margaret Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 to z jęzorkiem jest superowe! a teraz zaklinamy Domek dla Sonii:) Quote
Ati Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Tatiana , a ty jestes pewna ze ona niemiecka szorstkowlosa, bo ona wyglada jak fousek, wlos dlugi, mase tez ma podszerstka. Jest bardzo zmarnowana przez kolejne ciaze, ma duzo golych plackow skory, bardzo powyciagane sutki, jest strasznie plocha, poddancza, zbliza sie na podkulonych lapach,najchetniej schowalaby sie do jakies nory, ale jak sie ja wola to niezdecydowanie podchodzi czy wyczolguje sie z ukrycia. Wymaga bardzo kochajacego i cierpliwego wlasciciela. Zdjec w tej postawie nie wklejam bo sie serce kroi. [URL=http://photoobox.com/viewer.php?file=tojixkpk4gll7x5aflyj.jpg][IMG]http://photoobox.com/images/tojixkpk4gll7x5aflyj_thumb.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ati Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Zapomnialam napisac, ze jest dosc wysoka suczka o dlugich lapach , czego nie widac przy tej przykurczonej postawie. Quote
tanitka Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 przeca ja jej na oczy nie widziałam, to co ja mogę powiedzieć o jej rasowości ;) mówisz, ze fousek to dajemy jako fousek! :) Quote
Ati Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 tu mam takiego chlopaszka Czeskiego Fouska sama nie wiem:) Quote
tanitka Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 dobra,czyli fousek :) uaktualniłam rozliczenie w pierwszym poście: opłaty za hotel za okres 21/03-21/05 - wynoszą 800 złotych mamy na dziś zapłacone 750 złotych. Quote
tanitka Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 nowe allegro http://allegro.pl/item1031860655_wyzel_niemiecki_szorstkowlosy_2_suczki_adopcja.html Ati, sterylka koło 15 maja ma być? Quote
Ati Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Sonka to Fousek, a dziewczyna z nia oglaszana ma domek Quote
Ati Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Sonka ma miec zabieg w tym tyg, konktertny termin podam jak Aga ustali szczegoly z wetem. Sonka nie lubi Pana owczarka niemieckiego, ktory jest u Agi na DT. Natomiast zgadza sie fajnie z labladorowatym mixem. Quote
Ati Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Sonka wlasnie wrocila po zabiegu. Slaba. problemy z krzepliwoscia, trzeba obserwowac. Zobaczymy co bedzie do jutra. Quote
erka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 To niedobrze, trzymam kciuki mocno za sunieczkę. Ale co dokładnie sie dzieje. Czy jakis krwotok po zabiegu? Quote
margaret Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 :( ale będzie dobrze, musi być, w końcu nie takie rzeczy przetrwała Quote
Ati Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 pekajace , slabe naczynia krwionosne z rany sie saczy , suka musi miec czesto zmieniane opatrunki ogolnie jest slaba i zmeczona zabiegiem jest ciagly kontakt z wetem dostala antybiotyk wewnetrznie na 48 h musi byc caly czas dogladana i kontrolowana jak sie cos bedzie dzialo niepokojacego to wet dojedzie sadze ze najgorsze to beda te pierwsze trzy dni nie mysle nawet co by sie dzialo jakby miala sterylke aborcyjna Quote
erka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Żeby nie było tak, jak z naszą Albinką, u której w czasie sterylki nie zamkneli dobrze naczynia/spadła opaska uciskowa/ i dostała krwotoku. Nastepstwem był zator w rdzeniu i paraliż. Tez sunia źle sie czuła , potem zaczął sie problem z łapką , nie od razu było wiadomo, co się stało. Skąd pewnośc,że to pękające naczynia, a nie źle zamkniete? Quote
Ati Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 moge ci podac telefon do weta odpowie na twoje pytania Quote
Ati Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Sonka znow na stole, ponownie otwarta, wiadomosci dopiero wieczorem.:( Quote
Ati Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 jest lepiej, juz zaszyta wyciagniete skrzepy , przegladniete zszycie, naczynka dostala dwie kroplowki czuje sie lepiej chodzi, do konca dnia pracy zostanie w lecznicy Quote
Recommended Posts