divia_gg Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Super hiper dziekujemy:Rose::Rose::sweetCyb::bigcool::bigcool::klacz::klacz: Ach taki szal. :evil_lol: Zaraz zapisuje jako wplacone w rozliczeniu;) Quote
erka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Wet policzył troszkę więcej, bo 130 zł ,Jaaga wstawi rachunek, jak będzie miała czynny komputer, ale to juz my dołożymy różnicę.;) Quote
jkp Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Erka co z mojej kieszeni to z mojej idzie w całosci ! Przelałam szybko 110 bo chciałam , zeby Jaaga miała ( nie mozna zakładac ,ze zawsze moze kredytowac psiaki) jednak teraz poczekam z dopłata i zapłace te 20 + ew koszty benzyny . Dobranoc SZKIELETCZYZNO :) - tak mowi o Klielcach mój kolega muzyk , ktory pochodzi z tych stron Polski . Quote
divia_gg Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 :Rose::sweetCyb::bigcool::klacz:na dzis wyczerpuje limit emotek, ale co jak tak jkp zasluzyla . Jeszcze raz dziekujemy w imieniu psiura...Hmmm, choc czy on by podziekowal....:evil_lol: ?? Sadze, ze jednak bardziej w naszym imieniu. Quote
wojtuś Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jestem na wspaniałym, ciapowato-emotikonowym wątku:multi: A Bari tyle wzbudza sympatii, piękny pies:-) Gazzy jak pisała Andzia on jest groźny.... ale do zalizania...hihi;);) Divia takie emotki trzeba będzie umieszczać na bazarkach:lol::lol: Quote
werbena520 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 erka napisał(a):Wczoraj miałam zapytanie o Barego, ponieważ mi sie typ nie podobał powiedziałam, że juz nieaktualne, zapytał wtedy,czy może jakiegos amstafa mam. Trzeba uważać, bo juz kilka podejrzanych typów pytało o niego. Trzeba być bardzo ostrożnym w polecaniu Barusia do adopcji.Do czego są zdolni "ludzie" to się nie mieści w normalnych głowach .Ostatnio "z interwencji" oglądałam jak do zamkniętego w ciemnym pomieszczeniu wilczka wprowadzano rozwścieczonego pitbula by na Nim ćwiczył swoją zaciekłość.Do tego właściciel pittbula wszystko nagrywał i ów materiał był rozpowszechniany wśród "tego typu ludzi"....jako materiał szkoleniowy.Tyle serca i trudu wkładacie w pomoc Baremu.Toteż potencjany domek dla Niego musi być w 100% bezpieczny... Quote
divia_gg Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ostatnio "z interwencji" oglądałam jak do zamkniętego w ciemnym pomieszczeniu wilczka wprowadzano rozwścieczonego pitbula by na Nim ćwiczył swoją zaciekłość.Do tego właściciel pittbula wszystko nagrywał i ów materiał był rozpowszechniany wśród "tego typu ludzi"....jako materiał szkoleniowy. Nie to sie nie miesci w glowie. H**a samego bym tam zamknela i wpuscila nie jednego, a stado wytersowanych do powolnego zagryzania pitbulli.:mad: Moze i to zle, ale dla takich potworow i jemu podobnych nie mam litosci...A dodam, ze na codzien muchy bym nie skrzywdzila.... A Barusiowi najlepszy pod sloncem domek. Te oczeta slodziutkie i madre:loveu: Quote
ewelinka_m Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Joasiu nie mam słów :loveu::loveu: ogromnie dziękujemy :calus: aa jak już tu jesteś napisz co tam u Bellusi słychać ;) Quote
elkate Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Witam, prosze o konto będe wpłacac na Barego-20,00 deklaracja stała Quote
divia_gg Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 O supcio juz wysylam i zapisuje;) Dziekujemy;) Quote
elkate Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Wysłane, też z Mbanku, więc już na koncie- trzymam kciuki za Barego- tylko dobry domek i sprawdzony! Quote
divia_gg Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Potwierdza - juz sa;) Zapisze zaraz w rozliczeniu;) dziekujemy bardzo. :Rose::Rose::Rose: Dla Ciebie:) Quote
jkp Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ewelinka na życzenie :) nie w temacie raport o dużym owczarku kieleckim czyli Belli (zwanej w Poznaniu Ciapą) . Wielkopsica jest u nas totalnie zadomowiona i szczęśliwa (a my z nią ). Wszyscy sie nią zachwycają , ma nawet fun club w gronie przyjaciół rodziny . Z moją druga suczka , odmiana małą " owczarka kieleckiego" ,dogaduje się świetnie i są bardzo zżyte. Ciapa to pies uosobienie spokoju. Widok leżącej Ciapy działa wręcz terapeutycznie na przykład na mnie czyli zapracowaną, wiecznie zabieganą , kobietę z dużego miasta :). A... ostatnio Ciapa była u profesjonalnego mycia, u fachowca !! jest piękna wygląda na jak duuuży PLUSZAK SŁODZIAK pozdr J Quote
