holly101 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Kurcze, aż mi się lampka zapaliła jak zobaczyłam post w tym temacie - też jestem bardzo ciekawa! Quote
malibo57 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Mru od dawna nie pisze na "swoich" wątkach, ale ciągle mam nadzieję, że czegoś się dowiem. Może Jaanka coś wie? Quote
jaanka Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Biga widziałam zimą ale już po mrozach . Jakoś na początku marca . Widziałam przez sztachety i słyszałam jego tubalny głos . Poruszał się tak jak zwykle , wydaje mi sie że nie gorzej . Bardzo martwilam się jak przetrwa to zimno . Teraz jest coraz cieplej i więcej będziemy w ogródkach to może go spotkam . Quote
wapiszon Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 jaanka napisał(a):Biga widziałam zimą ale już po mrozach . Jakoś na początku marca . Widziałam przez sztachety i słyszałam jego tubalny głos . Poruszał się tak jak zwykle , wydaje mi sie że nie gorzej . Bardzo martwilam się jak przetrwa to zimno . Teraz jest coraz cieplej i więcej będziemy w ogródkach to może go spotkam . To ucałuj od nas Bigusia :) Quote
jaanka Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Dzisiaj mój mąż spotkał panią Grażynę . Była z psami na spacerze . Ponieważ jechał samochodem zatrzymał się tylko na chwilę . Big czuje się raz lepiej raz gorzej , w każdym razie jakoś jeszcze chodzi . Szczegółów nie znam bo same wiecie że faceci do nich nie przsywiązują wielkiej wagi . W każdym razie żyje i chodzi . Chudy nie jest . To na razie tyle co mogę Wam przekazać . Pewnie jak sama ich spotkam to dowiem się więcej . Quote
jaanka Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Big jest w psim niebie . Jest znowu młody i nic Go nie boli . Dołączyła do niego jego przyjaciółka Norka . Odeszli w krótkim odstępie czasu . Są znowu razem . Smutno mi bardzo :( Quote
malibo57 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Bardzo mi przykro, bardzo. Dziękuję Jaanko za wiadomość. Niech śpia spokojnie. Quote
Equus Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Smutna wiadomość... dobrze,że choć w ostatnim czasie miał swojego człowieka... Quote
Kociabanda2 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='jaanka']Big jest w psim niebie . Jest znowu młody i nic Go nie boli . Dołączyła do niego jego przyjaciółka Norka . Odeszli w krótkim odstępie czasu . Są znowu razem . Smutno mi bardzo :([/QUOTE] Pięknie napisane... Najważniejsze, że czuł się kochany zanim odszedł. Quote
Recommended Posts