Kirke69 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Witam! Odnalazłam wątek Sońki i przeczytałam calutki :lol: Suńka wiele przeszła i oby zaczeły się dla niej już te same dobre dni Domek zapowiada się super.... ale ok 22. napiszę więcej :lol: A jak coś to suczydło będzie pod moim czujnym okiem :eviltong: Trzymajcie kciuki... Quote
margaret Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 no toż ja trzymam cały dzień, nic robić nie mogę bo trzymam:)) czekam do wieczora na wieści Quote
Ati Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 kirke , trzymamy i dziekuje za chec pomocy i szybka reakcje zaraz po info-pozytywnym bedzie organizowany transport Sonia ma wile przychylnych sobie osob:) Quote
Ati Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 No to, po przegladzie:) Sonka jutro jedzie do nowego domku. Dziekuje Ani, Iwonie za pomoc w tej natychmiastowej akcji, 2 hotelom u Agnieszek za poprowadzenie suni i doprowadzenie jej do stanu jaki jest teraz, Agnieszce i jej siostrze za podwiezienie Soni jutro na slask, oraz wszystkim wspierajacym ja finansowo. Quote
margaret Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 superrr!!!!! bardzo się ciesze i dziękuję wszystkim - gratulacje dziewczyny! Sońka zaczyna nowe życie, pięknie:) proszę też o info w sprawie finansowej, jeśli potrzeba coś spłacić wyślę swoją deklarację lipcową na dniach, jeśli nie - przeznaczę na innego potrzebującego psiaka Quote
Ati Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 i oczywiscie ogloszeniowe uderzenie bahlsy zrobilo swoje-dzieki wiekie ! Quote
Kirke69 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 No to pannę witamy jutro w Tychach :lol: W nowym domku wszystko przygotowane... kocyczki, miseczki itp. A mam wrażenie że ponad to wszystko przede wszystkim otwarte serducha nowych właścicieli :loveu: i chyba to najważniejsze. Sonia trafia do ludzi którzy mieli już takiego psa ( był członkiem rodziny do końca swoich dni) a w psicy zakochani po uszy :lol: Quote
margaret Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 jak błogo to czytać Kirke:) Sonieczko - długiego szczęśliwego życia, bo sie należy Tobie za te wszystkie przykrości i cierpienia których doznałaś, teraz baw się i smakuj miłości Quote
erka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ogromnie się cieszę:multi::multi::multi:. Bardzo dziękujemy wszystkim za pomoc:buzi::Rose::modla: Dzięki Wam sunia będzie miała nareszcie kochający dom :loveu:. Quote
tanitka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 ojej , jak ja sie cieszę, na reszcie!! :) Quote
kanna Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 a ja zapraszam na wątek naszych następnych łyżwobidaków... bardzo , ale to bardzo potrzebujemy waszej pomocy:-( [url]http://www.dogomania.pl/threads/188338-WYZLY-Bielsko-Biala-3x-lt-przerzut-Olkusz-Malopolska-gt[/url] Quote
malawaszka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 CUDOWNIE!!!!!!!! :laola: duużo szczęścia Soniku!!!!! Quote
agata51 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Szczęśliwej podróży do nowego życia, suniu! Tak się cieszę! Quote
Ati Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 jasne , ze pojechala:) poniewaz Aga hotelowa mnie uprzedzila i zadwonila po poludniu , a ja mialam wieczorem to info takie , ze wychodza z nia co godzina, uczy sie chodzic na smyczy , bo jest plocha i na razie na tyle ja bede dzwonila jutro , jak drugi dzien Quote
Ati Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 tanitko zmienilabys tytul watku, z info , ze Sonia ma domek:) zaprosilam Pana Witolda na watek, mam nadzieje na kilka slow co jakis czas:) Quote
tanitka Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 ale kiedy nie mogę edytować pierwszego postu :( czy w nowym domu wszystko dobrze, oswoiła się już z nowym otoczeniem? Quote
Ati Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 byla nawet na wyborach;) Pan oswaja ja z otoczeniem , ludzmi w wiekszej ilosci , samochodami, przyzwyczaja do smyczy i chodzenia na niej zrob edycje, a pozniej zaawansowana edycje Quote
tanitka Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 zrob edycje, a pozniej zaawansowana edycje no właśnie nie daje się Quote
margaret Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Sonia, brawo za obywatelską postawę:) z wielką ciekawością czekam na pana Witolda i newsy od Sońki ps. to kolejny wątek na którym widzę, że są kłopoty z edycją postów Quote
Mocca Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Witamy wszystkich, ktorzy tak ofiarnie ratowali Sonie i szukali dla niej dobrego domu. Mamy nadzieje, ze Sonia wreszcie znalazla swoje miejsce. Trafilismy na nia przez zupelny przypadek - chyba dotarly do nas wszystkie Wasze modly o lepszy los dla niej Gdy tylko ja zobaczylismy na zdjeciu w internecie wiedzielismy, ze czeka wlasnie na nas. A potem, gdy pojechalismy do hotelu za Wieliczka sunia ujela nas w sekundzie. Jest z nami trzeci dzien i powoli oswaja sie z nowa rzeczywistoscia. Nadalismy jej nowe imie - Mocca. I bardzo przypomina nasza suczke Kluske - tez wyzla szorstkowlosego, ktora nie zyje juz od 16 lat... Mocca ma wilczy apetyt, duzo spi, na spacery wychodzi niechetnie i nie lubi chodzic na smyczy, wiec staramy sie jej nie stresowac i wyprowadzamy wolno. Na szczescie pod bokiem mamy lake i las. Chetnie wyleguje sie na tarasie. Jest pieszczocha i tuli sie do nas w kazdej chwili. Kochane stworzonko. Oby byla zdrowa i radosna. Mamy nadzieje, ze uda sie ja odstresowac i ze bedzie u nas szczesliwa. Chcielibysmy dorzucic zdjecia Mocci z pierwszego dnia, ale na razie nie potrafie opanowac sztuki dolaczania zdjec do postow (moze nie mam uprawnien i nie wiem, jak to zmienic). Malgosia i Witek Quote
Recommended Posts