divia_gg Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 No dobra - moge zdjecie prosic. Tak raz tylko -mysle ze Bary sie nie obrazi. Co to kieleckiego tak wymigrowalo daleko;)?? Quote
andzia69 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 divia_gg napisał(a):No dobra - moge zdjecie prosic. Tak raz tylko -mysle ze Bary sie nie obrazi. Co to kieleckiego tak wymigrowalo daleko;)?? to co wyemigrowało do Jkp to nie wiesz??? to beniowata sunieczka malusia:);) Quote
divia_gg Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 He?? To male z pietraszek czy co? Bo innych za mojej "kadencji" nie kojarze, ale wiesz ze ja jednak swieza tu jeszcze jezdem... Quote
andzia69 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 nieee - to takie wielkie cieslko chudziuteńkie z Kielc pojechało najpierw do Jaagi a potem do jkp:) Myślę, że Jkp najprościej wstawić jej zdjecie bo ja nie mam nerwów do grzebania po naszym wątku megagigantycznych rozmiarów;) a Baru oczywiście szuka domku dalej;) Quote
ewelinka_m Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Divia to ta benia, którą widziałaś jak zawoziłaś do Jaagi oneczkę Dinkę :) kochana sunieczka, ogromna pieszczocha, która trafiła do jkp :) również myślę, że Bary się nie pogniewa i...uśmiechamy się o fotki kieleckiej Ciapy;) tutaj jest opisana cała historia suni: http://www.dogomania.pl/threads/143527-Szczesciara-CIAPA-mix-bernardynki-juz-bezpieczna-w-DS Quote
divia_gg Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 aha to juz wiem, Bella jej bylo i siedziala z kozami - jak tam bylam - taka bidniusia na poczatku:) To juz wiem Quote
Jaaga Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Wreszcie mam nowa klawiaturę. Baruś świetnie czuje sie po zabiegu. Moge polecic tego lekarza do operacji. Czuje sie na tyle dobrze, ze po spacerze nie chciał wrócic do domu, tylko został z Sonią. Od początku się za nia ugania, a strata klejnotów jakoś mało ostudziła jego emtuzjazm. Jak już Erka napisąła, zabieg kosztował 130 zł, bo cena 110 zł była przewidziana za psa średniej wielkości, a Bary wazy 40 kg, wiec zwiększyły sie koszty narkozy. Rachunek wstawie, jak wróci mąż, bo go ma jeszcze w samochodzie. Jkp, ślicznie dziekuję. Bary na żywo też ująłby Cię. Pozostałym osobom oczywiście również dziekuję. Jest przekochany i niesamowicie grzeczny. Tylko jeszcze ciągnie go na zewnątrz. Nie ma się jednak co dziwić, skoro taka piekna pogoda się zrobiła, a on tyle czasu spedził w kojcu. Ciapa/Bella siedziała sobie w ogrodzie z kozami, niestety oprócz benków jakos inne psy nie zgadzają się z nimi. Bary zareagował spokojnie, chciał je powąchać, ale jedna od razu walnęła go rogiem w głowę i są już na wojennej scieżce. Zaraz sobie wstawię barusiowy banerek. Z kieleckiego niby groźnego, dominującego Barego, przemienił sie na misia Barusia :evil_lol:. Oczywiscie wpatrzony w mojego Andrzeja, tak jak Niko. Mógłby szybciutko znaleźć swoich ludzi, bo będzie powtórka z adopcji Nikusia. Quote
divia_gg Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Mógłby szybciutko znaleźć swoich ludzi, bo będzie powtórka z adopcji Nikusia. Boshe Jaaga, ale zes mnie wystarszyla...Tzn moje niezrozumienie mnie wystraszylo. Zrozumialam, ze Niko wraca (tfu tfu tfu), ze powtorka ze zwrotu, ale chodzi o to, ze sie zakochal w Twoim Andrzeju tak jak Niko, tak? Ufff pierwsze wrazenie mnie wystrachalo troche... A od wczoraj nikt nawet na chwile nie zajrzal do Barusia, no wstydzcie sie ludzie wstydzcie:) Quote
Olga7 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Zapiszę choć wątek pięknego ,dużego ,przystojnego i przytulaśnego Barego .:p:loveu: Quote
Jaaga Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Rachunek za zabieg. Zapłaciłam lekarzowi ze swoich pieniędzy, ale 110 zł od Joasi już otrzymałam na konto. Bardzo dziekuję. Quote
divia_gg Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Jaaga bede miala dzis 70 zł juz na Barego. Wyslac Ci od razu? Jak to robimy? Quote
Jaaga Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Zaczął sie u nas sezon kleszczowy. Wczoraj w hurtowni kupiłam Baremu i Soni obrózki przeciwpchelne. Na Kiltix nie ma pieniędzy, wiec kupiłam tańsze. Koszt jednej 13,34 zł. Ewelinko, moze jakoś zmienić tytuł, bo jak ludzie czytają, ze pies już w DT, to nikt nie chce pomagac, a Bary jest bez środków, z jedną stała deklaracją. Nie bedzie go nawet za co zaszczepić. Quote
Recommended Posts