Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ati napisał(a):
jest lepiej, juz zaszyta
wyciagniete skrzepy , przegladniete zszycie, naczynka
dostala dwie kroplowki
czuje sie lepiej
chodzi, do konca dnia pracy zostanie w lecznicy

o boshe:-(:-(:-( żeby było już tylko lepiej:-( zaczynam się bać coraz bardziej tych sterylek...:shake:

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Agą bo mam u Niej sznupkę no i przy okazji o Sonię spytałam - Sonusia ma się lepiej - pochodziła już na spacerku, zjadła trochę zupki i śpi w domu teraz, wygląda i czuje się o niebo lepiej niż rano więc powinno już być tylko lepiej :kciuki:

Posted

suczka czuje się duuużo lepiej iiiii ....... pojawił się na horyzoncie obiecujący domek dla Soni :), czy ktoś mógłby pomóc w wizycie w okolicach Mikołowa (niedaleko Katowic) ?

Posted

tanitka napisał(a):
suczka czuje się duuużo lepiej iiiii ....... pojawił się na horyzoncie obiecujący domek dla Soni :), czy ktoś mógłby pomóc w wizycie w okolicach Mikołowa (niedaleko Katowic) ?

to zaciskam kciuki za zdrówko sunieczki i za domek!:)

o wizytę w Mikołowie trzeba zapytać ciotki z Katowic - to rzut beretem ;) z Mikołowa to nie znam nikogo...

Posted

Z Sonka dobrze, chodzi sobie w kubraczku, ladnie je, ma humor. W przyszlym tyg beda sciagane szwy. Do ludzi, ktorych zna jest otwarta, do obcych
plocha i niepewna. Zgodna z psami. Spoojna, akceptujaca do dzieci.