Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli chodzi o przewóz psa to nie jestem pewien czy przypadkiem przepisy się nie zmieniły ale było że musiało się mieć zaświadczenie od Powiatowego Inspektora Weterynarii z czerwoną okrągłą pieczątką (koszt około 30zł), w dniu wjazdu do Rosji szczepienie na wściekliznę i nosówkę nie więcej niż 6 m-cy. W naszych przepisach rosjia traktowana jest jako kraj trzeciego świata i rządzi się odrębnymi przepisami dotyczącymi wwozu i wywozu zwierząt. Ale ten temat warto poruszyć po nowym roku, bo mogą się zmienić przepisy :)

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sachma napisał(a):
buu szkoda, bo Lenny miałby już jednego kolegę, co prawda maltretującego :P ale to zawsze raźniej :P

Jeżeli lipiec 2011 to ja jade :)

Posted

Bura napisał(a):
Jeżeli lipiec 2011 to ja jade :)

to może się spotkamy ;) o ile uda nam się wywalczyć Mł Ch.. bo jak nie to dopiero po zdobyciu Ch Pl będziemy tam startować :P

Posted

sachma napisał(a):
to może się spotkamy ;) o ile uda nam się wywalczyć Mł Ch.. bo jak nie to dopiero po zdobyciu Ch Pl będziemy tam startować :P

No my planujemy w lutym w Rzeszowie skończyć ch pl dorosły (już mamy 2 cwc więc Kielce to tak na loooziku) więc do lipca może się uwiniemy :)