka go tylko hotel :( Dobił mnie wczorajszy dzień i widok Lampo z Szydłowca - bez szans na dom... A teraz jeszcze Big, taki piękny pies i nawet jego nikt nie chce? :( A jemu potrzeba tylko budy i kawałka ogródka... Quote
mru Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 jeszcze akcja plakatowa będzie nie wiem jak Wy ale ja dziś zrobię nowy plakat wydrukuję i poroznoszę trochę mialam jedno zapytanie o Biga... ale jest jedno ale i stwierdziłyśmy, że na razie czekamy co jeszcze wypłynie :) Quote
zuziaM Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Dziewczyny, napiszczie, czy Big jednak przyjedzie do mnie , jesli wczesniej nic sie dla niego nie znajdzie ? Jakos nie moge nic na ten temat znalezc. Czy wymierzyl ktos budke Biga , w ktorej obecnie mieszka ? Chcialabym sie upewnic, czy ta u mnie jest odpowiednia. A moze dokladne wymiary Biga ....... Quote
mru Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 on nie mieszka w budzie, mieszka wewnątrz zuzia, moim zdaniem on się nie nadaje na takie podróże :( poza tym jak trafi do Ciebie to juz tam zostanie na to nie ma środków a jeszcze trzeba go będzie leczyć, diagnozować... eeeh Quote
zuziaM Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 OK. No wlasnie to chcialam wiedziec. To rzeczywiscie nie ma go po co zabierac do budy. Quote
papryka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Witaj Big:)))))) fotki super:)))))) i ten pychol rozesmiany:) Quote
malibo57 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jaki jest stosunek Biga do innych psów? mam na myśli małego samca, którego charakteru nie znam. I co jest z ta łapą? Wiadomo cokolwiek? Quote
Natala92 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 jaki radosny jak sie go głaszcze... nadal nie ma chętnych?? Quote
laikinia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 to Big szuka budy z ogrodkiem, czy domu w srodku...? Quote
mru Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 domu, do którego gdyby chciał mógłby wejść, czyli miałby 2-3 schodki i już - na więcej go pewnie nie stać (w lecznicy są 3 schodki i daje radę) malibo - do psów on ok, do samców tak neutralnie a do suk macha ogonem o łapie nic nie wiem i nie bede wiedzieć dopóki jest gdzie jest :( to nie wypadek, to ze starości - czy stawy, kręgosłup, cholera wie co... jesli chodzi o budę to spokojnie mógłby mieszkać w ogrodzie z budą tylko żeby miał ludzi wokół, bo to jedyna radość jaka go czeka Quote
paros Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Big na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=980354106 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Czy coś poprawić? Quote
Recommended Posts