Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!
Odnalazłam wątek Sońki i przeczytałam calutki :lol:
Suńka wiele przeszła i oby zaczeły się dla niej już te same dobre dni

Domek zapowiada się super.... ale ok 22. napiszę więcej :lol:
A jak coś to suczydło będzie pod moim czujnym okiem :eviltong:
Trzymajcie kciuki...

Posted

kirke , trzymamy i dziekuje za chec pomocy i szybka reakcje
zaraz po info-pozytywnym bedzie organizowany transport
Sonia ma wile przychylnych sobie osob:)

Posted

No to, po przegladzie:) Sonka jutro jedzie do nowego domku.

Dziekuje Ani, Iwonie za pomoc w tej natychmiastowej akcji, 2 hotelom u Agnieszek za poprowadzenie suni i doprowadzenie jej do stanu jaki jest teraz, Agnieszce i jej siostrze za podwiezienie Soni jutro na slask, oraz wszystkim wspierajacym ja finansowo.

Posted

superrr!!!!! bardzo się ciesze i dziękuję wszystkim - gratulacje dziewczyny! Sońka zaczyna nowe życie, pięknie:)

proszę też o info w sprawie finansowej, jeśli potrzeba coś spłacić wyślę swoją deklarację lipcową na dniach, jeśli nie - przeznaczę na innego potrzebującego psiaka

Posted

No to pannę witamy jutro w Tychach :lol:
W nowym domku wszystko przygotowane...
kocyczki, miseczki itp.
A mam wrażenie że ponad to wszystko przede wszystkim otwarte serducha nowych właścicieli :loveu: i chyba to najważniejsze.
Sonia trafia do ludzi którzy mieli już takiego psa ( był członkiem rodziny do końca swoich dni)
a w psicy zakochani po uszy :lol:

Posted

jak błogo to czytać Kirke:) Sonieczko - długiego szczęśliwego życia, bo sie należy Tobie za te wszystkie przykrości i cierpienia których doznałaś, teraz baw się i smakuj miłości

Posted

Ogromnie się cieszę:multi::multi::multi:.

Bardzo dziękujemy wszystkim za pomoc:buzi::Rose::modla:

Dzięki Wam sunia będzie miała nareszcie kochający dom :loveu:.

Posted

a ja zapraszam na wątek naszych następnych łyżwobidaków...

bardzo , ale to bardzo potrzebujemy waszej pomocy:-(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/188338-WYZLY-Bielsko-Biala-3x-lt-przerzut-Olkusz-Malopolska-gt[/url]

Posted

jasne , ze pojechala:)
poniewaz Aga hotelowa mnie uprzedzila i zadwonila po poludniu , a ja mialam wieczorem
to info takie , ze wychodza z nia co godzina, uczy sie chodzic na smyczy , bo jest plocha
i na razie na tyle
ja bede dzwonila jutro , jak drugi dzien

Posted

tanitko zmienilabys tytul watku, z info , ze Sonia ma domek:)
zaprosilam Pana Witolda na watek, mam nadzieje na kilka slow co jakis czas:)

Posted

byla nawet na wyborach;) Pan oswaja ja z otoczeniem , ludzmi w wiekszej ilosci , samochodami, przyzwyczaja do smyczy i chodzenia na niej

zrob edycje, a pozniej zaawansowana edycje

Posted

Sonia, brawo za obywatelską postawę:) z wielką ciekawością czekam na pana Witolda i newsy od Sońki

ps. to kolejny wątek na którym widzę, że są kłopoty z edycją postów

Posted

Witamy wszystkich, ktorzy tak ofiarnie ratowali Sonie i szukali dla niej dobrego domu. Mamy nadzieje, ze Sonia wreszcie znalazla swoje miejsce. Trafilismy na nia przez zupelny przypadek - chyba dotarly do nas wszystkie Wasze modly o lepszy los dla niej Gdy tylko ja zobaczylismy na zdjeciu w internecie wiedzielismy, ze czeka wlasnie na nas. A potem, gdy pojechalismy do hotelu za Wieliczka sunia ujela nas w sekundzie. Jest z nami trzeci dzien i powoli oswaja sie z nowa rzeczywistoscia. Nadalismy jej nowe imie - Mocca. I bardzo przypomina nasza suczke Kluske - tez wyzla szorstkowlosego, ktora nie zyje juz od 16 lat...
Mocca ma wilczy apetyt, duzo spi, na spacery wychodzi niechetnie i nie lubi chodzic na smyczy, wiec staramy sie jej nie stresowac i wyprowadzamy wolno. Na szczescie pod bokiem mamy lake i las. Chetnie wyleguje sie na tarasie. Jest pieszczocha i tuli sie do nas w kazdej chwili. Kochane stworzonko. Oby byla zdrowa i radosna. Mamy nadzieje, ze uda sie ja odstresowac i ze bedzie u nas szczesliwa.
Chcielibysmy dorzucic zdjecia Mocci z pierwszego dnia, ale na razie nie potrafie opanowac sztuki dolaczania zdjec do postow (moze nie mam uprawnien i nie wiem, jak to zmienic).
Malgosia i Witek