Wunia Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 mru w sprawie hotelu uderzcie do mariamc i może kikou ... Quote
mtf zalesie Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 moj staruszek jezdzil na laser/20 zl jeden seans/ w piasecznie na szkolnej i jest duza poprawa w chodzeniu Quote
zuziaM Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Biedne psisko ... wyobrazam sobie jak sie czuje w malym boksie ...... Jak mowilam, moze przyjechac po swietach ..... ale mam nadzieje, ze da sobie rade z wchodzeniem do budy. Bo jest wielkosci Chojraka, ktory ja do tej pory zajmowal ( to doberman ale na strasznie dlugich nogach - 73 cm w klebie ), ale Chojrak to chudzielec .... a Big ... gruby psiak. Jutro bude wymierze dokladnie ... srodek i szerokosc wejscia. Nie sa male, ale to .... duzy piesio jednak .... No i wazne, zeby znosil siedzenie w kojcu.... Chojrak mi zdemolowal kojec doszczetnie ... rozplatal stalowa siatke i wychodzil dolem albo wyskakiwal gora .... Teraz pogryzl bude ..... To biedny psiak ..... Quote
papryka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Wunia napisał(a):mru w sprawie hotelu uderzcie do mariamc i może kikou ... z kikou rozmawialam - jest info o tym na watku:) Quote
papryka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 zuziaM napisał(a):Biedne psisko ... wyobrazam sobie jak sie czuje w malym boksie ...... Jak mowilam, moze przyjechac po swietach ..... ale mam nadzieje, ze da sobie rade z wchodzeniem do budy. Bo jest wielkosci Chojraka, ktory ja do tej pory zajmowal ( to doberman ale na strasznie dlugich nogach - 73 cm w klebie ), ale Chojrak to chudzielec .... a Big ... gruby psiak. Jutro bude wymierze dokladnie ... srodek i szerokosc wejscia. Nie sa male, ale to .... duzy piesio jednak .... No i wazne, zeby znosil siedzenie w kojcu.... Chojrak mi zdemolowal kojec doszczetnie ... rozplatal stalowa siatke i wychodzil dolem albo wyskakiwal gora .... Teraz pogryzl bude ..... To biedny psiak ..... super zuziu ze podtrzymujesz swoja decyzje w sprawie psiaka:) Quote
funia Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Moge tylko jednorazowo wpłacić coś <jak będzie wiadomo komu podajcie mi konto na pw Quote
Wunia Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 papryka napisał(a):z kikou rozmawialam - jest info o tym na watku:) ups ... coś mi uciekło ... ale myślę intensywnie ... Quote
Lu_Gosiak Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 mru napisał(a):takie samo allegro by sie przydało... nie mam kasy, mam konto na allegro zablokowane :( mru ja mu zasponsoruje...Lara robi fajne albo Asior Quote
mru Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):mru ja mu zasponsoruje...Lara robi fajne albo Asior byłoby świetnie!!! dzieki :D poprosić je? Quote
Lu_Gosiak Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 mru napisał(a):byłoby świetnie!!! dzieki :D poprosić je? no jasne...im szybciej tym lepiej ;);) a może osobno allegro cegiełkowe mu zrobic na hotelik?? Quote
Lu_Gosiak Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 zrobiłam mu cafeanimal http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Big,11873 i kup sprzedaj http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=4040330&cid=170 najlepiej te strony z ogłoszeniami co juz ma skopiowac do pierwszego postu, zeby sie nie dublowac Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 No malutki dobrze, ze masz takie super ciotki :):) Quote
koosiek Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jej, Big, ale Ci się tu fanek zleciało (i fanów też!) :) Może jednak nie jesteś taki bez szans? Może jednak uda się Ci pomóc? Dziękuję wszystkim za pojawienie się na wątku :multi: [quote name='kasia310']bidulek:( zapisuję.... a jak można wrzucić coś do skarpety Biga? [quote name='funia']Moge tylko jednorazowo wpłacić coś <jak będzie wiadomo komu podajcie mi konto na pw Konto z pierwszej strony: DnB NORD 54 1370 1109 0000 1706 4838 7310 FUNDACJA MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT VIVA! ul. Kopernika 6 m. 8 00-367 Warszawa z dopiskiem "Big" Dziękuję w imieniu Biga :loveu: Quote
mru Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 koosiek - dzięki Tobie tyle fanów ma Big :) jeszcze wczoraj nikt o nim nie wiedział! Quote
mru Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 listę ogłoszeń wrzuciłam w drugi post zaraz piszę do dziewczyn prośbą o allegro! Quote
koosiek Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Mru, a mogłabyś napisać też do Feliksik? Ona wstawia chyba czasem historie psów na onet, może i Biga by wrzuciła? Quote
APSA Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='mru'] On jest niemal jak nasz Amel ['] Tylko wzrok ma inny (jak mój Harald...) :( Quote
feliksik Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 jestem jużna wątku. dzięki za linka. jak tylko zdejmą mój poprzedni art. z Onetu prześlę tam Biga i dam wam znać, jak tylko się ukaże Quote
mru Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Feliksik dziękuję!!! apsa, faktycznie bardzo podobny :( AMel miał w końcu dom? Quote
Recommended Posts