jaanka Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 A konkretniej ? Od której strony , może miejscowość ? Quote
ludwa Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 jaanka napisał(a):A konkretniej ? Od której strony , może miejscowość ? Ja tylko dostałam pm z zapytaniem, więc rozsyłam na wątkach warszawskich i okolicznych. Nie wiem nic ponad to, co jest na tamtym wątku Quote
jaanka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Jeżeli ktoś jeszcze zagląda do Biga to uprzejmie donoszę że lepiej chodzi . Zakończył branie leku na stawy , nadal dostaje dwa suplementy które otrzymał od Malibo . Quote
malibo57 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Jaanko, to bardzo dobra wiadomość:) Kiedy zakończył branie leków na stawy? Quote
jaanka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Nie pamiętam dokladnie , te dni tak mi śmigają , wprawdzie zpisuję sobie kiedy co i komu trzeba zadać , ale tego nie wiem . Kilka dni temu chyba . Krótko o tym rozmawiałyśmy bo znowu powodziowe problemy wróciły . Big wstal i podszedł do mnie na powitanie , bardzo się ucieszyłam . Poprzednio jak miał wizytę lekarską to odbył ją głównie na leżąco . Quote
ona03 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Biguniu, ruszaj się staruszku, tak cieplutko się zrobiło :) Quote
malibo57 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Uważam, ze Big powinien dostać jeszcze L-glutaminę i Celadrin - i może zobaczymy go biegającego:) Quote
jaanka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Najświeższy serwis informacyjny :) Uwaga Uwaga Big po raz pierwszy wyraził glębsze emocje , z radości wyłożył się na plecki i fikał tymi chorymi nożynami jak mały szczeniak . I nie było to rozpaczliwe zrobienie żuczka tylko normalna psia szczęśliwość . Właśnie to mi niedawno opowiedziala p. Grażyna bardzo żałując że sama tego nie zobaczyła ale wie to z relacji swojej Mamy . I co Wy na to ? :) Quote
jaanka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ja też się cieszę . Po pierwsze oznacza to że ma większe możliwości ruchowe i mniej go boli . Po drugie może trochę sie odblokował psychicznie . Kiedyś już pisałam o tym jego własnym świecie . Do tej pory największą radość wyrażał kilkoma lekkimi machnięciami ogona i ewentualnie podejściem do człowieka . On nawet nie domaga się pieszczot , owszem chętnie przyjmuje dowody uwielbienia ale na tym koniec . To bardzo skrzywdzony pies . Quote
malibo57 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Jaanko, jak uważasz, czy pani G. może kupić Bigowi Celadrin? Opakowanie wystarcza na 2 miesiące. Quote
wapiszon Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 jaanka napisał(a):Najświeższy serwis informacyjny :) Uwaga Uwaga Big po raz pierwszy wyraził glębsze emocje , z radości wyłożył się na plecki i fikał tymi chorymi nożynami jak mały szczeniak . I nie było to rozpaczliwe zrobienie żuczka tylko normalna psia szczęśliwość . Właśnie to mi niedawno opowiedziala p. Grażyna bardzo żałując że sama tego nie zobaczyła ale wie to z relacji swojej Mamy . I co Wy na to ? :) Suuuuuuuuuuuuper wiadomość :) Quote
jaanka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Byłam dzisiaj na spacerze z naszym bohaterem wątku . Odprowadzaliśmy się kilka razy , ja ich a oni mnie :) . Big z własnej woli nam towarzyszył . Dawno nie widziałam go tak chętnie spacerującego , bardzo się cieszę . Oczywiście chodzi w specyficzny sposób ale miał zadowoloną minę i tylko raz się położył . Zagadałyśmy się i jak to facet znudził się pewnie babską paplaniną ;) . Quote
jaanka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Ale przybrał trochę na wadze i jego koleżanka także . Ten dzyndzel jakby przysuszył się odrobinę . Ogólnie wygląda na zadowolonego z życia . Quote
jaanka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Czy ktoś jeszcze zagląda do staruszka ? Jeżeli tak to donoszę że bardzo dobrze znosi upały i ma całkiem zadowolone oblicze . Może uda mi się jakieś zdjęcie pstryknąć . Quote
malibo57 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Oj tak! próbuj, Jaanko:) Mój senior, obstawiony całą apteką, też radzi sobie nieźle. Quote
jaanka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Cały czas martwi mnie ten cycuszek ale to już nie jest w moim zasięgu . Namawiam na to wszystko o czym rozmawiałyśmy na pw. i na lek polecany przez Ciebie . Moje też co chwilę coś dostają . A to kuleczki , zastrzyki , tabletki , suplementy , masaże i różne inne udręki . Mam szóstkę seniorów . Quote
Recommended Posts