malusheq Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Uwaga!! Tak jak już napisałam wcześniej poszukujemy chętnych do rzucania. Na terenie Tychów - Urbanowice mamy super ziemię, gdzie jest spokój i duża otwarta przestrzeń. Co więcej można spokojnie ćwiczyć rzuty do longa, super pro toss&fetch jak i układ freestyle przy muzyce. Trenujemy tam praktycznie codziennie. Tworzymy już 5 osobowy zespół, którego głównym celem jest rozwój w tej dziedzinie sportu. Więcej szczegółów dotyczących rozwijającej się grupy można uzyskać kontaktując się ze mną drogą e-mailową: malusheq@gmail.com ew. gg: 4439990. Zachęcam wszystkich bardzo serdecznie! Pozdrawiam Dagmara :) Quote
Mada:) Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ja jestem zainteresowana, co prawda nie frisbee, a agility, jednak raczej dopiero na jesień z racji tego, iż mój pies bardzo źle znosi upały, tym bardziej wysiłek podczas takich dni. PS. Dagmara, mam nadzieję, że mnie kojarzysz - Magda z Balbiny od małej kundelki Sary i Chico, którego nie poznałaś :D Quote
malusheq Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 kojarzę kojarzę - zapraszam oczywiście!! :) Quote
Recommended Posts