Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedne psisko ... wyobrazam sobie jak sie czuje w malym boksie ......
Jak mowilam, moze przyjechac po swietach ..... ale mam nadzieje, ze da sobie rade z wchodzeniem do budy.
Bo jest wielkosci Chojraka, ktory ja do tej pory zajmowal ( to doberman ale na strasznie dlugich nogach - 73 cm w klebie ), ale Chojrak to chudzielec .... a Big ... gruby psiak.
Jutro bude wymierze dokladnie ... srodek i szerokosc wejscia. Nie sa male, ale to .... duzy piesio jednak ....
No i wazne, zeby znosil siedzenie w kojcu.... Chojrak mi zdemolowal kojec doszczetnie ... rozplatal stalowa siatke i wychodzil dolem albo wyskakiwal gora .... Teraz pogryzl bude ..... To biedny psiak .....

Posted

zuziaM napisał(a):
Biedne psisko ... wyobrazam sobie jak sie czuje w malym boksie ......
Jak mowilam, moze przyjechac po swietach ..... ale mam nadzieje, ze da sobie rade z wchodzeniem do budy.
Bo jest wielkosci Chojraka, ktory ja do tej pory zajmowal ( to doberman ale na strasznie dlugich nogach - 73 cm w klebie ), ale Chojrak to chudzielec .... a Big ... gruby psiak.
Jutro bude wymierze dokladnie ... srodek i szerokosc wejscia. Nie sa male, ale to .... duzy piesio jednak ....
No i wazne, zeby znosil siedzenie w kojcu.... Chojrak mi zdemolowal kojec doszczetnie ... rozplatal stalowa siatke i wychodzil dolem albo wyskakiwal gora .... Teraz pogryzl bude ..... To biedny psiak .....

super zuziu ze podtrzymujesz swoja decyzje w sprawie psiaka:)

Posted

Jej, Big, ale Ci się tu fanek zleciało (i fanów też!) :) Może jednak nie jesteś taki bez szans? Może jednak uda się Ci pomóc?

Dziękuję wszystkim za pojawienie się na wątku :multi:

[quote name='kasia310']bidulek:( zapisuję.... a jak można wrzucić coś do skarpety Biga?
[quote name='funia']Moge tylko jednorazowo wpłacić coś <jak będzie wiadomo komu podajcie mi konto na pw

Konto z pierwszej strony:

DnB NORD 54 1370 1109 0000 1706 4838 7310
FUNDACJA MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT VIVA!
ul. Kopernika 6 m. 8
00-367 Warszawa

z dopiskiem "Big"

Dziękuję w imieniu Biga :loveu: