Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biga widziałam zimą ale już po mrozach . Jakoś na początku marca . Widziałam przez sztachety i słyszałam jego tubalny głos . Poruszał się tak jak zwykle , wydaje mi sie że nie gorzej . Bardzo martwilam się jak przetrwa to zimno .
Teraz jest coraz cieplej i więcej będziemy w ogródkach to może go spotkam .

Posted

jaanka napisał(a):
Biga widziałam zimą ale już po mrozach . Jakoś na początku marca . Widziałam przez sztachety i słyszałam jego tubalny głos . Poruszał się tak jak zwykle , wydaje mi sie że nie gorzej . Bardzo martwilam się jak przetrwa to zimno .
Teraz jest coraz cieplej i więcej będziemy w ogródkach to może go spotkam .

To ucałuj od nas Bigusia :)

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj mój mąż spotkał panią Grażynę . Była z psami na spacerze . Ponieważ jechał samochodem zatrzymał się tylko na chwilę . Big czuje się raz lepiej raz gorzej , w każdym razie jakoś jeszcze chodzi . Szczegółów nie znam bo same wiecie że faceci do nich nie przsywiązują wielkiej wagi . W każdym razie żyje i chodzi . Chudy nie jest . To na razie tyle co mogę Wam przekazać . Pewnie jak sama ich spotkam to dowiem się więcej .

• 5 months later...
Posted

Big jest w psim niebie . Jest znowu młody i nic Go nie boli . Dołączyła do niego jego przyjaciółka Norka . Odeszli w krótkim odstępie czasu . Są znowu razem . Smutno mi bardzo :(

Posted

[quote name='jaanka']Big jest w psim niebie . Jest znowu młody i nic Go nie boli . Dołączyła do niego jego przyjaciółka Norka . Odeszli w krótkim odstępie czasu . Są znowu razem . Smutno mi bardzo :([/QUOTE]

Pięknie napisane... Najważniejsze, że czuł się kochany zanim odszedł.